Kocası vefat ettikten sonra bilgisayarını açan kadın eşinin onu defalarca aldattığını öğrendi!

Kocası vefat ettikten sonra bilgisayarını açan kadın eşinin onu defalarca aldattığını öğrendi!
Bir kadın, kocasının zamansız vefatından önce defalarca aldatıldığını, kocasının dizüstü bilgisayarına baktığında anladı. Başka kadınlara söylediği acımasız yalanlardan bazıları: "Karım beni ve kızımızı terkedip başka bir adamla gitti" , "Karım öldü."...

Tiktok'ta @cherrybombsquad007 kullanıcı ismiyle paylaşımlar yapan bir kadın, merhum kocasının ölümünden sonra öğrendiği şok edici gerçekleri bir video ile tüm dünyayla paylaştı.

Kısa sürede çok sayıda izlenme ve yorum alan bu video üç milyondan fazla izlendi. Kadın, rahmetli kocasının dizüstü bilgisayarını karıştırdığı anı "hâlâ kızgınım ama sorularıma asla yanıt alamayacağım." diyerek paylaşıyor. Tiktok fenomeninin ifadesine göre kocası ölmeden önce "harika bir eş" olarak tanınıyordu.

Söz konusu bu harika kocanın aslında ustaca yalanlar söyleyen bir eş olduğu, bilgisayarını karıştırdıktan sonra ortaya çıkıyor. Vefat eden eşin online yazışmalarda; karısının öldüğünü, komada olduğunu hatta karısının onu başka bir adamla aldattığını ve kızını terkettiğini 'yalnız bir baba' olduğunu söyleyerek pek çok kişiyle eşini aldatıyor.

Bunlarla da kalmayıp bu kadınlara çok sayıda para gönderdiğini eşi banka ekstrelerini inceleyince farkediyor.

Kadın, tam dizüstü bilgisayarı kapatmaya hazırlanırken başka bir mesajın ekranda belirdiğini söylüyor: "Seni çok özledim bebeğim, bu gece Facetime." Bu noktada kadın onu hiç tanımadığını farkettiğini ifade ederken bunun yas sürecini kolaylaştırdığını söylüyor.

Bir o kadar acı olan bu videoya sempati duyan insanlardan Tiktok'ta binlerce yorum geldi. Yorumlarda biri şöyle diyor:

“Evren gizemli şekillerde çalışıyor. Gerçekten 'karım öldü' dedi ve evren ona tam tersini yaptı." Bir diğeri ise şöyle; "Bunu görseydim bütün acı bedenimi terk ederdi." dedi.

Hatta bir yorumda kocası komadayken onun hamile sevgilisiyle tanıştığını ve birlikte kocasının başucunda beklediklerini söyleyen biri görülüyor.

"O bir kaza geçirdi, komada ve ben tamamen yalnızım",

"beni başka bir adam için terk etti"

"bu beni ve kızımızı ikinci kez terk etti”

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.