Köpeklerin insanlara saldırmasını normalleştirmesi gündem oldu

Köpeklerin insanlara saldırmasını normalleştirmesi gündem oldu
İstanbul'da geçtiğimiz günlerde bir köpek çocuğa saldırmış tartışma yaşanmıştı. Köpeğin sahibi, çocuğunu kurtarmak isteyen kadına bağırmış ve köpeğime dokunma demişti. O sözlerin üzerine köpeğin sahibinden skandal açıklamalar geldi.

Ülkemizde saldırgan sokak köpekler sorunu devam ederken bir haberde geçtiğimiz günler İstanbul'da yaşandı. Hamidiye'de bulunan bir sitede çocuğa köpek saldırdı. Çocuğun annesi evladını korumak için köpeğe müdahale edince köpeğin sahibi olan Burak Arslan tarafından terslenmişti.

Köpeğime dokunamazsın tartışması

Çocuğuna saldıran köpekten ayırmak isteyen anne ise Burak Arslan ile tartışmaya başladı. Arslan'ın kadına "köpeğime dokunamazsın" sözleri yaşanılan durumu görenleri hayrete düşürdü. Köpeğin çocuğa saldırmasını normalleştirmesi ise sosyal medyada gündeme oturdu.

Olaydan sonra Burak Arslan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar izleyenleri dehşete düşürdü

Paw Guard'ın yöneticisi ve köpeğin sahibi olan Burak Arslan sosyal medyada yayınladığı videoda tartıştığı kadına saygı duymadığını dile getirdi. "Sokak hayvanları bizim çocuklarımızdır. Sizin çocuklarınızın özgürlük alanı bizim çocuklarımıza dokunana kadardır. O top köpeğe gelirse çocuğun kı...ından yarım kilo alacak." sözleriyle köpeğin küçük çocuğa saldırmasını böyle normalleştirdi. Arslan'ın sözlerine tepkiler ise sürüyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.