Maviye Sürgün 7. bölüm fragmanı yayınlandı

Maviye Sürgün yeni gününde izleyicisiyle bu akşam buluşuyor. Dizinin 7. bölüm fragmanında neler olacak? Ayrıntılar haberimizde..

Show TV'nin Çarşamba günleri yayınlanmaya başlayacak olan dizisi Maviye Sürgün yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin bu akşamki bölümünde neler olacak? Ayrıntılar haberimizde..

Maviye Sürgün 7. bölüm fragmanı yayınlandı

Maviye Sürgün'ün yeni bölüm tanıtımında Ali artık Defne'ye aşık olduğunu kabul eder. Defne'ye birşey söylemez fakat Ozan da bu durumu farketmiştir ve çok sinirlenir. Diğer taraftan da Ali ve ölen eşinin evlilik yıldönümleridir ve çocukları babalarına bir sürpriz yapar. Ailecek annelerini yad ederler ve hüzünlü özlem dolu bir gece geçirirler. Defne ise altınlara ulaşmasına çok az kalmıştır. Murat sonunda altınları bulur ve Defneye haber verir. Defne adadan ayrılmak için Ali'ye mektup yazar. Bu sırada da Ali ile veda eder gibi konuşur. Ali bu durumdan şüphelenecek midir? Diğer taraftan da Ozan sürekli Defne'yi sıkıştırır ve en sonunda yaptıkları plandan Defne'yi saf dışı bırakma kararı alır. Defne de bu durumu öğrenir. Defne de bu duruma kayıtsız kalmayacak ve Ozan'a gitmeden bir hesap görecektir. Defne 7. bölüm 2. fragmanında Ozan'a teknede silah doğrultur. Peki Ozan ölecek midir? İşte bu yanıtın cevabı Çarşamba akşamı saat 20:00'da Show TV ekranlarında olacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.