Maviye Sürgün dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Show TV'nin yaz sezonunda yayın hayatına girecek yeni dizisi Maviye Sürgün 1. bölüm fragmanı ile ekran karşısına çıktı.

Necdet Oktay Apaydın- Show Tv ekranlarında çok yakında yayınlanması için geri sayım yapan dizisi Maviye Sürgün'ün tanıtım bölümünün ardından 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Maviye Sürgün dizisinin konusu ne? Dizinin kadrosunda kimler var? Dizi ne zaman yayınlanacak? Fragmanda dizisinin nasıl işleyeceği ve dizinin tutup tutmayacağı zaman içerisinde belli olacak. Bu soruların yanıtını haberimizde derledik.

Maviye Sürgün dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Ali başarılı bir SAT komandosudur. Başına gelen talihsizliklerden dolayı hakkında soruşturma açılır. Bu sırada eşi Ayda'nın yakalandığı hastalığı öğrenir. Eşini ve çocuklarının yanına giden Ali, ailesi için Çamlıkıyı'da kayınpederine ait olan otele hep beraber taşınma kararı alır. Taşınmadan kısa bir süre sonra Ayda'nın vefatı ile tüm aile derin bir yasa boğulur. Henüz acıları çok tazeyken bir gece denize açılan Ali, ufukta sürüklenen bir botu fark eder ve fırtınaya aldırmadan içindeki kadını kurtarır. Kurtardığı gizemli kadının adı Defne'dir. Defne geçici hafıza kaybına uğrar ve neler yaşadığını hatırlamakta zorlanır. Ali de onu otelinde misafir eder. Defne yavaş yavaş yaşadıklarını hatırlarken, gerçek bir dolandırıcı olduğunu hatırlar. Geçmişte kaldığını düşündüğü eski aşkı Ozan ile bu kasabada tekrar karşılaşan Defne'nin yeni bir çözüm yolu arar.

Maviye Sürgün dizisinin konusu ne?

Sat komando olan bir babanın evlatlarıyla olan yaşamı ve yeni tanıştığı ve sonrasında aşık olacağı Defne ile imtihanını anlatıyor.

Maviye Sürgün dizisinin kadrosunda kimler var?

Caner Cindoruk
Damla Sönmez
Serkan Altunorak
Bülent Şakrak
Ayça Erturan
Ruhi Sarı
Gökşen Ateş
Hakan Salınmış

Maviye Sürgün dizisi ne zaman yayınlanacak?

Çok yakında Show TV ekranlarında yayınlanacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.