Motosikletli emniyet şeridinde sivil polisten yol istedi, ceza kaçınılmaz oldu

Motosikletli emniyet şeridinde sivil polisten yol istedi, ceza kaçınılmaz oldu
İstanbul'da emniyet şeridini kullanan bir motosikletlinin başına hiç denk gelmek istemeyeceği olay geldi. Sivil polis emniyet şeridinde motosikletlinin yolunu kesti. Kulaklıkla müzik dinleyen sürücü ceza yediğini anlamadı.

İstanbul Bahçeli- Esenyurt yanyolunda ilginç anlar yaşandı. Bir motosikletli emniyet şeridinde araçlardan yol isteyerek ilerlediği sırada aralarında sivil polisin olduğu araçtan yol istedi.

Polis olduğunu anlamadı emniyet şeridinde yol istedi

Sivil polis emniyet şeridinde motosiklet sürücüsüne yol vermedi. Ardından motosikletli kulağında kulaklık olduğu ve müzik dinlediği için etraftaki sesleri duymadığını polise söyleyince ortaya ilginç anlar çıktı. Polis sen git ben plakana ceza yazarım dedi fakat motosikletli olan biteni anlamayınca gaza basıp uzaklaştı.

Ceza gelince olayı anladı

E devlet üzerinden motosiklete ceza kesildiğini anlayan sürücü, kask kamerasının kaydettiği görüntüleri izleyince polise denk geldiğini geç anladı. Ortaya gülümseten anlar çıkarken, sürücü ise "dertsiz başına dert açma" notunu düşerek sosyal medya hesabından görüntüleri yayınladı.

İşte motosikletlinin, sivil polisten yol isteme anları..

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.