Ölen balığını dondurucuda saklayan kızdan yeni video geldi!

Ölen balığını dondurucuda saklayan kızdan yeni video geldi!
Uzun süre önce ölen balığını çok sevdiği için atmaya kıyamayıp dondurucuda saklayan genç kızdan açıklama videosu geldi!

Sosyal medyada dün viral olan bir videoda genç bir kadının ölen balığını atmaya kıyamayarak derin dondurucuda sakladığı görüntüler yer almıştı. Videonun kısa sürede binlerce kez izlenmesi üzerine aynı kızdan açıklama videosu geldi.

TikTok platformunda “Yulafsu” adlı ile içerikler yayınlayan kadının derin dondurucuda sakladığı ölen balığı “Muazzez”i takipçileriyle paylaşması olay yaratmıştı.

Balığı çok sevdiği için bu yöntemi tercih ettiğini açıklayan sosyal medya kullanıcısının görüntüleri birçok kez paylaşılıp binlerce kez izlenmişti.

“Gömmeye üşendim!”

Aynı kullanıcı bu kez görüntülerin gündem yaratması üzerine yeni bir video daha yayınladı. "Bir balığı sevip atmaya kıyamamam, sonra da gömmeye üşendiğim için dondurucuya koymam bence çok masumane bir şey" diyerek kendini ifade eden genç kız açıklamasının devamında şunları söyledi: "Sanki hayatınızda hiç yemiyormuşça böyle yorumlar yapmanız çok garip, ki ben bu canlıyı yemeyeceğim yani. Gömmeye üşendim, atmaya da kıyamadım seviyordum. Öylece kaldı yani, birisi ben görmeden atarsa mutlu olurum açıkçası kurtulduğum için. Okulunu okuyan kişiler psikolojik analiz yapsın, Twitter'dakiler yapmasın!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.