Ömer dizisi 18. bölüm fragmanı yayınlandı

Ömer dizisinin 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda neler olacak? Gamze tamamen mi gidiyor? Yeni bölüm tanıtımında Reşat'ın yaşadığı sinir krizi damga vuruyor. Dizinin son bölümünde neler olmuştu? Ömer dizisinin fragmanı ve tüm detaylar..

Necdet Oktay Apaydın- Star TV'nin Pazartesi akşamları yayınlanan dizisi Ömer dizisinin 18. bölüm neler olacak? Gamze evi mi terk edecek? Ömer'in babasıyla yaşadığı gerginlik sürerken bir de Gamze'nin ailesiyle yeni bölüme damgasını vuracak. Ömer dizisinin 18. bölümünün tüm detaylarını haberimizde derledik.

Ömer 18. bölüm fragmanı

Gamze yaşadığı üzüntüden dolayı kendisini kurtarmak ister ve çekip gitmeye karar verir. Öte yanda Ömer'in arada kalışlarıyla babası Reşat ile ipler iyice gerilir. Reşat'ın yaşadığı sinir krizi yeni bölüm tanıtımına adeta damga vuruyor.

Ömer dizisinin son bölümünde neler olmuştu?

Gamze sonunda Erdal'a ayrılmak istediğini söyler. Bu ani gelişme Erdal'ın, Süreyya'nın Ömer ve Gamze’yle ilgili iddialarını bir kez daha düşünmesine neden olur. Gamze’nin Erdal’dan ayrıldığını öğrenen Süreyya, şüphelerinin doğru olduğunu görünce çılgına döner ve Ömer'den intikam almak için gözünü karartır.

Kocasının yarattığı sorunlarla mücadele ederken, bir yandan da Ömer'e yardımcı olmaya çalışan Nisa, hiç beklemediği bir yerde Zerrin'le karşılaşınca büyük bir şok yaşar. Hakan'a boşanmak istediğini söyleyen Nisa, kocasının şantajlarına devam etmesiyle çaresiz kalır.

Ömer'le ilgili üst üste hayal kırıklıkları yaşayan Reşat, Süreyya'nın iddialarının yalan olduğunu öğrenince derin bir oh çeker. Bu gelişme oğluyla arasındaki buzları biraz olsun eritse de Süreyya'nın suçlamayı sürdürmesi onların önündeki en büyük sınavdır. Ömer ve Gamze her şeye rağmen bir arada güçlü kalmaya çabalarken her ikisi de evlerine gelen davetsiz misafirlerle yüzleşmek zorunda kalacaktır.
Ömer dizisinin son bölümünü Star TV'nin resmi web sitesi üzerinden izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.