Pınar Altuğ'a eşi Yağmur Atacan'ın uçakta yaptığı muzip şaka: "Rezil etti beni!"

Pınar Altuğ'a eşi Yağmur Atacan'ın uçakta yaptığı muzip şaka: "Rezil etti beni!"
Pınar Altuğ "Çocuklar Duymasın" dizisinin Meltem'i ve eşi Yağmur Atacan, Hakan Bilgin'in sunduğu "Mekanın Sahibine Geldik" isimli programda anlattıkları komik uçak anısıyla gündem oldu.

Türkiye güzeli Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çiftinin ilk günden beri aralarındaki yaş farkıyla gündemden düşmeyen ilişkileri; 15 yaşında olan Su Atacan isimli kız çocuklarıyla taçlandı. Herkes "15 günde ayrılırlar" diyordu; 16 yıldır ayrılmayan çift aralarındaki eğlenceli ilişkiyle dikkat çekmeyi başarıyor.

"Bizde herkes kendi parasıyla alıyor"

Oyuncu Hakan Bilgin'in sunduğu Youtube'ta yayınlanan "Mekanın Sahibine Geldik" isimli programda Yağmur Atacan'ın muzipliği ve eşine yaptığı bomba şaka izleyenleri gülümsetti. Yıllar önce yaşadıkları komik uçak anısını anlatan Atacan, "Pınar ile benim kazancım aynı değil. O yüzden herkes bütçesine göre uçuyor." diyerek bir espri patlattığını ve herkesin Pınar Altuğ'u ayıplamaya başladığını yine de bu espriyi sürdürdüğünü gülerek anlatıyor.

Yağmur Atacan, "Arka tarafta oynamaya devam ediyorum. 'Bazen beni de uçuruyor business'ta' falan diyorum." diyerek sözlerini sürdürürken eşi Pınar Altuğ da gülerek, "İnsanların suratları değişti. Yanımdan gelip geçenler suratıma bakıp cık cık'lıyorlar." diye eşinin başlattığı muzip şakayı anlatıyor.

İşte Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çiftinin bomba uçak anısı:

İlgili Haberler

Kaynak:Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.