Seçimlerden önce "Çıkar telefonunu" demişti şimdi görüşü değişti!

Seçimlerden önce "Çıkar telefonunu" demişti şimdi görüşü değişti!
Seçimlerden önce "Çıkar telefonunu" dediği bir genç tarafından ağzına telefon sokulmuştu. Seçimlerden sonra ekonomiden dert yanmaya başladı.

Sade Vatandaş adlı Youtube kanalında yayınlanan bir sokak röportajında, sosyal ağlarda 'Ağzına telefon sokulan dayı' olarak tanınan kişi, sokak röportajında bir gence 'Telefonunu çıkar' demişti ve bunun üzerine halk tarafından büyük bir tepki almış hatta bir kişi tarafından ağzına telefon sokulmuştu. Bu sayede tanınan vatandaşın düşüncesi çok değişti.

secimlerden-once-cikar-telefonunu-dedigi-bir-genc-tarafindan-agzina-telefon-sokulan-vatandasin-siyasi-gorusu-degisti-8859-webp.webp

Seçimlerin ardından ise "Ağzına telefon sokulan dayı" olarak tanınan vatandaş, Kendine Muhabir adlı Youtube kanalının sokak röportajında konuştu. Muhabirin ekonomi hakkındaki sorunlarını yanıtlayan vatandaş, "Ekonomiden memnun değilim, bir ara memduk ama şimdi din alet edildi. Bize öyle bir kazık koydu ki içinden çıkmaz bir kazık konuldu" dedi. Vatandaş, geçmiş seçimlerde Cumhur İttifakı`nı desteklediğinden memnun olmadığının ifade ederek "Ben oyunu Tayyip'e verdim, vermez olaydım. Ellerim kırılsaydı, çok pişmanım" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.