Selin Şekerci babasının cenazesinde başına gelen absürt olayı anlattı: "Babamın cenazesinde selfie çekilmek istediler"

Selin Şekerci babasının cenazesinde başına gelen absürt olayı anlattı: "Babamın cenazesinde selfie çekilmek istediler"
İnsanlar çok basit nezaket kurallarından bile bihaber! Güzel oyuncu Selin Şekerci babasının cenazesinde başına gelen trajikomik hikayeyi anlatıyor.

Son olarak Aile dizisinde canlandırdığı rolüyle hatırladığımız Selin Şekerci, İbrahim Selim'in sunduğu ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ isimli talk show programına konuk oluyor. Youtube üzerinden yayınlanan bu programda "Babamın cenazesinde selfie çekilmek istediler...." diye anlattığı o anı pes dedirtiyor!...

Selin Şekerci'nin yaşarken babasıyla zor bir ilişkisi olduğu ve ölümünden önce yıllardır görüşmedikleri biliniyor. Yine de güzel oyuncu babasıyla son kez vedalaşırken yaşadığı zorlu deneyimi dile getirmekten hiç çekinmedi.

‘Babamın cenazesinde güldüm’

Selin Şekerci daha önce de laf arasında nezaket yoksunu hikayeyi dile getirmişti.. İşte Şekerci'nin ağzından o günün hikayesi....


"Babamı en son 10 yaşımda görmüştüm. Ölüm döşeğindeyken seni sayıklıyor dediler. En mutlu olduğum andı. Kendimi ilk defa önemli hissettirdi. Bodrum’dan İzmir’e yetişmem gerekiyordu. Gelmeme 7 dakika kala öldü. Ben şimdi kime kızacağım diye sinirlendim çünkü hayatımdaki bütün uğursuzlukları onun üzerine yıkıyorum.
Babamın cenazesinde sinir bozukluğundan güldüm. Biri gelip burcun ne falan diye soruyordu. Babamı gasilhaneye götürürken bir akraba ‘Selfie çekilelim mi?‘ dedi. Babamın ayağı görünüyor arkada. Cenazede hiç ağlayamadım zaten.
Görmek istedim ama gördüğüm adam, bildiğim babam değildi. Gözü açık gitmiş. Doktor kapanmaz dedi. Bir de ben deneyeyim dedim, kapattım. Güzel vedalaştım sonuçta."

guzel-oyuncu-selin-sekerci-babasini-kaybetti-12472566-4380-m.jpeg

Sosyal medyada paylaşılan bu videoya yapılan yorumlar...

"Çok üzücü anlatırken bile içi parçalanıyor"

"Aynı soruyu bir yakınımın cenazesinde dediler ben hayır olmaz yeri değil dedim"

"Kadın anlatınca bile sinirleri bozuldu o yüzden gülüyor"

İlgili Haberler

Kaynak:Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.