Ünlü futbolcu timsahların yemi oldu!

Ünlü futbolcu timsahların yemi oldu!
Kosa Rikolu 29 yaşındaki futbolcu Jesús Alberto López, serinlemek için girdiği nehirde timsahın saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.

Kosta Rika'nın Guanacaste eyaletindeki Deportivo Rio Canas futbol takımında forma giyen "Chucho" lakaplı 29 yaşındaki amatör futbolcu Jesus Alberto Lopez Ortiz, nehirde yüzerken timsahın saldırısına uğradı ve hayatını kaybetti.

Olayın şok edici görüntüleri ortaya çıktı, çenesinde Ortiz'in cesediyle suda yüzen timsah kameralara yansıdı. Daha sonra, timsahın yerel halk tarafından öldürüldüğü ve Ortiz'in cesedinin nehir kıyısına taşındığı başka görüntüler sayesinde ortaya çıktı.

serinlemek-icin-girdigi-nehirde-timsaha-yem-olan-futbolcu-boyle-goruntulendi-6708-webp.webp

Ortiz'in ailesi, futbolcunun cenaze masraflarını karşılaması için halka çağrıda bulunurken, takım teknik direktörü Luis Carlos Montes bir bağış toplama etkinliği düzenlemeye başladı.


Futbol kulübü Deportivo Rio Canas yaptığı açıklamada, "Oyuncu Jesús López Ortiz'in ölümünü kamuoyuna bildirmekten derin üzüntü duyuyoruz." Huzur içinde yat, tüm Chucho ailesinin acısını paylaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kosta Rika Çevre ve Enerji Bakanlığı, timsahlar gibi koruma altındaki hayvanların avlanmasını ya da öldürülmesini yasaklıyor. Ancak yerel polis, vahşi yaşam yasalarının "cesedi sürüngenin çenesinden kurtarmak için" izinleri olduğuna karar vererek timsahı öldürdü.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.