Ya Çok Seversen 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Ya Çok Seversen dizisi dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle seyircisini ekrana kilitlemeyi başardı ve dizinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı.

Hüsamettin Ozan Aslan- Kanal D ekranlarında dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen yeni dizi Ya Çok Seversen birçok izleyici tarafından oldukça beğenildi. Bu haberimizde Ya Çok Seversen dizisinin 2. bölüm fragmanında neler olacak? Ateş ve Leyla'nın tekrar karşılaşmasıyla dizi nereye evrilecek? İşte Ya Çok Seversen 2. bölümü ile ilgili detaylar..

Ya Çok Seversen 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Ya Çok Seversen dizisinin ilk bölümünde tesadüfen karşılaşan Leyla ve Ateş'in ileriki bölümlerinde aşklarını ele alacak. Yeni dizinin 2. fragmanında Leyla, Ateş'in evinde çalıştığından habersiz çocuk bakıcılığına devam eder. Kapının çalmasıyla Ateş'i gören Leyla şaşkınlığını gizleyemez. Sonrasında bu tesadüf karşılaşmanın birbirlerine hesabını sorarlar. Ateş daha sonra atını Leyla'ya sevdirir ve bu esnada aşlarının ilk kıvılcımı oluşur. Leyla'nın yanındaki hırsızlık çetesinin lideri Leyla'yı ararken onu Ateş'in evinde yeni bir av bulduğunu sanıp Leyla'nın işine taş koymaya çalışacaklardır. Bu arada Çolpan'ın ayarladığı asıl bakıcı eve gelecek ve Leyla'nın yalanı suya düşecektir. Peki Leyla ne yapacak? Ateş'in gerçek bakıcıyı görmesiyle işler nasıl bir hal alacak? Ya Çok Seversen 2. bölümü 13 Temmuz 2023 Perşembe akşamı Kanal D ekranlarından ya da kanald.com.tr adresinden izleyebilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.