Ya Çok Seversen 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Ya Çok Seversen dizisinin yeni bölüm fragmanları yayınladı. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde neler olacak? Yanıtı haberimizde..

Kanal D'nin Perşembe akşamları sevilen dizisi Ya Çok Seversen 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin başrollerinde Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Hatice Aslan gibi isimlerin yer aldığı Ya Çok Seversen'in bu haftaki bölümünde neler olacak? Leyla ve Ateş evleniyor mu? Leyla dolandırıcılık oyununa devam mı edecek yoksa aşkına sahip mi çıkacak? İşte merak edilen soruların yanıtı haberimizde..

Ya Çok Seversen 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Ya Çok Seversen dizisinin 8. bölüm fragmanında Leyla ve Ateş baş başa vakit geçirir. Tekne ile açılan çift romantik anlar yaşar. Leyla, oynadığı dolandırıcılık oyununa son vermek ve aşkını doyasıya yaşamak ister. Yakup'a kafa tutan Leyla, yaptığından pişman olacak mıdır? Yakup planın bozulmasından sonra rahat durmaz ve Füsun'un yanında soluğu alır. Aydos, küçük kardeşinin ağzından Leyla ve Ateş'in sevgili olduğunu öğrenir ve umutları kırılır. Aşk acısı çeken Aydos bu duruma çok üzülür. Ilgaz'da bu duruma çok şaşırır ve Barış'la aralarında Leyla ve Ateş'in sohbeti geçer. Bige, dernekte Ateş'in basına sevgilisini açıklamasıyla çok bozulur ve Ateş'e nefretini kusar. Diğer yandan Ateş ile Leyla keyifli bir gün geçirirken beklenmedik bir durum yaşanır. Leyla'nın bir eşyası çalınır ve hırsızı kovalamaca başlar. Sonunda hırsızı yakalarlar ve Leyla tekme tokat kapkaççıya girişir. Ateş, yaşadığı güzel günlerin devam etmesi için ve Leyla ile bir hayata adım atmak ister ve evlilik teklif eder. Leyla bu teklifi kabul edecek midir? Ya Çok Seversen yeni bölüm bu akşam saat 20:00'de Kanal D ekranlarından ya da kanald.com.tr adresinden izleyebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan Konyalı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.