Yasak Elma final bölümü fragmanı yayınlandı

Fox TV'in Pazartesi akşamları izleyenleri ekrana kilitleyen dizisi Yasak Elma bu hafta yayınlanacak final bölümünde neler olacak? Detaylar haberimizde..

Hüsamettin Ozan Aslan- Fox TV'in Pazartesi akşamları izleyicileri hem eğlendiren hem de güldüren dizisi yayınlanan Yasak Elma final bölümü ile son kez ekranlara geliyor. Peki pazartesi akşamı final bölümü ile ekranlara gelecek olan dizinin fragmanında neler oluyor? Yayınlanan fragmanda kim ölüyor? Yasak Elma'nın son bölümünde neler olmuştu? Tüm detaylar ile haberimizde..

Yasak Elma final bölümü fragmanı yayınlandı

Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Şebnem Dönmez, Biran Damla Yıldız, Murat Aygen, Melisa Doğu'nun paylaştığı Yasak Elma dizisinin 177. final bölümü tanıtımında dizi ilk bölümlerinde Ender'in, Yıldız'ı neden işe aldığını göstererek başlar. Sonrasında günümüze dönerler ve Caner ile Kumru evlenir ve çocukları dünyaya gelir. Mutluluktan havalara uçan Ender ve Handan çiftin mutluluğu için tatlı atışmaları sonlandırır. Dizinin final bölümünde düğün vardır. Asuman'ın düğünü olur fakat kiminle evlendiği belirsizdir. Düğünle beraber herkesin keyfi yerindedir. Fragmanın sonuna doğru ise Halitcan annesi Yıldız'a koşarak gelir ve "Anne yerde yatıyor, uyanmıyor" der. Yıldız koşarak odaya gider ve hayatının şokunu yaşar. Kime ne olduğu belirsizdir ve final bölümü Yasak Elma sevenleri yeni bölümü heyecanla beklemektedir.

Yasak Elma son bölümünde neler olmuştu?

Mafya'nın öldürdüğünü zannettikleri kadının polis çıkmasıyla Yıldız, Ender, Handan, Caner ve Emir öldürdüklerini zannettiği mafyanın aslında kendilerinin öldürmediğini öğrenirler. Peşlerindeki adamlardan kurtulmaya çalışırlarken bulundukları durumu kimsenin duymasını istemezler. Bir yandan Yıldız'da bu durumu Doğan'dan gizlemek için adeta kırk takla atar. Karakola giden dörtlü ifadelerini verdikten sonra bütün sorunlardan kurtulmuşlardır. Geri döndüklerinde düğün hazırlıkları başlar. Ender ve Yıldız ise, ilk başta Ender’in Yıldız’a yaptığı teklifin etkilerini konuşup, birbirleri olmasaydı, hayatlarının nasıl olacağının varsayımını yaparlar. Ve işler çığırından çıkar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.