Zhanna Samsonova açlıktan hayatını kaybetti!

Zhanna Samsonova açlıktan hayatını kaybetti!
Vegan beslenmeyi savunan ve sadece egzotik meyveler yiyen Zhanna Samsonova açlıktan öldüğü belirlendi. Samsonova'nın sosyal medyada binlerce takipçisi vardı...

New York Post'a göre, sosyal medyada vegan beslenme fenomeni olarak tanınan 39 yaşındaki Rus vatandaşı Zhanna Samsonova'nın akrabaları, 21 Temmuz'da açlıktan öldüğünü duyurdu.


Zanna Dart olarak da bilinen Samsonova, sosyal medya platformlarında vegan diyetinin tanıtımını yaparak milyonlarca izleyiciye ulaştı. Güneydoğu Asya'da seyahat ederken tedavi gördüğü hastanede öldü.

vegan-beslenmeyi-savunarak-sadece-egzotik-meyvelerle-beslenen-zhanna-samsonova-acliktan-hayatini-kaybetti-1677-webp.webp


Bir arkadaşı, Sri Lanka'ya yaptığı bir gezi sırasında Samsonova'nın çok zayıf göründüğünü ve tedavi için geri döndüğünü belirtti. Arkadaşları, onu tedavi görmesi için ikna etmeye çalıştıklarını ancak başarısızlıkla sonuçlandığını dile getirdiler. Bu arada Samsonova'nın annesi, kızının ölümünü "kolera benzeri bulaşıcı bir hastalığa" bağladı, ancak otopsi raporunun henüz kamuoyuna açıklanmadığı söylentiler arasında.


Zhanna Samsonova'nın dört yıldır "tamamen çiğ vegan diyet" uyguladığı ve bu da pişmemiş otları yemeyi vurguladığı söyleniyor. Diyetin sadece ayçiçeği tohumu tomurcukları ve meyve ile sınırlı olduğu belirtildi.


Başka bir arkadaş, Samsonova'nın son yedi yıldır yalnızca yerel olarak yetiştirilen nefesi ve durian yediğini iddia etti.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.