Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Ya böyle işte!

Vay be şu atalarımız ne sözler üretmişler. Bir ağacın altına çömelip ıkınırken falan değil ha, yaşanmış ta bu sözler ortaya çıkmış...
"Akılsız Başın Cezasını Ayaklar Çeker"
Dün önce İYİ Parti İlçe Başkanı Niyazi Uyar aldı eline Mimar Mesut Üner'i, evirdi, çevirdi, istifasını istedi! Ardından CHP İlçe Başkanı Halil Gök aldı tabi eline Mimar Mesut Üner'i, verdi veriştirdi. En sonunda dedi ki "Maç başlamadan havlu attı. Kendi mahallelisine (Köylüsüne) halkına güvenemediği için..." Ardından Çatalca Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cem Kara aldı sazı eline yine Mimar Mesut Üner'i "Mesut düşünsün bu saatten sonra" dedi.
Şimdi tüm bu söylemlerin merkezindeki konu neydi? Konu belli!
Çatalca halkının gözünde itibar kaybına neden olan AK Parti Çatalca Belediye Başkan Adayı Mimar Mesut Üner'in evinde ve yakın akrabalarının evlerinde kendi soy isimleri ile hiç alakası olmayan seçmenlerin varoluşu idi!
He ilçe seçim kurulu kararında bu kişilerin her ne kadar bu evlerde ikamet ettiği ve oturduğu söylense de siz bir de Muratbey Mahallesi halkına sorun. Müthiş ve acayip bir tepki var. 
Yetmedi, sokakta, kahvede, esnafta, berberde, bakkalda... Her yerde bu konu konuşuluyor ise, bugün için diyebilirim ki;
Seçim Meydanlarının Ana Konusu Mesut Üner'in evinde bulunan farklı soy isimli seçmenler!
Gelecek günlerin tüm konusu bunların üzerine kurulu değil tabiki! 
İki gün öncesi itibari ile baktığımız zaman konu ne idi? AK Parti'ye İl Başkanı Bayram Şenocak'ın atadığı ilçe başkanının konusu idi. 15 saat sonra konu neydi? Görevden alması! 10 saat sonra konu ne idi? Yeni bir ilçe başkanını ataması...
Yani gündem o kadar hızlı işliyor ki, sen bak ki birilerinin üniversite mezunu olarak lanse edilmesinin aslında bir kandırmacadan ibaret olduğu belgeleri ortaya çıkmasın! 
Meclis Üyeliği süreci cabası. Bu sadece AK Parti yada CHP Meselesi değil ha! İkisini de kapsıyor. 
Dedik ya sahtekarlık çıkar ise ortaya vay ki ne vay! 
Diplomaların sertefikadan ibaretliği de çıktı mı ortaya, evlere şenlik var, şenlik... 
Tam evlere şenlikli bir seçim geçireceğiz demektir. 
İşte o zaman "Akılsız Başın Cezasını Ayaklar Çeker" demek tam da Çatalca halkının hakkı olur. O zaman ne baş kalır ne ayak! 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi