1-2-3 Mayıs sokağa çıkma yasağında fırınlar, marketler ve bakkallar kaça kadar açık? Çalışma saatleri

1-2-3 Mayıs sokağa çıkma yasağında fırınlar, marketler ve bakkallar kaça kadar açık? Çalışma saatleri
Koronavirüs tedbirleri kapsamında bu geceden itibaren başlayacak olan sokağa çıkma yasağı kapsamında fırınlar, marketler ve bakkalların açık olup olmadığının yanısıra çalışma saatleri merak ediliyor. İşte detaylar...

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle hafta sonlarında uygulanmaya başlayan sokağa çıkma yasağı bu kez 1 Mayıs İşçi Bayramı ile birleştirildi. Böylelikle 3 günlük bir sokağa çıkma yasağı kararı verilmiş oldu. Bu süreçte vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılamak üzere gidecekleri fırınların, marketlerin ve bakkalların çalışma durumunu merak ederek araştırıyor. Arama motorlarında sorgulamalar gerçekleştiriyorlar. Peki 1-2-3 Mayıs sokağa çıkma yasağında fırınlar, marketler ve bakkallar kaça kadar açık? Çalışma saatleri haberimizde yer alıyor.
 


1-2-3 Mayıs sokağa çıkma yasağında fırınlar açık mı? Çalışma saatleri

Temel besin gıdalarından biri olan ekmek ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşların adresi fırınlar oluyor. Ramazan'ın da gelmesiyle birlikte hem iftar hem de sahur vakitlerinde uzun kuyrukların oluştuğu fırınlar sokağa çıkma yasağında da çalışacak. Herhangi bir kısıtlama getirilmeyen fırınlardan vatandaşlar alışveriş yapabilecek.


1-2-3 Mayıs sokağa çıkma yasağında bakkallar ve marketler açık mı? Çalışma saatleri

Bu geceden itibaren başlayacak olan sokağa çıkma yasağında en çok tercih edilen yerlerden biri de marketler ve bakkallar olacak. Üç günlük yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşların geçen sefer olduğu gibi kısıtlı vakitleri bulunuyor. Toplamda 5 saat açık kalabilecek bakkallar ve marketler 09:00 ila 14:00 arasında hizmet verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.