1 Eylül 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | İş, para, sağlık ve aşk falınız burada

1 Eylül 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | İş, para, sağlık ve aşk falınız burada
Günlük burç yorumu oku şeklinde aratan internet kullanıcıları geleceklerine dair bilgi sahibi olmak ve hayatlarını bu yönde şekillendirmek istiyor. Her gün yayınladığımız burç yorumları bugün de sizlerle. Peki 1 Eylül 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları nasıl oluştu. İşte detaylar...

1 Eylül 2018 Cumartesi Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

günlük burç yorumları oku

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

burç yorumları oku

1 Eylül 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

1 Eylül 2018 Cumartesi KOÇ Burç Yorumu:
İçsel olarak aşka aşık bir yapınız var. Dostluk duyguları en az aşk kadar önemli sizin için. Bugün daha seçici davranıyor, enerjinizi ortaya koyacak işler yapmak istiyorsunuz. Grup çalışmalar için uygun bir gün. Partnerinizin de bu konuda destekleri sizden yana olacak. Sağlığınıza dikkat edin, sinir sisteminiz fazla gerilime dayanamıyor.

1 Eylül 2018 Cumartesi BOĞA Burç Yorumu:
Ay, aile ve yuva evinize destek verirken, kişisel isteklerinizde daha cesur olmanızı sağlıyor. Bugün gizli düşünceler içindesiniz. İçinizde duygusal bir boşluk hissedebilirsiniz. Geçmişle gelecek arasında yaşamı irdelerken, içinizde açıklayamadığınız burukluklar yaşıyorsunuz. Bugün yalnız kalmamaya özen göstermelisiniz.

1 Eylül 2018 Cumartesi İKİZLER Burç Yorumu:
Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Bugün farklı bir şeyler yaşamak istiyorsunuz ve kendinizle ilgili farklı fantezileriniz var. Güçlü enerjilerinizi her konuda ortaya koyabiliyorsunuz. Sağlığınız konusunda, işlerinizi bahane ederek, size fiziksel zindelik veren sportif hareketleri ihmal ediyorsunuz.

1 Eylül 2018 Cumartesi YENGEÇ Burç Yorumu:
Maddi bağlantılar içinde bulunduğunuz kişinin işlerinden dolayı olan gecikmelere kafanızı takmayın ve negatif düşünceler üretmeyin. Sabırlı olduğunuz zaman, başarıya daha fazla yaklaşıyorsunuz. İşiniz konusunda hatalara meydan vermeme mücadelenizin, sizde içsel olarak nelere mal olduğunu kimse bilemez.

1 Eylül 2018 Cumartesi ASLAN Burç Yorumu:
Ay ve Merkür burcunuzda ilerliyor. Duygularınızı rahatlıkla ifade edeceğiniz bir gün içindesiniz. Düşüncelerinizi paylaşırken, aşırı baskıcı davranmak yerine, daha ılımlı olmayı denemelisiniz. Çevrenizde gelişen olaylara sezgiyle yaklaşarak, çözümleme yoluna gidiyorsunuz. Başkalarına yardım etme konusunda başarılısınız.

1 Eylül 2018 Cumartesi BAŞAK Burç Yorumu:
Bilinçaltınızda yer etmiş düşüncelerden kurtulmak sizin elinizde. Takıldığınız konulardan taviz vermek istemediğiniz zaman, bir çok kayıp yaşıyorsunuz. Fırsatlar konusunda daha dikkatli ve hızlı hareket etmelisiniz. Bugün dinlenmeye çalışmalısınız. Akşam saatlerinde dostlarınızla birlikte hoş anlar geçirebilirsiniz.

1 Eylül 2018 Cumartesi TERAZİ Burç Yorumu:
Çevrenizle barışık bir yaşam tablosu çiziyorsunuz. Herkesin sizin yerinizde olmak isteyişine de, bir anlam veremiyorsunuz. Yüklendiğiniz sorumluluk, o kadar zor ki. Bugün içsel benliğinizin güçlü olmasından dolayı, çevreniz üzerinde oldukça etkilisiniz. Son günlerde melankolik tablolar çizerek çevrenizi şaşırtıyorsunuz. Mantıklı olmak size daha çok yakışıyor

1 Eylül 2018 Cumartesi AKREP Burç Yorumu:
Ay ve Merkür, sizin gibi sabit bir burç olan Aslan'da ilerlerken, gücünüzü duygularınıza doğru bir şekilde yansıtmaktan yanasınız. Mesleki anlamda başarılı bir gün. Karşınızdaki kişiyi tartarak gerekli önlemleri almakta oldukça usta davranıyorsunuz. Sizi gerilim içine sokan konularınızı evinize götürmeyin. Bu durumda yemekten bile zevk almıyorsunuz.

1 Eylül 2018 Cumartesi YAY Burç Yorumu:
Bugün çevrenizle paylaşacak öyle çok şeyiniz var ki. İleriyi görme yeteneğiniz sayesinde önemli başarılar sizi bekliyor. Şansınızı kullanmalısınız. Dostlarınız her an sizi yanlarında görmek istiyorlar. Ay ve Merkür, düşüncelerinize aktiflik verirken, duygusal konularda önemli aşamalar kaydedeceksiniz. İyi bir diyete ihtiyacınız var.

1 Eylül 2018 Cumartesi OĞLAK Burç Yorumu:
İç sesinizin sizi yanıltmasına izin vermiyorsunuz. Bilinç altınızda yoğun duygular var ve haksızlıklar karşısında pes etmekten hoşlanmıyorsunuz. Uzun süredir görmek istediğiniz dostlarınızı aramak için uygun fırsatlar yakalayacaksınız. Aslan'da ilerleyen Ay, araştırmacı tarafınızı ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olmanızı sağlayacak.

1 Eylül 2018 Cumartesi KOVA Burç Yorumu:
Bugün ilişkilerinizde oldukça karamsarsınız. Sizi tetikleyen ve duygusal anlamda heyecanlandıran olayları sevdiğiniz için, sürekli olayları üzerinize çekiyorsunuz. Sevdiğiniz kişiye bugün istediğiniz her şeyi rahatlıkla yaptırma şansına sahipsiniz. Fırsatlar sizden yana. Sadece uygun zamanı beklemelisiniz. Bünyenizi zorluyorsunuz. Biraz dinlenseniz fena olmaz.

1 Eylül 2018 Cumartesi BALIK Burç Yorumu:
İşinizde duygusal bir doyum sağlamak istiyorsanız, yanlış bir gününüzdesiniz. Bugün çevrenizin dertlerini dinlemekle yetinmelisiniz. Onların,sizin görüşlerinize ihtiyacı var. Hem kendinizi hem de çevrenizi öyle usta bir şekilde yönetiyorsunuz ki, sizi takdir etmemek mümkün değil. Kendinize dikkat etmelisiniz. Aşırı hassas bir yapınız var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.