1 kaşığı bile yetiyor! Göbek yağlarına “elveda” deyin…

1 kaşığı bile yetiyor! Göbek yağlarına “elveda” deyin…
Yaz ayların sahillerde daha fit bir görünümle boy göstermek isteyenler bu mucize formülü mutlaka denemeli..

Cansev Temuçin - Zayıflamak isteyenler ve özellikle bel ve göbek bölgesindeki fazlalıklardan şikayetçi olanlar için fark yaratacak bir tarifi sizler için derledik… Deniz kenarında incecik belinizle güneşlenmek istiyorsanız bu karışım tam size göre! İşte dünyaca ünlü mankenlerin güzellik sırrı olan o tarif…

Sadece bir bardak suyun içerisinde bir kaşık ilave ederek mucizeye kendiniz tanık olabilirsiniz.

Yıl boyu iş hayatının stresi, masa başı işler getirdiği hareketsizlik nedeniyle bel ve karın bölgesinde oluşan yağlar, yaz aylarının korkulu rüyası oluyor. Ancak bu tarifle göbek bölgesindeki yağlardan kolayca kurtulabilirsiniz.

Eğer bu karışımı düzenli olarak uygularsanız farklı kendiniz de göreceksiniz. Bir bardak ılık suyun içerisine eklediğiniz 1 yemek kaşığı elma sirkesini her sabah aç karnına tüketerek göbek ve bel bölgenizdeki yağlara elveda diyebilirsiniz.

Suyun ılık olması yağların daha kolay biçimde parçalanmasını sağlarken, sirkenin koruyucu ve besleyici etkisi metobolizmanızın da hızlanmasını sağlar. Yağ yakımının yanı sıra sindirim sistemi üzerinde de olumlu etkilere sahip olan bu karışım vücutta biriken ödemin atılmasına da yarar.

Eğer mide ile ilgili bir sağlık probleminiz yoksa, doktor kontrolünde bu karışımı her sabah aç karnına tüketebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.