1 Mayıs 2018 Salı Günlük Burç Yorumları - İş, Aşk ve Para Falınız Bu Sayfada

1 Mayıs 2018 Salı Günlük Burç Yorumları - İş, Aşk ve Para Falınız Bu Sayfada
Hayatın sizi götüreceği yönü kestirmek isteyenlerden nasıl bir yol izlemesi yönünde fikir sahibi olmak amacındaki birçok okuyucumuz burç yorumları için araştırma yapıyor. Doğum tarihinize göre hangi burç olduğunuzu da öğrenebileceğiniz haberimizde 1 Mayıs 2018 Salı Günlük Burç Yorumları aşk, iş ve para falı sizleri bekliyor.

1 Mayıs 2018 Salı Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

günlük burç yorumları oku

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

burç yorumları oku

1 Mayıs 2018 Salı Günlük Burç Yorumları

1 Mayıs 2018 Salı KOÇ Burç Yorumu:

Sosyal çalışmalarınızda farklı ve değişik ortamları tercih edebilirsiniz. Bugün planlarınızda ardı ardına değişimler söz konusu olacak. Çoğu kez kendinizi bile takip etmekte zorlanacağınız olaylar gündeme gelebilir. Arkadaşlarınızla ortak düşünceler içinde olmanız, dostluklarınızda açılıma neden olacaktır.

1 Mayıs 2018 Salı BOĞA Burç Yorumu:

İşinizle ilgili bir takım sorunları gündeme getirmek istemeyebilirsiniz. Olaylara anında müdahale ederek, zor durumda kalmaktan kurtulabilirsiniz. Güçlü ve sabırlı yönlerinizi herkesin takdir ettiği biliyorsunuz. Fakat bugün dostlarınızın tavsiyesine uymak zorundasınız. Onlar sizin iyiliğinizi istiyor.

1 Mayıs 2018 Salı İKİZLER Burç Yorumu:

Ay sizin gibi bir hava gurubu olan Kova'da ilerlerken, uçuk yönlerinizi daha da belirgin hale getiriyor. Bugün orijinal ve sıra dışı arkadaşlarınızı arayabilirsiniz. Yolculuklarla ilgili projelerinizi yoğunlaştırmalısınız. Çıkacağınız seyahatlerde, bakış vizyonunuzu genişletecek olaylarla karşılaşacak ve yaşantınıza olan katkısını göreceksiniz.

1 Mayıs 2018 Salı YENGEÇ Burç Yorumu:

Yakın arkadaşlarınızla ilgili bir takım gizlilikleri keşfedebilirsiniz. Onların sizden sakladığı düşünceleri var ve bu konuda duyumlarınızda yanılmadığınız görmek sizi rahatsız edebilir. Gücünü olumlu bir şekilde hissedebileceğiniz ve sizin düşüncelerinizle ortak yansımalar yakalayacağınız dostlarınızla dertleşebilirsiniz.

1 Mayıs 2018 Salı ASLAN Burç Yorumu:

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Evlilik ve ortaklıklar konusunda yaratıcılık isteyen konular söz konusu olacaktır. Partnerinizin ve ortağınızın hayal gücüne dayalı işler yapabilirsiniz. Onun değişik fikirlerinden faydalanabilirsiniz. Akşam saatlerinde oturup, bu konuyu pekiştireceğiniz sohbetlerde, olaylara adapte olmaya çalışmalısınız.

1 Mayıs 2018 Salı BAŞAK Burç Yorumu:

Siz akıllı kişilerle çalışmaktan zevk alan bir yapıya sahipsiniz. Bugün savunduğunuz düşüncelerinizde, yalnız ve desteksiz kaldığınızı zannedebilirsiniz. Oysa çevrenizdeki herkesin farklı sorunları mevcut ve onlarda aynı anlayışı sizden bekliyor. Ortak paylaşımların size kazandıracağı avantajları yok saymamalısınız.

1 Mayıs 2018 Salı TERAZİ Burç Yorumu:

Sosyal yapınızı körüklenmesine dayanamıyorsunuz. Bugün Ay, ortak burcunuz olan Kova'da ilerlerken, çılgın ve marjinal düşünceleriniz ortaya çıkarıyor. İyi niyetli yaklaşımlarınızı çevrenize de aşılayacaksınız. Gideceğiniz ortamlarda ilginin üzerinizde olmasından oldukça memnun kalarak dostlarınızla duygusal bağınızı güçlendireceksiniz.

1 Mayıs 2018 Salı AKREP Burç Yorumu:

İnatçı tavırlarınızın size sağlayacağı hiçbir avantaj yok. Bugün özgürlüğünüzü istediğiniz gibi kullanma hakkına sahipsiniz. Çevrenizdeki kişilerin size ters gelen davranışlarından etkilenmemelisiniz. Sonunda haklı çıkan sizi olsanız bile, yaşamın bütününde kişileri olduğu gibi kabul etmeli ve çevrenizi sorgulamaktan vazgeçmelisiniz.

1 Mayıs 2018 Salı YAY Burç Yorumu:

Tarzınızdaki ketumluk, başkalarına da örnek teşkil ediyor. Taklit edilmekten zevk alıyor gibi bir haliniz var. Çevrenizdeki kişilere fikirlerinizi aşılamak isterken, aşırıya kaçmamalısınız. Bazı dostlarınızın sizi anlamaları her zaman kolay olmayabilir. Bugün, kendinize yakın bulduğunuz eski arkadaşlarınızla bir arada olmak isteyeceksiniz.

1 Mayıs 2018 Salı OĞLAK Burç Yorumu:

Sizin tarzınıza uymayan iş teklifleri ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Yeteneklerinizin sınırlarını gücünüzün üstünde zorlamamalısınız. Bu tür çalışma alanlarını seçmeden önce mantıklı düşünmelisiniz. Cazip şartlara karşı kayıtsız kalmak istemiyor olabilirsiniz fakat siz, her zaman dengenizi ön planda tutmaktan hoşlanıyorsunuz.

1 Mayıs 2018 Salı KOVA Burç Yorumu:

Ay burcunuzda ilerlerken yaşadığınız ilişkide beklenmeyen romantik anlar söz konusu. Siz sürprizleri seviyorsunuz. Bugün partnerlerinizle birlikte bazı yeniliklere daha sıcak bakmalısınız. Katılacağınız davetlerde dostlarınızın ortak görüşleri, sizin olumlu görüntünüzden yana olacaktır. Sevildiğinizi sizde biliyorsunuz.

1 Mayıs 2018 Salı BALIK Burç Yorumu:

Aklınızdan çılgınca fikirler geçiyor fakat, tepki almak istemediğiniz için saklama gereği duyuyorsunuz. Bugün, özgürlüğünüzün kullanmak için farklı yolları denemeli ve duygularınızı açığa çıkaracak çalışmalara yönelmelisiniz. İş yaşantınızda ikna etmeniz gereken kişiler var, şans sizden yana gelişecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.