1 Mayıs Cuma bankalar açık mı tatil mi? EFT ve havale ne zaman yapılır?

1 Mayıs Cuma bankalar açık mı tatil mi? EFT ve havale ne zaman yapılır?
Koronavirüs tedbirlerinde uygulanmaya başlayacak olan sokağa çıkma yasağının ilk günü ve 1 Mayıs İşçi Bayramı sebebiyle bankaların durumu merak ediliyor. Her gün yiz binlerce kişiye hizmet veren banka şirketleri hakkında araştırmalar ve sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Peki 1 Mayıs Cuma bankalar açık mı tatil mi? 1 Mayıs'ta yapılan EFT ve havalede para karşı tarafa ne zaman geçer? İşte detaylar...

1 Mayıs Cuma bankalar açık mı tatil mi? sorusu günün en çok konuşulan konularından biri haline geldi. Banka şubelerinde işlemi bulunanlar ve farklı nedenlerden dolayı hizmet almak isteyen vatandaşlar 1 Mayıs İşçi Bayramı'na da denk gelen bu özel günde arama motorlarında sorgulamalar gerçekleştiriyor. Vatandaşlar 1 Mayıs bankalar tatil mi sorusunu sorarak cevabını araştırmayı sürdürüyor. Hazırladığımız haberimizde bankalara dair tüm detayları okuyabilirsiniz.

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı ve sokağa çıkma yasağı ile birleşen cuma gününde bankalarda işi olan vatandaşlar sürekli olarak çalışma ve tatil durumlarını araştırıyor. 1 Mayıs’ta bankalar tatil mi? sorusunun yanıtını araştırıyor. Konuya ilişkin detaylar haberimizde…

1 Mayıs Cuma bankalar açık mı tatil mi?
 

1 MAYIS'TA BANKALAR AÇIK MI?

Her yıl binlerin kutladığı 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı resmi tatil olarak ilan edilmişti. Bu sebeple de bankalar mesai yapmayacak. Yani tatiller. Banka müşterileri ATM ve internet şubeleri üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilmektedirler.


1 Mayıs Cuma bankalar açık mı tatil mi?

1 MAYIS'TA YAPILAN HAVALE VE EFT'LER NE ZAMAN KARŞI TARAFA GEÇER?

Bayram sebebiyle çalışmayan bankalar aracılığı ile EFT veya havale yapmak isteyenler paraların karşı tarafa ne zaman geçeceğini merak ediyor. Eğer bu iki işlemden birini yapacaksanız ya da bekliyorsanız ilk mesai günü yani pazartesi gerçekleşecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.