1 Nisan 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları | Tüm Burçların Değerlendirmesi Burada

1 Nisan 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları | Tüm Burçların Değerlendirmesi Burada
Günlük burç yorumu oku şeklinde aratan internet kullanıcıları geleceklerine dair bilgi sahibi olmak ve hayatlarını bu yönde şekillendirmek istiyor. Her gün yayınladığımız burç yorumları bugün de sizlerle. Peki 1 Nisan 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları nasıl oluştu. İşte detaylar...

1 Nisan 2018 Pazar Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

burç yorumları oku

1 Nisan 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları

1 Nisan 2018 Pazar KOÇ Burç Yorumu:

Bugün gerekli enerjiye sahipsiniz. Gün içinde özel duygularınızda aşırıya kaçarak, ilişki içinde olduğunuz kişilere söylenmemesi gereken sözleri sarf etmeniz mümkün. Geriye tortu bırakacak işler yapmak istemiyorsanız, burcunuzda ters hareketine devam eden Merkür'ü unutmamalısınız. Olaylara yaklaşım tarzınız sağlıklı olmalı.

1 Nisan 2018 Pazar BOĞA Burç Yorumu:

Bugün birtakım gizlilikler konusunda ısrarcı bir tutum sergilemeniz mümkün. Fikirlerinizi söylerken temkinli davranmayı tercih ediyorsunuz. Öfkelerinizi baskı altında tutarak bazı olayları aşmanız mümkün değil. Sezgisel yeteneğinizi ön plana çıkaracak ve güçlendirecek yeni çalışmalara yönelmelisiniz. Spor yapmak için uygun bir gün.

1 Nisan 2018 Pazar İKİZLER Burç Yorumu:

Bugün işinizde yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Fakat duygusal ilişkinizde yaşayabileceğiniz bir takım sorunları unutmamalısınız. İhmal edilmek istemeyen partnerinizin alınganlık gösterilerine maruz kalabilirsiniz. Her zamanki diplomasi davranışlarınızla durumu idare etmeyi başarmalısınız. Özel yeteneklerinizin güçlü olduğu bir gün.

1 Nisan 2018 Pazar YENGEÇ Burç Yorumu:

İş yaşantınızda bir takım fırsatların size sunulması, kafanızdaki soru işaretlerin su üstüne çıkmasına neden olacaktır. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görerek, yeni başlangıçlara kendinizi hazırlamalısınız. Kişisel özgürlüğünüzün önemli olduğu bugün içinde, bazı sınırlamaları kaldırırsanız kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz.

1 Nisan 2018 Pazar ASLAN Burç Yorumu:

Bugün enerjinizi yaratıcılığınızla olumlu bir şeklide birleştirebiliyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda karşı tarafı ikna etmeniz kolaylaşacak. Sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin desteği sayesinde bir takım koordinasyon çalışmalara gireceksiniz. Güç birleşmelerini sevmenize rağmen, son sözü siz söylemekten yanasınız.

1 Nisan 2018 Pazar BAŞAK Burç Yorumu:

Özgürlükçü yapınızın zedelenmesinden hoşlanmadığınız için bugün kendi kurallarınızı kendiniz koymaktan yanasınız. Yapacağınız her türlü çalışmaların alt yapısını hazırlayarak sunmaktan yanasınız. Eğitim ve öğretimle ilgili konuların ön plana çıkacağı bir gün. Bugün çalışmalarınızı derinleştirmekten yanasınız.

1 Nisan 2018 Pazar TERAZİ Burç Yorumu:

Karşı tarafın fikirlerini kabul etmekte zorlanabilirsiniz. Diretme huyunuz yok fakat olayları değişik açıdan objektif bir şeklide gördüğünüz için, düşüncelerinizde daima haklı çıkıyorsunuz. Bugün kardeşlerinizin fikirlerine saygı göstermeli ve onların bazı sorunlarını çözüm üretmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek isteyeceksiniz.

1 Nisan 2018 Pazar AKREP Burç Yorumu:

Kazançlarınız konusunda başarı grafiğiniz yükseliyor. Bugün kişisel yetenekleriniz ön plana çıkarmadan önce, size güven duyulmasını istiyorsunuz. Kazançlarınızı değişik kaynaklardan kazanmak isteği içindesiniz. İş değişimleri yaşamak istiyorsanız, mantıklı davranışlarınızı ön plana çıkarmalısınız. Boğaz ve boyun ağrılarınız olabilir.

1 Nisan 2018 Pazar YAY Burç Yorumu:

Kişisel özgürlüğünüzü korumak adına verdiğiniz savaşlardan daima siz galip çıkıyorsunuz. Bugün, içten davranışlarınızın size sağlayacağı motivasyon sayesinde, başlattığınız her türlü çalışmayı istediğiniz koşullara getirebileceksiniz. Vereceğiniz mücadelenin size sağlayacağı kişisel kazançlar bir hayli fazla. İsteklerinizde diretebilirsiniz.

1 Nisan 2018 Pazar OĞLAK Burç Yorumu:

Kendinize güveniyor ve çalışmalarınızı mantık süzgecinden geçirerek, kişisel başarınızı perçinliyorsunuz. Bugün birlikte olduğunuz insanlarla fikir alışverişi içinde olacaksınız. Onların düşüncelerinden bazı fikirleri süzerek, kendinize yararlı olanları seçeceksiniz. Tiyatro, sinema ve tiyatro gibi sanat olaylarına ilgi duyacağınız bir gün.

1 Nisan 2018 Pazar KOVA Burç Yorumu:

Enerjinizi ikiye katlayacak olayların içinde olduğunuz zaman, kendinizi daha da huzurlu ve olumlu hissediyorsunuz. Bugün eski arkadaşlarınızla bir arada olacak geçmiş günlerden konuşacaksınız. Gününü yaşayan biri olarak, anılardan konuşmak sizin için oldukça ilginç olacaktır. Buruk bir hüzün gözlerinizi sulandırabilir.

1 Nisan 2018 Pazar BALIK Burç Yorumu:

Düşüncelerinizde radikal ve farklı kararlar alacağınız günlerden biri. Bazı bilgilerinizin destek görmesi, sizin için oldukça önemli. Bugün, görüştüğünüz kişilerle önemli fikir alış verişleri içinde olacaksınız. Girişimci yapınızın çevresel koşullarla da uygun olması açısından, adımlarınızı dikkatli ve mantıklı atıyorsunuz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.