10 Ekim 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?

10 Ekim 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?
Yaşamınızın hangi yönde ne şekilde etkileneceğini öğrenmek ve buna göre yeni kararlar almak istiyorsanız 10 Ekim 2018 Çarşamba Burç Yorumları sizler için hazırlandı. Tüm burçlara dair gelişmeleri haberimizden okuyabilirsiniz. Bugün yükseleniniz ne söylüyor? İşte cevabı...

10 Ekim 2018 Çarşmba Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor. Siz değerli okuyucularımız için bir araya getirilen burç yorumları hakkında sizlerin de yorumlarını bekliyoruz.

günlük burç yorumları oku

Astroloji nedir?


Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji'ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi'mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay'ın, Güneş'in, Güneş Sistemi'mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.

 

10 Ekim 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

10 Ekim 2018 Çarşamba KOÇ Burcu Yorumu
Venüs, kombinasyon burcunuz Yay'da ilerliyor. Ay tepe evinizden size olumlu etkiler veriyor. Yaşamı kendi istekleriniz doğrultusunda değerlendirdiğiniz için, çevrenize hakim olabiliyorsunuz. Enerjinizi ilişkilerinizde rahatça kullanabilecek beceriye sahipsiniz. Yollarla ilgili kısa süreli planlarınız olacak.

10 Ekim 2018 Çarşamba BOĞA Burcu Yorumu
Mars, burcunuzda geri hareketine devam ederken, Ay, idealleriniz konusunda unuttuğunuz değer yargılarını tekrar gündeme getirecek. Enerjinizi doğru kullandığınız anda, gerçekleştiremeyeceğiniz hiçbir şey yok. Bugün olaylara mantıklı bir yorum getirerek, çevrenize örnek olacaksınız. Üstelik tavize yanaşmıyorsunuz.

10 Ekim 2018 Çarşamba İKİZLER Burcu Yorumu
Venüs karşıt burcunuzda ilerliyor. Partnerinizle uyum içinde olmanız ve beraber güzel vakit geçirmenize rağmen geniş çapta plan yapmanız gerektiğini unutabilirsiniz. Bugün, uçuk şeyler düşünmek yerine ayaklarınızın sağlam basmasını gerektiren işlerle uğraşmalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda karşı cins tarafından ilgi göreceğiniz bir dönemdesiniz.

10 Ekim 2018 Çarşamba YENGEÇ Burcu Yorumu
Mars'ın geri hareketi, arkadaşlarınızla birlikte unuttuğunuz veya rafa kaldırdığınız konuların tekrar gündeme gelmesini sağlayabilir. Ay, karşıt burcunuz Oğlak'ta ilerlemekte ve duygusal konularda sorumluluk duygunuz artıyor. Partnerinizin veya çevrenizin her türlü sorumluluğunu yüklenebilirsiniz.

10 Ekim 2018 Çarşamba ASLAN Burcu Yorumu
Venüs kombinasyon burcunuz Yay'a geçerek, sosyal ilişkilerinizde istediğiniz her türlü başarıyı size veriyor. Bulunduğunuz ortamlarda istemeseniz de, çevrenizin odak noktası haline geleceksiniz. Herkes sizin ağzınızdan çıkan sözleri takip ediyor. Yaşamın hedef noktası olmak sizi farklı kılıyor, emin olun.

10 Ekim 2018 Çarşamba BAŞAK Burcu Yorumu
Mars'ın geri hareketi, idealleriniz konusunda yapmanız gereken gerekli enerjiyi dondurarak, planlarınızı yeniden yapmanız gerektiğini gösteriyor. Bugün Ay, Oğlak kombinasyon burcunuzda ilerliyor ve sosyal ilişkilerinize duygusal bir boyut getiriyor. Yaşam kalitenizi daha da yükseltmek istiyorsunuz.

10 Ekim 2018 Çarşamba TERAZİ Burcu Yorumu
Yakın dostlarınızla aranızda işbirliği yapmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Kardeşlerle birlikte ortak çalışmalar içine girebilirsiniz. İletişim konusunda oldukça başarılısınız. Özgürlüğünüzü ön plana alacağınız yeni başlangıçlar peşindesiniz. Birlikte çalıştığınız kişilere yardım etme isteği içindesiniz ve yardımsever duygularla hareket edebilirsiniz.

10 Ekim 2018 Çarşamba AKREP Burcu Yorumu
Mars, karşıt burcunuzda geri hareketine devam ediyor. Ay'ın bulunduğu konum, yakın çevrenizle duygusal etkileşim içinde olacağınızı gösteriyor. Uzun süredir olmasını istediğiniz kişisel arzularınız ön plana çıkıyor. Çevrenizle bazı çatışmalar yaşasanız bile, isteklerinizi yaşama geçirecek gerekli iş birliğini sağlayabileceksiniz.

10 Ekim 2018 Çarşamba YAY Burcu Yorumu
Venüs'ün burcunuza geçmesiyle yaratıcılığınız ve neşeniz yerine geliyor. Olaylara karamsar bakmanın artık bir anlamı yok. İçsel coşkularınızın sizi yönlendirmesine izin verin. Karşı cins üzerinde etkinizi oldukça yükseliyor. Değişen olaylara karşı çok çabuk uyum sağlayacağınız bir gün.

10 Ekim 2018 Çarşamba OĞLAK Burcu Yorumu
Ay, burcunuzda ilerliyor. Özgürce çalışmaktan yanasınız ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Kişiselliğinizi vurgulamaktan ve sessiz bir şekilde kendi düşüncelerinizi savunmaktan yanasınız. Sosyal ilişkilerinizde daha yapıcı ve yaratıcı davranmayı yeğlediğiniz bir gün içindesiniz. Olayların yönünü kendi doğrularınız için değiştirmek istemeniz doğal.

10 Ekim 2018 Çarşamba KOVA Burcu Yorumu
Birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız kişilerle bir araya geleceğiniz bir gün. Fikirlerinizi, mantık çerçevesi içinde değerlendirdiğinizi zannediyorsunuz. Evinizde huzuru sağlamak adına, bazı konularda girişimciliğinizi ön plana çıkarmalısınız. Ailenizin mutluluğu için çok şey başarmak isteyebilirsiniz.

10 Ekim 2018 Çarşamba BALIK Burcu Yorumu.
Kendi gücünüzün farkındasınız ve bu özelliğinizi daha da katlayacak ilişkilere ihtiyaç duyuyorsunuz. Bugün, bazı başlangıçlar yapmak için uygun olduğunu düşünebilirsiniz. Gizli gücünüzün farkında oluşunuzla, aynı paralellikte gelişen olaylara yaklaşım tarzınız, size farklı bir güven duygusu veriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.