10 Mayıs 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları - Aşk, İş, Para ve Sağlık Falı Analiziniz Burada

10 Mayıs 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları - Aşk, İş, Para ve Sağlık Falı Analiziniz Burada
10 Mayıs 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları sürekli araştırılıyor ve hayata dair gelişmeler okunmak isteniyor. Siz değerli okuyucularımız için hazırladığımız haberimizde tüm bilgileri bulabilirsiniz. İş, aşk, para ve sağlık falınız da bu sayfada. Peki 10 Mayıs 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları nasıl oluştu. İşte detaylar...

Astroloji ile ilgili en çok merak edilen konuların başında burç yorumları geliyor. Özellikle kadınlar yükseleninden tutun da en uyumlu olduğu burca kadar pek çok detayı araştırıyor. Hem de her gün. Siz değerli okuyucularımız için her gün yayınladığımız burç haberi bugün de yayında. Yeni bir umut sahibi olmak, hayata tutunmak veya bu yönde kararlar vermek istiyorsanız 10 Mayıs 2018 Perşembe Burç Yorumları Oku sayfası sizlerle...

günlük burç yorumları oku

10 Mayıs 2018 Perşembe Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

10 Mayıs 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları

10 Mayıs 2018 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:

Bugün çevresel ilişkilere çok önem vereceksiniz. Mantığınızı kullanabileceğiniz bir takım girişimciliğiniz ön plana çıkarken, fikirleriyle bağdaşabileceğiniz kişilerle birlikte olacaksınız. Ay'ın bulunduğu konum,değişim konusunda dikkatli olmanızı isterken, kararlarınızda farklılıklar göstereceğinizi vurguluyor.

10 Mayıs 2018 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:

Bugün, harcamalarınız konusunda farklı bir duyum içindesiniz. Çevresel ilişkilerinizle ilgili harcamalarınız masraflarınızın artmasına neden olacaktır. Eski dostlarınızdan alacağınız haberler, duygusal anlamda size motivasyon sağlayacaktır. İşinizle ilgili yeni fikirler üreteceğiniz bir gün içindesiniz. Çevrenizden destek sağlayacaksınız.

10 Mayıs 2018 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:

İçinizdeki coşkulara yön vermekte zorlanabilirsiniz. Bugün değişimler içindesiniz. Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanamadığınız zaman,huzursuz oluyorsunuz. Beraberliğinizde karşı tarafın ilginç felsefi düşüncelerinden etkileneceğiniz bir gün. Sizden güven duygusu beklediği için ona bunu sağlamanızı bekliyor.

10 Mayıs 2018 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:

Bilinçaltınızda düşündüğünüz her şeyin, somut bir şekilde ortaya çıkarmak için, çeşitli alternatiflere sahipsiniz. Bugün, iş yaşantınızda duygusal yüklenmelere karşı kendinizi korumak zorunda kalabilirsiniz.. Görüşeceğiniz kişilerin, sizinle aynı fikirde olmayacakları için, size karşı tepki oluşturabilirler.

10 Mayıs 2018 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:

Gezegenlerden aldığınız sert açılar sizi gerilim içinde bırakabilir. Bilinç altınızda sorumluluk duygunuzun yoğun olmasından dolayı, kendinizi önlenemez bir içsel baskı altında bulabilirsiniz. Bugün, arkadaşlarınız ve dostlarınızla aranızda, birbirinize destek veren iletişimleriniz olacak.

10 Mayıs 2018 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:

Alışkanlıklarınız ve peşi sıra gelen yenilikler arasında bocalayacağınız bir gün. Güncel yaşamınızda karşı karşıya olduğunuz olayda, mantık tarafı ağır basan sonuç alabilirsiniz. Mevcut bulunan durumun, bir sonraki adımda, zorunlu olarak ortaya çıkaracağını düşündüğünüz konuda, gerekli yenilikleri de yaparak hazırlanıyorsunuz.

10 Mayıs 2018 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:

İdealleriniz doğrultusunda hareket ederken; iş tecrübenizden fazlasıyla yararlanacaksınız. Fakat, karşılıklı kazanım isteklerinin çelişmesi nedeniyle biraz zorlanabilirsiniz. Bu noktada da, güçlü bir şekilde ısrarcılığınızı sürdürecek, gerekirse ilgili kişilere tavrınızı koyacaksınız. Bu arada, değişik fikirlere açık olun.

10 Mayıs 2018 Perşembe AKREP Burç Yorumu:

Aşkta daha cesurca davranıyor ve isteklerinizi tüm ayrıntısıyla partnerinize ifade edebiliyorsunuz. Fakat, biraz daha toleranslı konuşmalar yapmak, daha sonraki günler de zor durumlarla karşılaşmanızı engelleyecek. Çünkü, şimdi ani tepkiyle sarf edeceğiniz sözler, sonra sizi üzebilecek bir niteliğe bürünebilir.

10 Mayıs 2018 Perşembe YAY Burç Yorumu:

Yaşantınızla ilgili süreçlerde çeşitliliğe ihtiyacınız var. Değişik fikirler arasında gidip-gelmeler size pek yarar getirmese de, sonuçta ruhsal durumunuzun canlı ve enerjik olmasını sağlıyor. Fakat, ayni anda, tüm düşündüklerinizi pratik yaşamınıza geçirmeniz imkansız. Bu konuda partnerinizin sözlerine kulak verin.

10 Mayıs 2018 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:

Kararlı bir şekilde yapıcılığınız,sabır ve azim duygunuzu giderek arttırıyor. Çevrenizden gelecek uyarı sinyalleri, işinizle ilgili gelişmelere karşı hazırlıklı olmanızı sağlayacak. Bu konuda zihniniz her an tetikte. Bu tür bir bekleyiş gergin bir atmosfer yarattığı için, sinirlerinize hakim olamayacağınız anlar olabilir.

10 Mayıs 2018 Perşembe KOVA Burç Yorumu:

Aşk hayatınızda yenilikler aradığınız bir gündesiniz. Partnerinizle birlikte, değişik ortamlara özlem duyarak, hobi niteliğinde çalışmalar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Fakat, bu seçenekler arasında inatçı tavır sergilememeye çalışın. Çünkü; bu tür davranışlar, sizi hiç nedensiz tartışma ortamına götürüyor.

10 Mayıs 2018 Perşembe BALIK Burç Yorumu:

Değişime açık olduğunuz bir gün. Kişisel olarak; sizin için önemli olan sorunlarınızda köklü farklılıklar var. Parasal konularda çevreniz tarafından sunulan parametrelere önem verin. Bu tür iletişimler sonucu; satın almanız gereken konular belirgenleşecek fakat, yine de ısınamadığınız önerilere hemen saplanıp kalmayın.


.burç yorumları oku

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

astroloji nedir

Astroloji nedir

Astroloji, yunanca Astro ve Logos kelimelerinden türer. Astro; gezegen, yıldız ve planet demektir. Logos ise, mantık veya basit bir dil ile sözcük anlamına gelir. Aslında Astroloji'nin yunanca ismi Astrologos’tur. İngilizcesinde gördüğünüz Astrology kelimesinin "gy" kökü ise, tüm matematik ve istatistiksel ilimlere, yunanlıların vermiş olduğu bir tanımlama köküdür. Psikoloji ve Biyoloji gibi. Biz de bu kök "j" ve "i" harfleri ile verilir. 

Aslında Astroloji, gezegensel zaman tablolarının çeşitli mitolojik semboller ile zenginleştirilerek sadece matematiksel ve istatistiksel bilgileri temel alan ve bu bilgileri insan ve sosyal hayat üzerindeki etkilerini inceleme disiplinidir. Astroloji'nin ne olduğunu arıyorsanız, onu aradığınız yerden başladığını bilmelisiniz. Yani tam olarak sizin bulunduğunuz yerden. Astrolojiyi daha iyi anlamak için kendinize kim olduğunuzu sorarsanız, önünüzde onu anlayacak çok kolay aşılacak bir yol açabilirsiniz.

Bazıları Koç burcu ile ekinoksun kavuşumunu yükselene yerleştirerek ona bir başlangıç verir. Oysa ruhun derinliklerinde bir yerdedir. Saklı mıdır? Hiç sanmıyoruz. En azından bilerek saklanmamıştır. Fakat gözardı edilmiş olabilir. 

Peki onu saklandığı yerden çıkarmak için nereden başlayacağız? En iyi yol, hayata başladığınız günden geçiyor çünkü Astroloji zamanın ilmidir. Zaman teorileri ona boyut katmaya çalışadursun, merkezinin siz olduğunuz bir dünyanın habercisi olarak halkanın neresinde durduğunuzu burcunuz ile hemen size söylemeye başlayabilir. 

Adına burç denilen ve aslında göksel bir işaret olan bu simgeler, insan ruhunun derinliklerindeki denklemlerin anlamı peşindedir. Görsel bir algı gibi görünen tüm değerlerin altındaki dinamikleri araştırır çünkü bu dinamikler vardır ve bazı yöntemler ile algılanabilir, araştırılabilir, tespit edilebilir. 

Nasıl DNA‘nın bir yapıtaşı varsa ve siz ona bakana kadar bir şey görmemenize rağmen kurallarını uygulamaya devam ediyorsa, Astroloji de kendisine yakından bakıldığında gizemini fısıldar. Siz ona yaklaşmasanız da döngüsünü devam ettirir. Sizin onu bilmiyor olmanız, yetkinliği olmadığını göstermez. 

Doğduğunuz zaman, ilk nefes aldığınız zamandır. Hayatı içinize çektiğiniz o anı biz doğum anı olarak kabul ederiz. O ana hem astronomik, hem astrolojik olarak bakarsanız sürece bir anlam vermeye başlar ve kendinizi tarif etme olanağı bulursunuz. Her an değişmez bir mucizedir. Akmakta olan zaman içinde sürekli yer değiştiren Dünya, Güneş, Merkür v.s haricinde içinde bulunduğumuz Samanyolu da hareket etmektedir. Bu durumda bir fotoğraf gibi akmakta olan bir anın bir karesini yakalayan Astroloji bu anı yaratan düzenin kurallarını çıkarttığı haritada okunmaya başlar. 

Astrolojinin iki boyutlu bir daire içine dizilmiş hayvan sembollerinin ardında saklanan 4 boyutlu dünyasını anlamak için önce olduğunuz yere bakabilirsiniz. Peki nerede duruyorsunuz? Tabii ki burcunuzu gösteren yaklaşık 30 derecelik alanda. 

Sizin gibi bulunduğu yeri paylaşan pek çok insan var. Binlerce, milyonlarca sizden var. Fakat asla sizin gibi değiller. Sizinle aynı batından doğmuş olsalar bile (ki bu aynı yerde doğum demektir) sizinle aynı olamazlar. İkiz kardeşleri aynı batından alan doktor onları saniyeler farkı ile almış olsa bile bu saniyeler içinde Dünya kendi etrafında, Güneş etrafında ve Güneş ile birlikte Samanyolu galaksi merkezinin etrafında dönüp durmaktadır. Merkür, Venüs gibi pek çok gezegen de kendi hareketlerini sürdürmektedirler. 

12 adet 30‘ar derecelik alanımıza dönelim. Her birimiz bu 1/12‘lik alanın içindeyiz. Şimdilik bu alanlardan her birine alışıldık olan burç isimlerini verelim. Yani, sırası ile; Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık. 

Bu her 30 derecelik alan, zamanın niteliğini veren değerlere sahiptir. Bu değerler onları bir mekanda paylaşan, yaşayan insanlara, varlıklara, olaylara, sosyal etkilere ve doğaya yansır. 

Tamamının sebebi ise mevsim döngüleridir. 4 mevsim olarak kabul edilen hava değişimleri aslında Dünya’nın Güneş etrafındaki yolculuğundaki 4 durak ve onların arasındaki evreleri anlatır. Bu evreler 3 aşamalı ara evreler de geçirirler ve böylece toplamda, hepsi son derece önemli 12 evreyi meydana getirirler. Doğduğunuz ay, mevsimin özel niteliğine sahiptir ve insan doğasının, hatta insanlığın kendisinin belli bir evresinin gizemlerini taşır. 

Bizler de, zamanın evrelerine ve değişen niteliklerine bağlı olarak değişiriz. Her doğum anına yansıyan özel bir etki vardır. Astroloji de bu etkiyi ve buna bağlı süren tüm döngüleri anlama peşindedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.