100 milyon liralık dev rüya! Milli Piyango büyük ikramiye çekilişi hangi kanalda ve saat kaçta yapılacak?

100 milyon liralık dev rüya! Milli Piyango büyük ikramiye çekilişi hangi kanalda ve saat kaçta yapılacak?
Zengin olabilme hayaliyle bir süredir yılbaşını bekleyen milyonlarca vatandaş bugün ekran başına kilitlenecek. Milli Piyango 31 Aralık Perşembe Yılbaşı Özel Çekilişi bu akşam yapılacak. Numaraları isabet ettiren vatandaşlar ödüllerine kavuşacak. Peki, Milli Piyango büyük ikramiye çekilişi saat kaçta yapılacak? İşte detaylar...

Milyonlarca kişinin uzun süredir hayalini kurduğu ve her anında çekilişi yaşadığı yılbaşı geldi çattı. Son senelerde çeyrek bilete isabet etmesiyle birçok kişinin ödülü paylaşması nedeniyle bugün heyecan biraz daha artıyor. 25, 50 ve 100 liradan satılan biletler tükendi ve artık sıra çekilişe geldi. Vatandaşlar da gün boyunca Milli Piyango büyük ikramiye çekilişi hangi kanalda ve saat kaçta yapılacak? sorusunu soruyor. Detaylar haberimizde.



 

563 MİLYON 400 BİN TL DAĞITILACAK

Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar çekilişe devam edilecek. Milli Piyango Yılbaşı Sonuçları 31 Aralık 2020 gecesi çekilişten hemen sonra millipiyangoonline.com’da açıklanacak. Dağıtılacak toplam ikramiye tutarının 563 milyon 400 bin TL olacağı belirtildi.


 


MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Milli Piyango 2021 yılbaşı özel büyük ikramiye ve amorti çekilişi saat 23:00'da yapılacak. Çekiliş Kanal D ve Teve 2 kanalından da canlı olarak yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.