11 Mart 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları Oku - İş, aşk, para ve sağlık falı bu sayfada

11 Mart 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları Oku - İş, aşk, para ve sağlık falı bu sayfada
11 Mart 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları sürekli araştırılıyor ve hayata dair gelişmeler okunmak isteniyor. Siz değerli okuyucularımız için hazırladığımız haberimizde tüm bilgileri bulabilirsiniz. İş, aşk, para ve sağlık falınız da bu sayfada. Peki 11 Mart 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları nasıl oluştu. İşte detaylar...

Astroloji ile ilgili en çok merak edilen konuların başında burç yorumları geliyor. Özellikle kadınlar yükseleninden tutun da en uyumlu olduğu burca kadar pek çok detayı araştırıyor. Hem de her gün. Siz değerli okuyucularımız için her gün yayınladığımız burç haberi bugün de yayında. Yeni bir umut sahibi olmak, hayata tutunmak veya bu yönde kararlar vermek istiyorsanız 11 Mart 2018 Pazar Burç Yorumları Oku sayfası sizlerle...

günlük burç yorumları oku

11 Mart 2018 Pazartesi Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

11 Mart 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları

11 Mart 2018 Pazar KOÇ Burç Yorumu:

Zihinsel yoğunluk yaşadığınız bildiğini halde, sorumluluk almaya devam ediyorsunuz. İş potansiyelinizin mükemmel olduğunu görüyor ve son günlerden gereğinden fazla kendinize yükleniyorsunuz. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, fikirlerinizi paylaşma konusunda dikkatli olmanızı öneriyor. Hata yapma olasılığınız yüksek.

11 Mart 2018 Pazar BOĞA Burç Yorumu:

Ani gelişen olaylara karşı savunmanızı hazırlamanız güzel. Fakat konuşmalarınız çoğu kez ikna edici olmayabilir. Bugün yeni tanışacağınız kişilerin ilginç fikirlerinden etkilenebilirsiniz. Onları ret etmeden önce, düşüncelerini sonuna kadar dinlemeli kararlarınızı daha sonra vermelisiniz. Ertelemenin faydasını bugün göreceksiniz.

11 Mart 2018 Pazar İKİZLER Burç Yorumu:

İlginç fikirlerinizi mesleki konularda da kullanarak, çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Bugün kendinizi yenileme konusunda acele etmemelisiniz. Yaşantınızla ilgili güzel planlar yapmanıza rağmen Ay tepe evinizde ilerlerken, size kararsızlık duygusu yaşatıyor. Yaşadığınız değişimlerden çabuk etkileniyorsunuz.

11 Mart 2018 Pazar YENGEÇ Burç Yorumu:

Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal yaşantınızla ilgili kendinizi tanıma fırsatı veriyor. Geçmiş olaylarla ilgili sorgulamalar geçirebilirsiniz. İsteklerinizin gerçekleştirme konusunda farklı detaylar üzerinde durmanız, hiç de hoş değil. Geleneksel yönlerinizin size zaman kaybettirebileceğini fark etmelisiniz.

11 Mart 2018 Pazar ASLAN Burç Yorumu:

Düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Bugün, size sunulacak teklifler karşısında bocalamalar geçirmeniz mümkün. Olayları her yönden görecellik kavramıyla bağdaştırdığınız için hata kaybını minimuma indirebiliyorsunuz. Bugün kazançlarınızla ilgili küçük detaylar kafanızın karışmasına neden olacaktır.

11 Mart 2018 Pazar BAŞAK Burç Yorumu:

Bugün partnerinizle işbirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve bu konuda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Her olayın arkasındaki farklı nedeni araştırırken, sevdiğiniz kişiyle çatışabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

11 Mart 2018 Pazar TERAZİ Burç Yorumu:

Siz üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için, bugün görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecektir. İş yaşamınızda yeni kararlar almanızın zamanı geldi. Sizi etkileyecek kişilerin ortak özellikleri güzel konuşmaları ve dış görünüşlerinde belli bir düzen içinde olmaları olacaktır. Çevrenizi sınayacağınız bir gün.

11 Mart 2018 Pazar AKREP Burç Yorumu:

Kişisel yaşantınıza olumlu katkısı olacak hiçbir fırsatı kaçırmadığınız kesin. Bugün eğlenceli ortamlarda bulunacak ve yeni aşkların zeminini oluşturacaksınız. Duysal yönlerinize uygun kişilerle tanışma imkanı bulacaksınız. Kalbi dolu olanlar, partnerleriyle ortak sosyal aktiviteler içinde olacaklardır.

11 Mart 2018 Pazar YAY Burç Yorumu:

Alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Çevre ilişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, fiziksel enerjinizi sportif olaylarda kullanmamalı ve arkadaşlarınızın kalbini kıracak konuşmalar yapmamalısınız. Ailenizle ilgili düşüncelerinizi olumlu aktarımlarınızla ortaya koyuyor ve onların desteğini görüyorsunuz.

11 Mart 2018 Pazar OĞLAK Burç Yorumu:

Yakın dostlarınızın size destek vereceği, yeni konular gündeme gelecektir. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde,enerjiniz daha da olumlu etkilenecektir. Kendinize güvenmeyi sürdürmelisiniz.

11 Mart 2018 Pazar KOVA Burç Yorumu:

Finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Partnerinizin de sizin yardımınıza ihtiyacı olacaktır. Gerekli fikirleri ve destekleri ona sağladığınız müddetçe yaşam her anlamda sizi mutlu edecektir. Kişisel enerjilerinizi birleştiriyorsunuz.

11 Mart 2018 Pazar BALIK Burç Yorumu:

Ay ve diğer gezegenler burcunuzda ilerlerken, cazibenizi ön plana çıkarıyor. Karşı cinsin ilgisini üzerinize çekecek ortamlarda bulunacaksınız. Bugün, duygusal konularda yaratıcılığınız artıyor ve paylaşımlarınızda olumlu davranacaksınız. Kalbi boş olanlar için, her an her şey olabilir unutmasınlar. Renkli bir gün geçirecekler.

.burç yorumları oku

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

astroloji nedir

Astrolojide nitelikler nedir?

Astrolojide üç nitelik vardır. Bunlar; Öncü, Sabit ve Değişken burçlardır.

Öncü burçlar; Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak burçlarıdır. Öncü burçların hepsi mevsimleri başlatan burçlardır. 21 Mart itibariyle Koç burcu ilkbaharı başlatır ve devamında; Yengeç burcu yazı, Terazi burcu sonbaharı ve Oğlak burcu kışı başlatır. Öncü burçlar; haraketseldir. Eğer öncü burçlar doğum haritanızda puan olarak fazlaysa birşeyi başlatmak, kendinizi ön plana atmak, insiyatif almak, gücünüzü ortaya koymak, kendizinizi göstermek ve sürekli yeni başlangıçlara ihtiyaç duymuş olduğunuzu gösterir.

Bir diğer nitelik olan Sabit burçlar ise; Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcudur. Sabit burçlarda yine mevsimlerin getirmiş olduğu en yoğun zamanı simgeler. Örneğin; Boğa burcu ilkbaharın en yoğun olduğu, çiceklerin açtığı dönemdir. Devamında; Aslan burcu yaz sıcaklarının en yüksek olduğu, Akrep burcu sonbaharda ağaçların yapraklarının sararıp döküldüğü, Kova burcu kışın en soğuk olduğu karın yağmaya başladığı dönemdir. Sabit burçlar; fizikseldir. Değişime kapalı, hareket etmekten, aksiyon almaktan, kontrolü kaybetmekten hoşlanmayan burçlardır.

Son nitelik olan Değişken burçlar; İkizler, Yay, Başak, Balık burcudur. Değişken burçlar mevsimlerin geçiş yaptığı bölümleri temsil ederler. Örneğin; İkizler burcu ilkbaharın bitip yaza geçiş yaptığı dönemdir. Sonrasında; Başak burcu yazdan sonbahara, Yay burcu sonbahardan kışa, Balık burcu da kıştan ilkbahara geçiş dönemidir. Değişken burçlar; zihinseldirler. Her türlü değişikliğe ve etkiye karşı hızlı adaptasyon sağlarlar. Bilgiyle ilişkilidirler. Çabuk öğrenirler. Ancak bildiği takdirde kendilerini güvende hissederler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.