11 Mayıs 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları - İş, Aşk, Para ve Sağlık Falı burada

11 Mayıs 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları - İş, Aşk, Para ve Sağlık Falı burada
İnsanlar geleceklerinden güzel haberler almak, onları bekleyen olumlu durumları okumak ve astrolojideki konumlarını öğrenmek adına her gün arayış içerisinde. Bunların başında da burç yorumları geliyor. Gazete Damga'da internetten derlenen 11 Mayıs 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları bulunmaktadır. İyi okumalar dileriz.

12 burcun her gün değişen analizleri üzerine araştırma yapan binlerce okuyucu hayatı hakkında yeni bilgiler edinmek amacında. Doğum gününe göre hangi burç olduğunu bilmeyen okyucularımız da bu konu altından sorularının cevaplarını bulabilirler. Hayatın her alanında nelerle karşılaşabileceğini öğrenmek isteyenler için hazırladığımız haberde tüm detayları okuyabilirsiniz. Her gün binlerce kişinin cep telefonu veya bilgisayardan araştırdığı burç yorumları hakkında sizler de kendi görüşlerinizi yazabilirsiniz.

günlük burç yorumları oku

11 Mayıs 2018 Cuma Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

11 Mayıs 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları

11 Mayıs 2018 Cuma KOÇ Burç Yorumu:

Bugün çevrenizle iletişim konusunda yoğunluk yaşayacaksınız. Uzun süredir görmediğiniz ve uzak kaldığınız arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya telefonla görüşebilirsiniz. Onlar, değişik organizasyonlarında sizin de bulunmanızı isteyebilirler. Dostlarınızın değişik teklifler karşısında kendinizi iyi hissedeceksiniz.

11 Mayıs 2018 Cuma BOĞA Burç Yorumu:

İşinizde yüksek bir performans yakalamak için, engeller karşısında olumsuz bir tutum izleyebilirsiniz. Gücünüzü karşı tarafa hissettirme konusunda baskılı davranacaksınız. Bugün sevdiğiniz kişiyle kalabalık bir ortamda bulunabilirsiniz. Onun isteklerini yerine getirdiğiniz zaman, sizde mutlu oluyorsunuz.

11 Mayıs 2018 Cuma İKİZLER Burç Yorumu:

Duygu ve akıl karmaşası yaşayabilirsiniz. Bugün, sizden beklentileri olan kişiler olacaktır. Onlara kendinizi ispat etmek için, ikna kabiliyetinizi kullanmalısınız. Değişik fırsatlardan yararlanmanız ve pirim yapmanız için, uygun bir gün. Karşılıklı yaşadığınız duygusal ilişkilerinizde, yoğun bir tempo var. Planlarınızı yaşama geçirmelisiniz.

11 Mayıs 2018 Cuma YENGEÇ Burç Yorumu:

Sıkıntılarınızı paylaşmaktan hoşlanmıyor ve bazı konularda kısır bir döngü yaşıyorsunuz. Aynı şeyi tekrar yaşamak istemediğiniz için, olaylar hakkında yorum yapmaktan çekiniyorsunuz. Bugün, düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçmelisiniz. Arkadaşlarınızdan beklediğiniz ilgiyi, göreceksiniz.

11 Mayıs 2018 Cuma ASLAN Burç Yorumu:

Duygusal yönleriniz ortaya çıktığı zaman, arkadaşlarınızı şaşırtıyorsunuz. Kendinizi sürekli güçlü gösterme savaşı vermekten vazgeçin. Yakınlarınızın da bulunacağı ortamlara değişik paylaşımlar içinde olacaksınız. Bugün manevi duygularınızın ön planda olacağı mistik çalışmalar içinde olabilirsiniz. Ruhsal yönünüz güçleniyor.

11 Mayıs 2018 Cuma BAŞAK Burç Yorumu:

Kişisel becerilerinizi çevrenizle paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz. Fikir üretebileceğiniz ve çeşitli faaliyetler de boy göstereceğiniz bir gün içindesiniz. Bilgilerinizi belli bir potada toplayarak, depolamayı seviyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızla paylaşım içinde olacaksınız. Onlar, bazı beklentileri için yardımınızı isteyecekler.

11 Mayıs 2018 Cuma TERAZİ Burç Yorumu:

Sevdiğiniz kişi ile beraberken, harcamalarınızı pek denetlemek istemediğiniz için, daha sonra bütçenizle ilgili sıkıntılar yaşıyorsunuz. Bugün, olumlu duygular içindesiniz. Sizi mutlu edecek haberlerin yolda olduğunu müjdeleyebiliriz. Aşk yaşantınız canlanıyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda olumlu motivasyonlar kuruluyor.

11 Mayıs 2018 Cuma AKREP Burç Yorumu:

Duygusal yaşantınızla ilgili pozitif canlanmalar söz konusu. Partnerinizin de, sizinle aynı düşünceler içinde olacağı bir gün. Renkli ve sosyal bir yaşamın içinde olmanız, zincirleme aktiviteleri de beraberinde getirecek. Kendinize ve yaratıcılığınıza güveniyorsunuz. Gizli kıskançlık duygusundan uzak kalmayı başarmalısınız.

11 Mayıs 2018 Cuma YAY Burç Yorumu:

Duygularınızda derinlik arayışı içindesiniz. Sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir. Ailenizin ve sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını arzuladığınız bir gün. Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin, yaratma gücünden olumlu etkilenebilirsiniz. Fakat güven duygunuzun eksik olmasından kaynaklanan problemler söz konusu.

11 Mayıs 2018 Cuma OĞLAK Burç Yorumu:

Ortak iş yaptığınız kişilerin geleneksel tavırları, tarzınıza uygun gibi görülebilir. Fakat, iş yaşantınızda sinirli ve kendi kurallarınızın uygulanmasından hoşlandığınız bir gün. Eleştirici ve mükemmel davranışlarınızın altında, kendi gücünüzün ispatı yatıyor. Bugün, zihinsel aktivitenizin yüksek oluşu, sizde olumsuzluk yaratabilir.

11 Mayıs 2018 Cuma KOVA Burç Yorumu:

İdeallerinizin sınırı yok. Bugün sosyal ve zihinsel aktivitelerinizi olumlu bir şekilde birleştirme yeteneğiniz var. Yaşantınıza daha fazla aksiyon kazandırmak istiyorsunuz. Gücünüzün sizi doğru yerlere götüreceğinden emin olabilirsiniz. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda fikirlerinizle dikkat çekmeyi başaracaksınız.

11 Mayıs 2018 Cuma BALIK Burç Yorumu:

Sakin görünen gizli bir inatçılığınız var. Bugün, duygusal konularda beklediğiniz somut isteklerinizi, karşı tarafa hissettirmek zorunda kalacaksınız. Uzun vadeli çözüm bekleyen çalışmalarda sabırlı davranışlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Yatırımcı yönlerinizi arka plandaki işlerinizle, başarılı bir şekilde koordine edeceksiniz.

burç yorumları oku

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.