11 Mayıs'ta yeni ay için hazır olun

11 Mayıs'ta yeni ay için hazır olun
11 Mayıs 2021’de İstanbul’a göre saat 21:59’da Boğa burcunun 21 derece 17 dakikasında Yeni Ay gerçekleşecek. Yeni Ay’ın yükseleni de 13 derece Yay burcunda. Yeni Ay her zaman yeni birtakım oluşumlar ve konuların gelişmesi ile alakalıdır.

11 Mayıs 2021’de İstanbul’a göre saat 21:59’da Boğa burcunun 21 derece 17 dakikasında Yeni Ay gerçekleşecek. Yeni Ay’ın yükseleni de 13 derece Yay burcunda. Yeni Ay her zaman yeni birtakım oluşumlar ve konuların gelişmesi ile alakalıdır. Boğa burcu, Toprak elementi bir burç olduğu için bu dönem içinde temkinli hareket etmek ve sağlam kararlar almak isteriz. Risk almak ve düşünmeden hareket etme konusunda dikkatli olunması gerekiyor. Endişe ve kaygıya götüren negatif duygu ve düşüncelerden arınmak için doğa yürüyüşleri yapmak, sevdiğiniz yemekleri yemek, huzurlu hissettiğiniz ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir.

İletişimin rahat aktığı bir dönem, Merkür Satürn olumlu açısı ile sağlam kalıcı kararlar alabilirsiniz. Gerçi, Merkür ve Venüs ikizler burcunda kararsızlık da son derece hâkim. İkilem de kalmak ve seçim yapmakta zorlanma da getirecektir. Mantıklı ve rasyonel düşünmeye çalışırken Mars’ın Yengeç burcunda olması sebebiyle vicdan çalıştıracağınız ve duygusal hareket etmeye meyilli olacağınız bir Yeniay olduğu için iki kere düşünmek gerekiyor eyleme geçmeden önce. Aynı şekilde ilişkiler de bu aralar gündemde olacak.

gece yarısı

Mars ve Venüs fazından da göreceğimiz gibi ilişkilere oldukça emek harcanan bir dönemdeyiz. İki ileri bir geri gibi ilerliyor süreçleriniz. Sizi yoran sağlıksız ilişkileriniz varsa muhakkak doğru sözcükleri kullanarak kibar ve güzel bir dille, hislerinizi, yaşadığınız ve sizi etkileyen konuları, sizi derinden yaralayan konuları partnerinize aktarmanız gerekiyor ki şifalınasınız. Çünkü, Yükselen ve Merkür ile Ay düğümleri, Chiron ile T-Kare açı kalıbında olduğundan bütün ilişkilerinizde ister iş olsun ister aile konularınız olsun, ister aşk konularınız olsun fark etmez, tavrınız aynen bu şekilde olmalı.

Tartışmadan uzak güzel bir ifade biçimiyle bunu yaparsanız olumlu gelişmeler olacağını söyleyebilirim. Doğru ve güzel kelimeleri seçip kendinizi iyi ifade etmeniz gerekiyor. Böyle durumlarda sakin kalıp acele karar vermemelisiniz ki Yeni Ay’ın konusu zaten temkinli olmamız. Jüpiter’in Kova burcunun son derecelerinde olması toplumu da ilgilendiren önemli dava ve hukuksal konular da gündemde olacaktır. Süregelen ve devam eden davalarınız, mahkeme konularınız varsa gelecek haberleriniz var demektir.

astrolog yeşim öz


Size yeni bir bakış açısı sağlayacak, kişisel gelişiminize yardımcı olacak ya da uzun zamandır başlamak istediğiniz ve bir türlü fırsat yaratamadığınız bir eğitime başlamak, yeni bir hobi edinmek ruhunuza iyi gelecektir...

26 Mayıs tarihine dikkat edin

26 Mayıs 2021 Çarşamba günü İstanbul saatine göre 14:13’te 5 derece Yay burcunda Güney Ay düğümü bendinde ve Başak burcunun yükseldiği 121.Saros döngüsüne ait Tam Ay Tutulması gerçekleşecek. Türkiye’den izleyemeyeceğiz. Ay tutulmalarında çoğunlukla halkı ve Kadınları ilgilendiren durumlar ön planda olur. Ateş elementi ve Değişken nitelikte olan Yay tutulması ile yurtdışı konuları, seyahatler, eğitim, sınavlar, din, felsefe, inançlar, hukuksal konular, iletişim ve bilgi ile alakalı tüm konuları dahil edebiliriz. İkizler – Yay aksı ile 3/9 aksı çalışıyor, iç ve dış ticaret konularına dikkat gibi kardeşler ve akrabalar gibi ilişkilerimizi de gündeme getirecektir. Bu tutulmanın konuları ASC ve sağlık evine yerleşen Neptün ile sağlık konularını, 10.evde MC ile yerleşen durağan pozisyondaki Merkür, Venüs, Mc ile zorlu bir açı kalıbında olması hem sağlık sektörü hem de iş ve kariyer sektörünü ilgilendiren önemli birtakım durumları gündeme getirecektir. Bence bu tutulmanın en önemli vurgusu bu bahsettiğim açı. Peki neler getirebilir? Neler söyleyebiliriz? Aslında konu çok; Merkür genç insanları gösterir arketip olarak, sınav sistemlerinde yapılacak değişiklikler, eğitim sisteminde alınan ama bekleyen kararların açıklanması, meslek lisesi ve üniversite stajları ile ilgili konularda gelecek yeni uygulama veya değişikliklerin ilan edilmesi olabilir. Atamalar ve Tayinler, iş ve istihdam konusunda açılan kontenjanlar olabilir. İş sektörünü ilgilendiren önemli açıklamalar Tüm Medyayı kapsayan konular, Sosyal medya, Gazeteciler, Yazarlar ile ilgili konular olduğu gibi bu sektörden tanınmış kişilerin yayınlayacağı kitaplar da gündeme oturacaktır. Yay burcu ve Yöneticisi Jüpiter, Tutulma etken olduğundan uluslararası anlaşmalar, hukuksal konular, dış diplomasi ile alakalı konularda sıcak gelişmeler, Diplomatlar, Seyahat ve Geziler, Vize konularında yeni gelişmeler Göç ve Yerleşim izinlerine ilişkin strateji ve yeni uygulamalar belki yasalar Halkın Sağlığı ve sağlık kuruluşları, aşı konularının yaygınlaşması ve yeni gelişmeler Kadın Hakları ile ilgili yasa düzenlenmeleri, Çalışma hayatındaki kadınların konuları gündemde hatta tanınan ünlü kadınlar Kadına karşı Şiddet konularında artışlar sebebiyle yeni düzenlemeler...

YAZI: ASTROLOG YEŞİM ÖZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.