12 Ekim – 24 Kasım arasında Mars Akrepte ‘Rekabete hazır olun'

12 Ekim – 24 Kasım arasında Mars Akrepte ‘Rekabete hazır olun'
Yaşam enerjimiz Mars 12 Ekim'de Akrep seyahatine başlayacak. Mars Akrep yolculuğu nasıl geçecek?

Aydan Şirin PEKCAN - Mars 12 Ekim günü sabah 07.04’te Akrep burcuna geçecek. 23 Kasım'a kadar seyahat edecek. Mars, eylem, yaşam enerjisi, mücadele etmek ve güç demektir. Mars Akrep burcunun kendi yöneticisidir ve Akrep burcundayken tüm özelliklerini cesurca sergiler.

Bir süredir Terazi burcunda seyahat eden Mars artık Akrep burcuna geçiyor. Bizi pasif enerjilerden çıkarıp harekete geçirecek. İsteklerimiz, arzularımız ve hedeflerimiz için mücadele edeceğiz. Oturup beklemektense harekete geçerek istediğimizi elde edeceğiz. Girişken ve cesur olacağız ama bu girişimlerimizi herkese göstererek değil gizli gizli planlayıp hayata geçireceğiz. Yaşam enerjimizi güçten ve maddiyattan alacağız. Zaman zaman tartışmacı ve sert olabiliriz. Gözü kara davranıp tuttuğumuzu koparacağız. Dik ve inatçı olabiliriz ki bildiğimizden şaşmayacağız. Gizli düşmanlıklara dikkat etmeliyiz. Güven problemleri yaşayabiliriz.

İlişkilerde tutku, çekim, derin duygusal bağlar önem kazanır. Çekim duyduğunuz, gizemli ve karizmatik kişilere çekilirsiniz. Bu dönem karşılaştığınız erkek figürleri karizmatik, sert, inatçı ve gözü kara tipler olacaktır. İlişkilerde manipülatif durumlar da olabilir, temkinli olmalısınız.

Finansal dünyada mücadeleci olacağız. Borçlar/kredi, nafaka, tazminat, iş ortaklığı, miras ve eşinizin finansal kaynaklarıyla ilgili efor sarf etmemiz gereken bir sürece giriyoruz. Psikolojik sağlığımızı korumamız gereken bir dönem. Ameliyat ve operasyon gündemleriniz öne çıkabilir.

Toplumsal anlamda arkeoloji, psikoloji/psikologlar, askeri/polisiye, ölüm, madenler, okült alanlar, gizemli/güvenilir olmayan, kavga gürültülü gündemler öne çıkacak. Eğlence sektörü, tiyatro/sanat/sanatçılar, kadın, çocuklar, tanınmış isimlerin gizli/bilinmeyen yönleri konuşulabilir. Parklar, bahçeler, spor aktivitelerinin yapıldığı yerlerde gündemler oluşabilir. Borsa ve spekülatif piyasalar da ön planda olacak.

Mars’ın aldığı etkilere göre önemli tarihler:

12-13 Ekim: Mars Akrep burcuna girdiği gibi Satürnle çok pozitif bir açı kuracak. Güç ve dinamizm katacak. Karizmatik ve otoriter algılanacaksınız. Projeleriniz üzerine yoğunlaşır ve derinleşirsiniz. İstedikleriniz için mücadele edersiniz. Fiziksel ve psikolojik gücünüz artar. Otorite figürlerinden yardım görürsünüz. Finansal güç kazanırsınız.

28-29 Ekim: Mars ve Jüpiter arasındaki etkileşim mücadele etmeniz gereken bir fırsat ortaya çıkarabilir. Size konfor katacak bur fırsat için mücadele edip etmemeye siz karar vereceksiniz. Elinizdekiler size yetmeyebilir, doyumsuz olacağınız birkaç gün.

29-30 Ekim: Mars ve Merkür’ün etkileşimi tartışmalar yaratabilir. Yakın çevrenize keskin bir dil, tavır takınabilirsiniz. Sırlar paylaşılıp ortaya çıkabilir. Trafikte dikkatli olunması gerek. Olumlu anlamda girdiğiniz savaşları kazanma üstünlüğü verir.

11-12 Kasım: Merkür ve Uranüs karşıtlığı ani gelişmeleri ortaya çıkaracak. Çatışmalar yaşanabilir. Sakarlık, kazalara karşı temkinli olmalısınız. Enerjiniz aniden düşüp çıkabilir. Dengesiz ve konforsuz hissedebileceğiniz iki gün. Ani finansal kayıplar verebilirsiniz. Riskten kaçının. Borsa piyasalarından beklenmedik gelişmeler ortaya çıkabilir.

17-18 Kasım: Mars ve Neptün arasında olumlu görünüm olacak. İnançlı olursunuz. İlişkilerde romantizm artar ama beyaz yalanlara da dikkatli olmalısınız. Ya da partneriniz size güzel sözler söyleyerek isteklerini yapmanız için ikna edebilir.

21-22 Kasım: Mars ve Pluton arasında destekleyici bir açı mevcut. Güçlü ve otoriter olmak isteyeceksiniz. Maddi anlamda güçlü figürlerden destek alabilirsiniz. İş hayatında rekabet artabilir ve kazanan siz olursunuz.

23 Ekim: Kaza, ameliyat, tartışma gündeminiz olabilir. Yarım kalan işlerin peşinden koşturacaksınız. Finansal meseleler ortaya çıkabilir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.