Ayşe Gökyüzünde

Ayşe Gökyüzünde

12 Haziran 2023 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Yorumları

Haftalık yıldız falınız geldi. Salı günkü dolunay enerjik bir zirveyi temsil ediyor, bu yüzden dışarı çıkın ve zihninizi genişletin, sosyal olun, farklı geçmişlere sahip insanlarla konuşun veya uzaktan işlerine uyum sağlayın. Vurgu, çoklu bakış açılarını öğrenmek ve anlamak üzerinedir, dogmaya tutunan herkes için bir kafa karışıklığı unsuru hüküm sürecektir. Bilmemek sorun değil; anlaşılmasına izin vermek için boşluk bırakın.

Koç Burcu 12-18 Haziran Haftalık Burç Yorumları
Salı günkü dolunay, seyahat, çalışma ve genel olarak dünya görüşünüzü genişleten her şeye ışık tutuyor. Bilinen evreninize yabancıysa, görevi doğru yaptınız. Değilse, bu hafta konfor alanınızın dışına nasıl çıkabilirsiniz? Farklı geçmişlere sahip insanlarla konuşun veya genellikle maruz kalmayacağınız yeni bir açıdan almak için sosyal yorumlarını dinleyin. Dünyayı anlamlandıracak ve yan ürün olarak daha kozmopolit olacaksınız. Bu, kişiliğinizi ve yönünüzü destekleyen kolay akışlı bir hafta. Bu hafta bu dünya ile ne paylaşacaksınız?

Boğa Burcu 12-18 Haziran Haftalık Burç Yorumları
Dolunay seks ve gizem bölgenizde olgunlaşırken bu, buharlı ve sarhoş edici bir hafta olacağa benziyor. Boğa burcunun radarında neyin ve kimin göründüğüne ve arzunuzun pusulasının açıkça nereye baktığına dikkat edin. Gerçek olsa bile her zaman bariz ve hatta mantıklı değildir. Sosyal psikolog Brene Brown'ın en son çalışması, Kalp Atlası, bu hafta odaları ve incelikleri açığa çıkarmaya yardımcı olabilir. Kendi çim alanınızı, banka hesabınızı ve size ve yalnızca size ait olan şeyleri güvence altına alarak aşk ve işbirliğine yönelik her şeye olan baskınlarınızı dengelediğinizden emin olun, böylece başkalarının gizemine göğüs gerecek kadar kararlı olursunuz.

İkizler Burcu 12-18 Haziran Haftalık Burç Yorumları
Bu hafta, sağlıklı kişisel çıkar ile büyük bir ilişki arasında bir denge kurun veya en azından onlar için uygunluğunuz. İlişki sektörünüzü aydınlattığı için bire bir her şey dolunay ışığı altında. Ayın ay ışınlarını kim yakalıyor ve belki de kalbinizin tellerini çalıyor? İlişkilerinizin kalitesine dikkat edin; besliyor ve sürdürüyorlar mı? Zihninizi canlandırıyor ve ufkunuzu genişletiyor mu? Evet ise, o zaman harika, daha fazlasına açık olun. Değilse, neye ve kime ihtiyacınız olduğunu nasıl yönlendireceğinizi veya davet edeceğinizi değerlendirmek ve anlamak için bu sizin fırsatınızdır. Kariyerinizde nasıl ilerleyeceğiniz konusunda net olmayabilirsiniz, bu nedenle bilgilerin bir yan kapıdan kayıp gitmesi için bir sekmeyi açık tutun.

Yengeç Burcu 12-18 Haziran Haftalık Burç Yorumları
Salı günü çalışma alanınıza yapılan vurgu zirveye ulaşır, bu nedenle üzerinde çalıştığınız veya talep ettiğiniz bir şeyin nasıl meyve verdiğini not edin. Anı yakalayarak, o adımı atarak veya başka bir şekilde olgun meyve toplayarak bir fırsat çıkarsa ona yardımcı olun. Denge, her zaman olduğu gibi, izlenimlerinizi, duygularınızı ve düşüncelerinizi sıralamak için kendi içsel alanınızda zaman geliştirmektir. Sadece bir iş-yaşam dengesi değil, açık ve kapalı bir denge. Tüm go faktörünüz ve terleme sorumluluğunuz için akış zamanınız ve içsel bir yaşam dengeniz olmalıdır.

Aslan Burcu 12-18 Haziran Haftalık Burç Yorumları
Salı günü, yaşam tarzınız ve boş zaman bölgenizdeki en yüksek deneyim olgunlaşırken, havada romantizm var. Diyelim ki aşk, özlem ve yaratıcı ifadeyle ilgili her şey üzerinde kafa yoruyorsunuz. Bu durumda, sonunda bazı cevaplar alacaksınız veya ne istediğinize karar vereceksiniz. Bu hafta hayatınızda neyin köpürdüğünü ve ortaya çıktığını not edin. İnsanlarla tanışmayı ve yaratıcı işbirlikleri yoluyla öğrenmeyi gerçekten sevebilir, özgürlükle bağlılığı dengelemek isteyebilir veya bir tanıdığınızı daha anlamlı bir ilişkiye çekmek isteyebilirsiniz. Sizin için her ne ise, durum gemileriyle yetinmeyin, istediğiniz şeyin olduğundan ve hayatınıza değer ve özellikle neşe kattığından emin olun.

Başak Burcu 12-18 Haziran Haftalık Burç Yorumları
Ev alanınızdaki bir detay, kariyer sektörünüzü, ileriye giden yolunuzu ve kişisel ilişkilerinizi dengelemek için neye ihtiyacınız olduğunu ortaya çıkarır. Bu, sizi o uzun yapılacaklar listesine eklemek yerine harekete geçmeye ve ayarlamalar yapmaya teşvik etmek için biraz gerilim sağlar. Kapsamlı özgürlük fikri, belki bir dizi evde çalışma yapmak, hatta evinizi genişletmek, bu hafta ortaya çıkabilecek her türlü yol. Belki de dünyayı ayağınıza getirin ve hafta sonu eklektik bir arkadaş grubuyla bir suare düzenleyin. Özellikle birisiyle sınırlarınızı ve niyetlerinizi açık tutun. Şüpheniz varsa, sorun.

Terazi Burcu 12-18 Haziran Haftalık Burç Yorumları
Ertelemiş olabileceğiniz belirli bir ilgi alanını keşfetme zamanı, yoksa bu, tüm ayrıntılarını öğrenmeye hazır olduğunuz yeni bir saplantı mı? Kendi kendine çalışarak veya resmi bir kursa katılarak zihninizi canlandırmak için eğitim her zaman gereklidir. Veya belki de diğer uçtasınız ve bilgeliğinizi paylaşmaya hazırsınız. Eğer öyleyse, özel ilgi alanı bilginizi nasıl resmileştirip paketleyebileceğinizi ciddi olarak düşünün. Bu aynı zamanda, özellikle taşınmışsanız veya henüz yeni mahalle mekanları keşfetmediyseniz, dışarı çıkıp yeni bir yerel çevre keşfetme haftasıdır.

Akrep Burcu 12-18 Haziran Haftalık Burç Yorumları
Finans bölgenizdeki bir dolunay bir fırsata ışık tutuyor, bu nedenle gelir akışları, satış konuşması veya yatırım hakkında beyin fırtınası yaparak evrenin size yardımcı olmasına öncülük eder. Durumunuz ne olursa olsun olumlu düşünün ve 'nasıl'a gelmeden önce büyük fikirleri ve bol bol keşkeleri uygulayın. Fikir, mümkün olduğunu düşündüğünüz şeyi açmak ve genişletmektir. Denge, bilgi veya beceri tabanınızı tamamlayan bilgili bir işbirlikçiden gelebilir, bu nedenle hiçbir şeyi kilitlemeden önerilere açık kalın. Anahtar, değerlerinizle çalışmak ve sizin için hem anlamlı hem de gerekli olandan uzaklaşmamaktır.

Yay Burcu 12-18 Haziran Haftalık Burç Yorumları
Bu ayki dolunay burcunuzda, son altı ayda olgunlaşmış olabilecek şeyleri aydınlatıyor. Hangi tohumları ve niyetleri ektiğinizi tekrar düşünün ve bu günlerde neler olup bittiğini not edin. Uğruna çalıştığınız potansiyelin, yeteneklerin ve çabanın olgunlaşmasıdır. Bilmeme unsuruna nasıl tepki verdiğinize bağlı olarak, bir kafa karışıklığı veya teslimiyet unsuru vardır. Bir kitaptaki bilgileri veya önyargılı fikirleri bilmeye veya bulmaya ihtiyaç duymayı bırakın. Doğrudan deneyime açık kalın. Ufkunuzu genişletmek için fırsatlar arayın ve yaratın.

Oğlak Burcu 12-18 Haziran Haftalık Burç Yorumları
Bu büyük bir aksiyon haftası değil Oğlak, bu yüzden iş şapkanı çıkar ve ilham perisini ara. Bir boya fırçası alın, kanoya gidin veya gerektiği kadar sık ​​yapamayacağınız bir şey yapın, uyuyun! Meditasyon yoluyla iç dünyanıza uyum sağlayın, sadece bir haftalık da olsa rüyalarınızı not edin ve yankılanan şeyleri hissedin. Bir iş konusu veya yönü hakkında bir projeniz veya sorunuz varsa, bu iki kez geçerlidir. Halihazırda bildiğiniz yolda ilerlemek yerine olasılıklarınızı ortaya çıkarın.

Kova Burcu 12-18 Haziran Haftalık Burç Yorumları
Yaratıcı bir şey üzerinde çalışıyorsanız, bu hafta yumuşak lansman, çıkış veya başka bir şekilde daha geniş bir kitleye tanıtma haftanızdır. Balonundan çık ve insanlarının arasına karış! Kalabalığın içinde kaybolmak veya eklektik bir karışımla kendinizi kuşatmak için ikna olmanız gerekmiyor. Bununla birlikte, son birkaç yılda birçoğunun sahip olduğu gibi, birkaç dar görüşlü alışkanlık geliştirdiyseniz, affedilebilirsiniz; bu, yerleşmiş herhangi bir permafrostu eritme anınız. Resmi olarak Yaz geldi; Bu hafta neye başlayacaksın?

Balık Burcu 12-18 Haziran Haftalık Burç Yorumları
Bu hafta kariyer sektörünüzde neyin aydınlattığına dikkat edin, özellikle Salı günkü büyük parlak dolunayın oluşumunda. Atmosfer egzotik, geniş ve potansiyel dolu. Kalbiniz neyi özlüyor ve hangi yeni yeşil otlakları veya cesur yan yolları takip etmeye hazırsınız? İlhamınızın nereye aktığını kontrol edin ve sezginizin size rehberlik etmesine izin verin. Bu aşamada rasyonel, bilinebilir veya kanıtlanabilir olması gerekmez; bazen, doğru hissettiren ilk adımları attıktan sonra her şey anlam kazanır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşe Gökyüzünde Arşivi