12 Nisan 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları | Aşk, İş ve Para Falı

12 Nisan 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları | Aşk, İş ve Para Falı
Her geçen gün daha da zorlaştığı düşünülen hayat şartları arasında biraz moral bulmak ve yeni kararlar almak isteyen okuyucularımız 12 Nisan 2018 Perşembe Burç Yorumları sayfası üzerinden değerlendirmeleri okuyor. İşte güne dair tüm yorumlar...

12 Nisan 2018 Perşembe Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

günlük burç yorumları oku

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

burç yorumları oku

12 Nisan 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları

12 Nisan 2018 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:

Çevrenizi etkilemek için bundan daha uygun bir gün bulamazsınız. Sözleriniz akıcı ve düşüncelerinizi süsleyerek karşı tarafa aktarabiliyorsunuz.. Mantıklı yönünüzün ağır bastığı bu günde, göz ardı edebileceğiniz olaylar olabilir. Aceleci tavırlarınız yüzünden, bazı şeyleri eksik ortaya çıkaracaksınız. Dağınıklığınıza bir önlem almalısınız.

12 Nisan 2018 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:

Hızlı sonuç almanız gereken kombinasyon işler size gelecektir. Bugün, dikkatinizi toparlamalı ve kazançlarınız konusunda gerekli alt yapıyı oluşturmalısınız. Kendinizi huzurlu hissetmek istiyorsunuz. Duygusal güvenliğiniz için, maddesel potansiyelinizi gözden geçirmelisiniz. Değişik alternatiflerin güncellik kazanacağı bir gün.

12 Nisan 2018 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:

Ay burcunuzda ilerliyor. Her an değişime hazırsınız. Bugün, sosyal aktivitelerin size kazandıracağı prestijinizi düşünmek zorundasınız. Partnerinizden istediğiniz enerjiyi rahatça alabileceksiniz. İkili ilişkilerinize yepyeni bir bakış açısı ile yaklaşıyor, felsefi tavırlarınızla karşınızdaki kişinin düşüncelerini değiştiriyorsunuz.

12 Nisan 2018 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:

Aklınızdan geçirdiğiniz düşünceler için, sürekli fırsat yaratmak istiyorsunuz. Gerekçeleriniz, gün içinde sizi haklı çıkaracak. Farklı bir yaratıcılık anlayışı ile yaklaştığınız konuları değiştirmek istiyorsunuz. Geleneksel yapınız bileneler için, bu değişim şaşırtıcı olabilir. Fakat sizin ısrarcı yapınız sayesinde, isteklerinizi gerçekleştireceksiniz.

12 Nisan 2018 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:

Yakın çevrenizde size yaklaşmak isteyen farklı kişilerin mevcudiyetinden habersiz olabilirsiniz.Etrafınızda daha duyarlı bir şekilde bakmanızda fayda var. Bugün, iletişim konusunda başarılısınız ve her konuda yaratıcı yönlerinizi anlık olaylardan etkilenerek yeniden şekillendirebiliyorsunuz. Özverili davranışlarınız takdir görecek.

12 Nisan 2018 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:

Bugün, hırslı ve girişimci yapınızla çevresel iletişiminizde sıra dışı nüanslar yakalayabiliyor ve kendinizi ön plana çıkarmanın alt yapısını hazırlıyorsunuz. Düşüncelerinizde güçlü bir akıcılık var. Yaşam biçiminizde gelişen yeni olaylara hazırsınız. Ruhunuzu geliştirmek istiyorsanız içsel dinginliğinizi sağlamalısınız.

12 Nisan 2018 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:

Sevgisel beraberliklerden yana olduğunuz için, partnerinizden de, ince ve zarif beklentiler içindesiniz. Olumsuzluklardan uzak bir gün geçirmek istiyor ve sezgilerinizi şaşırtıcı bir şekilde birlikteliğinizi aktarabiliyorsunuz. Bugün, seyahat planları için uygun bir gün. Bir çok alternatiflerin gündem kazanması aklınızı karıştırabilir.

12 Nisan 2018 Perşembe AKREP Burç Yorumu:

Finans konularında değişik fırsat beklentileri içinde olsanız bile, araştırmalarınızı geniş bir potada incelemelisiniz. Sonradan karar değiştirmek zorunda kalabilir ve zaman kaybına uğrayabilirsiniz.Birlikte çalıştığınız kişilerle ortak çalışmalarınızın altında parasal detaylar yatıyor. Onlara şans vermek isteyebilirsiniz.

12 Nisan 2018 Perşembe YAY Burç Yorumu:

Maddi konularda kendinizi denetlemek zorundasınız. Bugün, aşırı istekleriniz ve uçucu tavırlarınızdan kaynaklanan sorunlar yüzünden partnerinizle çatışabilirsiniz. Farklı fikirlerde olmanıza rağmen, içsel bağlarınızın güçlü oluşu nedeniyle gün içinde uzlaşmayı sağlayacaksınız.Aşırı öfkelerinizi denetlemelisiniz.

12 Nisan 2018 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:

Çalışma hayatınızla ilgili değişik düşünceler içindesiniz ve kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilere güven duymak istiyor ve bu şartları sağlayamadığınız zaman, huzursuz oluyorsunuz. Bugün çift fikirli davranışlarınızla çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Renkli bir gün sizi bekliyor.

12 Nisan 2018 Perşembe KOVA Burç Yorumu:

Aşk yaşantınızda duygusal bir hava estirdiğiniz gün içinde, bir takım tereddütler yaşayabilirsiniz. Bugün neşeli ve romantik davranışlar sergiliyorsunuz. Çevreniz çok kalabalık ve bir çok kişi sizi etkilemeye çalışacak. Kafanızın karışmasına izin vermemeli ve karşınızdaki kişilere ciddi bir yaklaşım göstermemelisiniz.

12 Nisan 2018 Perşembe BALIK Burç Yorumu:

Çevrenizde oluşan olaylara farklı bir tavırla yaklaşıyorsunuz. Yaşamınızdaki olayları esnetmek isteyebilirsiniz. Bugün katılacağınız toplantılarda, her kafadan bir ses çıkabilir. Siz, bildiğiniz konularda ısrarla inat etmeniz, bazı olumsuz etkileşimlere neden olacaktır.. Gün içinde haklı olduğunuz görmek, sizi biraz daha rahatlayacaksınız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.