12 Ocak 2019 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?

12 Ocak 2019 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?
Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 12 Ocak 2019 Cumartesi Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri.

Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 12 Ocak 2019 Cumartesi Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri. Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor.


Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji'ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi'mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay'ın, Güneş'in, Güneş Sistemi'mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.



günlük burç yorumları oku

12 Oocak 2019 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

12 Oocak 2019 Cumartesi KOÇ Burç Yorumu:
Çevresel ilişkilerinizin yoğun olduğu bir gün. Arkadaşlarınızın isteklerini ön planda tutacak ve onlarla sezgisel bir biçimde anlaşacaksınız. Ailenizin güveninin sizin için önemli olması nedeniyle, bazı alım satım ve emlak olayları ile gelecek parasal konular sizi fazlasıyla meşgul edecek. Bu konuda görüşlerinizi cesurca ortaya koyacaksınız.

12 Oocak 2019 Cumartesi BOĞA Burç Yorumu:
Katıldığınız toplantılarda farklı düşüncelerinizle dikkat çekebilirsiniz. Toplumda istediğiniz başarıyı yakalamak isteyecek ve çalışmalarınızı belli bir düzene göre yönlendireceksiniz. Sistemli olmanız ve mesleki anlamda düşüncelerinizi özgürce savunmanız bazı çevrelerce tepki almanıza neden olabilir.

12 Oocak 2019 Cumartesi İKİZLER Burç Yorumu:
Her an uzaklara gitme isteği içindesiniz. Bugün, özgürlük sınırlarınızı aşmak isteyecek ve uçuk düşünceler içinde bocalayacaksınız. Güçlü sezgileriniz var. Size zarar verecek kişileri kolayca tespit edebiliyor ve önleminizi alıyorsunuz.. Yollar ve seyahatlerin gündem kazanması, sizi ayrıca sevindirecek.

12 Oocak 2019 Cumartesi YENGEÇ Burç Yorumu:
Özgürlüğünüzü sizin kadar sistemli kullanan kişiye, çok az rastlanır. Bugün, her türlü maddesel olaylarla haşır neşir olacaksınız. Para kazanma konusunda ince detaylar ve farklı konumlar söz konusu. Zekanızı en iyi şekilde kıvrak bir şekilde kullanarak, hedeflerinize yakalaşacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin egolarını takip etmelisiniz.

12 Oocak 2019 Cumartesi ASLAN Burç Yorumu:
Siz doğal olan her şeyi sevmenize rağmen, maddi konulara yaklaşımınız son derece temkinli. Kendinizden başka hiç kimseye güvenmiyorsunuz. Bugün içine kapanık bir yapı sergilemekle, çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili hassas bir gün. Her şeyi abartmamaya çalışın.

12 Oocak 2019 Cumartesi BAŞAK Burç Yorumu:
Bugün, kendinizi kısıtlanmış duygusuna kapılmış gibi hissedecek ve düşüncelerinize belli bir disiplin getireceksiniz. Partnerinizden daha mantıklı olmasını bekleyebilirsiniz. Paylaşımlarınızda savunma mekanizması geliştirdiğiniz için, onun sizinle tartışmasını gerektirecek olaylardan sakınmalısınız.

12 Oocak 2019 Cumartesi TERAZİ Burç Yorumu:
Ailenizle olan duygularınızda belli bir mantık arayışı içindesiniz. Ve onların düşüncelerinden etkilenmeniz mümkün değil. Bugün, Ay duygusal konularda sizi daha eğlenceli ve yenilikçi yaparken, partnerinizle birlikte özgürce gezebilirsiniz. İlginç fikirleriniz ona da farklı gelecektir. Paylaşımlara açık bir gün.

12 Oocak 2019 Cumartesi AKREP Burç Yorumu:
Ay'ın konumu, evle ilgili yapmanız gereken bazı işleri gündeme getiriyor. Çevrenizde sizinle aynı fikirde olan kişilere yaklaşım tarzınız daha esnek oluyor. Bugün, sizden yaşlı kişilerin fikirleri etkisinde kalacak ve onlarla işbirliği içinde çalışmak isteyeceksiniz. Tecrübelerinizin size kazandırdığı beceri, yaşamanıza yeni bir yansıma sağlıyor.

12 Oocak 2019 Cumartesi YAY Burç Yorumu:
Maddi konularla ilgili bir takım gelişmeler söz konusu. İşinde başarılı ve kariyer sahibi arkadaşlarınızın sizinle yapacakları mantıksal ortaklıklar, iş konusunda ufkunuzun açılmasına neden olacak Çevrenizin doğal bir genişleme söz konusu.Partnerinizin desteği sayesinde bazı olayları daha kolay sonuçlandıracaksınız.

12 Oocak 2019 Cumartesi OĞLAK Burç Yorumu:
Maddi konuların gündem kazanması sınırlarınızı zorluyor. Ayın konumu, parasal konulara daha fazla ağırlık vermenizi sağlıyor. Yapacağınız her türlü çalışmalarda kendi menfaatlerinizi koruma ihtiyacı içindesiniz. Bugün, partnerinizin üzerinizdeki gücünü ihmal etmemelisiniz. Kişisel savaşlardan uzak kalmalısınız.

12 Oocak 2019 Cumartesi KOVA Burç Yorumu:
Ay burcunuzda ilerliyor ve ufkunuzu daha da genişletiyor. Düşüncelerinizde özgürce hareket etmek isteyebilirsiniz. Emir almak ve size hükmetmeleri canınızı sıkabilir. Karşıt fikirde olanlar kişilere karşı, kendi savunmanızı yapmalısınız. Sıra dışı düşüncelerinizi yaşama geçirme konusunda biraz daha beklemelisiniz.

12 Oocak 2019 Cumartesi BALIK Burç Yorumu:
Partnerinizin size vereceği destek önemli olacak. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerin fikirleri ters gelebilir fakat geçici olarak, önlemlerinizi alacaksınız. Bugün Ay'ın konumundan dolayı, çılgınca şeyler düşünebilir ve özgürlüğünüzü koruma ihtiyacı duyabilirsiniz. Düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.