13 Ekim günlük burç yorumları 'Motivasyonunuz artacak'

13 Ekim günlük burç yorumları 'Motivasyonunuz artacak'
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar...

Aydan Şirin PEKCAN - Mars ve Satürn arasında olumlu görünümün olduğu bugün burcunuzu neler bekliyor? Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyunuz.

Koç ve Yükselen Koç
Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. İkili ilişkileriniz gündemde olacak. Anlaşma ve ortaklığınızda orta noktayı bulmaya çalışacaksınız. Beklenmedik bir yerden elinize para geçebilir.

Boğa ve Yükselen Boğa
Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. İş ortamında huzurlu bir gün geçireceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızla etkileşiminiz artabilir. Başladığınız projelerin hakkını vereceksiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler
Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. Sanat ve spor aktiviteleri yapabilirsiniz. Çocuğunuzla keyifli vakit geçireceksiniz. Kariyerinizde güçlü adımlar atacaksınız. Patronunuzdan destek alabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç
Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. Ev ortamında huzur arayacaksınız. Dekoratif değişiklikler yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda sabırlı ve güvenilir olacaksınız. Çekiciliğinizle dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan
Bugün Ay Terazi burcunda ilerleyecek. Yakın çevreniz ile uyumlu olacaksınız. Yaratıcı fikirler ve projeler üretebilirsiniz. Evinizin giderleri artabilir, ailenizden finansal destek göreceksiniz.

Başak ve Yükselen Başak
Bugün Ay Terazi burcunda ilerleyecek.
Bütçenizi dengelemeye çalışacaksınız. Konforunuza önem vereceksiniz. Plan ve projeleriniz için çaba göstereceksiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi
Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. Uyumlu ve anlayışlı olacaksınız. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Kazançlarınız artabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep
Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. Bugün biraz geri plana çekilip huzurlu kalmayı isteyeceksiniz. Sanatla ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatınız canlanacak.

Yay ve Yükselen Yay
Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. Arkadaşlarınızla keyifli bir organizasyon planı yapabilirsiniz. Bugün toplantı veya görüşme yapacaksınız. Kariyerinizde gücünüzü ispatlayacaksınız.

Oğlak ve Yükselen Oğlak
Ay Terazi burcunda ilerliyor. Bugün dış dünyadan ılımlı ve anlayışlı algılanacaksınız. Otorite figürleriyle haberleşmeleriniz artabilir. Yardım kuruluşlarında görev alabilir veya yaratıcı bir projeye başlayabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova
Ay Terazi burcunda ilerliyor. Bugün akademik ve yurt dışı çalışmalarınıza yöneleceksiniz. Hukuksal mevzular gündeminizde olabilir. İş ortamında alacağınız sorumluluklar size bol kazanç olarak dönecek.

Balık ve Yükselen Balık
Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. Borçlarınızı dengelemeye çalışacaksınız. Psikolojik anlamda huzur ve sakinlik arayışınız artacak. Bugün inançlı ve umutlu hissedeceksiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.