14-20 Mart 2022 haftalık Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları burç yorumları

14-20 Mart 2022 haftalık Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları burç yorumları
Astrolog Ayşe Meral Ünal Tatlısu, 14-20 Mart 2022 haftalık Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları burç yorumları ile karşınızda. Aşk, iş, arkadaşlık, para ve diğer konularda neler yaşayacaksınız? Cevabı haberimizde.

Haftanın ilk gününde Ay Aslan burcu enerjileriyleyiz. Duygusal olarak coşkulu ve istekli bir günün enerjisiyle gün genelinde sevildiğimizi hissetmek, onaylanmak, takdir görmek isteyebiliriz. Ay fazı ilk dördüne doğru ilerlerken, sabah saatlerinde Ay’ın Mars ile olan karşıtlık açısıyla birlikte, ilişkilerimizde içsel ve duygusal açıdan kimlik çatışması yaşayabileceğimizi göstermektedir.

15 Mart Salı gününde Ay Satürn karşıt açısıyla ruhsal ve duygusal açıdan kendimizi baskı altında hissediyor, kişisel olarak kimliğimizi, duygusal olarak ihtiyaçlarımızı ortaya koymak konusunda duygusal yönden zorlanabileceğimizi gösteriyor.

18 Mart Cuma gününde Başak burcunda gerçekleşecek olan bir Dolunayımız var. 4-10 ve 5-11 akslarında kendisini hissettirecek ve en çok 4. ve 5. ev konuları olan aile hayatımız, yuvamız, yaşadığımız yer, aşk hayatımız, çocuklarımız, yaratıcılığımız, yatırımlarımız ile ilgili konularda son aşamaya geldiğimiz, sonlandırılması ve tamamlanması gereken kararlar alacağımızı gösteriyor.
Balık burcunda kavuşum enerjisinde olan Güneş, Neptün, Jüpiter ve Merkür’ün, Güney Ay Düğümüne yaptığı üçgen açı ile çalışma koşullarımız, fizik beden sağlığımız ve gündelik yaşamımızı ilgilendiren eski konularda yeni davranış modelleri geliştirerek mücadele edeceğimizi ve artık kafaca netleşmek ve yeni kararlar almak isteyeceğimizi göstermektedir.
Yine Balık burcunda kavuşum enerjisinde olan Güneş, Neptün, Jüpiter ve Merkür’ün, Kuzey Ay Düğümüne yaptığı altmışlık açı ile hastane ve hapishane gibi kapalı yerlerde bulunmak, Dolunayın Balık Başak enerjisiyle belki de karmik görevlerimizi tamamlayabilecek fırsatları da önümüze getirebileceğini öngörebiliriz.
Dolunay haritasının yükseleninde bulunan ikizler burcu, Dolunayı ikinci kez vurgulayarak bize Merkür’ün yönetiminde olan eğitim öğrenim, ticaret, çocuklar, gençler, iletişim ve haberleşmenin yoğun bir şekilde gündemimizi meşgul edecek konular olduğunu gösterirken, Merkür’ün Jüpiter’le olan kavuşumu olayların büyümesine de sebep olabileceğini ifade etmektedir.
Aynı zamanda yükselen yöneticisi Merkür’ün 10. ve 11. ev konularında zihnen daha çok duygusal ve fedakar bir tavır takınacağımız sürece işaret etmekle beraber, kafa karışıklığı ve ya kaos da yaratabileceğini işaret edebilir.
Dolunay haritasında Güney Ay Düğümünün bulunduğu 6. ev ile günlük rutin yaşamımızdan çıkıp Kuzey Ay Düğümünün bulunduğu 12. ev konuları olan hastane ve hapishane gibi kapalı alanlarda bulunmak, izole olmak, mistik ve psişik konularla ilgilenmek, evsiz yurtsuz insanlara yardım etmek, hizmette bulunmak enerjisinde olacağız.
Haritaya yarım küre ve çeyrekler açısından baktığımızda kolektif alanın etkili olduğunu, enerji akışının kişisel ihtiyaçlardan ziyade sosyal ve toplumsal alanlarda etkili olacağını söyleyebiliriz.
Plüton’un iki ışık kaynağımız olan Güneş ve Ay’a yani ruh ve beden sağlığımıza altmışlık ve üçgen açı desteğiyle ve gitmemiz gereken yer olan kuzey ay düğümüne de yapmış olduğu üçgen açı desteğiyle dayanma gücümüze güç ve kuvvet verdiğini söyleyebiliriz.
Uranüs’ün Venüs’e yaptığı kare açıyla ilişkilerde, maddi konularda ani gelişen durumların söz konusu olacağını işaret ediyor olabilir.


Haftanın genel enerjilerinden bahsettikten sonra şimdi gelelim, Başak Dolunayının yükselen burçlar üzerinden bizi nasıl etkilediğine…

Yükselen Koç ve Koç Burçları
14-20 Mart Haftası

18 Mart Cuma günü Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, haritanızın 6.evinizde gerçekleşerek günlük hayatınız, çalışma koşullarınız, evcil hayvanlarınız, hastane ve hapishane gibi kapalı alanlar, ruhsal ve manevi, mistik ve psişik alanlarda hizmet edebilir, fedakarlıkta bulunabilirsiniz. Sosyal çevrenizden almış olduğunuz baskıdan kurtulmak ve özgürleşmek için kendi yetenek ve becerilerinizden para kazanabilme mücadelesi verirken, Plüton’un 10. Evden vermiş olduğu destekle finansal konularda, okült bilgilerle ruhsal ve manevi alanlarda gelişim kaydedebilmek ve hayallerinizi gerçekleştirme eğiliminde olabilirsiniz.

Yükselen Boğa ve Boğa Burçları
14-20 Mart Haftası

18 Mart Cuma günü Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, haritanızın 5.evinizde gerçekleşerek aşk, çocuklar, yaratıcılık, yatırımlar, sosyal çevreniz, arkadaş ve dostlarınız, vakıf ya da dernek gibi alanlarda hizmet edebilir, fedakarlıklarda bulunabilirsiniz. Kişiliğinizi ve karakterinizi ortaya çıkarabilmek için iş, kariyer ve meslek hayatınızda özgürce hareket edebilmek için yeni yöntemler geliştirme konusunda mücadele ederken Plüton’un 9.evden vermiş olduğu destekle, eş, ortak, ortaklı yaptığınız işler ve kurmuş olduğunuz her türlü ikili ilişkilerinizle hayallerinizi gerçekleştirme eğiliminde olabilirsiniz.

Yükselen İkizler ve İkizler Burçları
14-20 Mart Haftası

18 Mart Cuma günü Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, haritanızın 4.evinizde gerçekleşerek aileye, yuvaya, vatana hizmet edebilir, ya da onlar için fedakarlıklarda bulunabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar, hastane, hapishane gibi kapalı alanlar, mistik psişik ya da psikolojinizi ilgilendiren konularda eşinizin, ya da ortağınızın yakınları, uzakta olan akrabalarla hak mücadelesi içerisinde olabilirsiniz. Plüton’un 8.evden vermiş olduğu destekle, ortak değerler, kredi ve borçlar alanlarında hayallerinizi gerçekleştirme eğiliminde olabilirsiniz.


Yükselen Yengeç ve Yengeç Burçları
14-20 Mart Haftası

18 Mart Cuma günü Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, haritanızın 3.evinizde gerçekleşerek öğrenim, yakın çevre ilişkileriniz, kendinizi ifade ettiğiniz yazılı ya da sözlü alanlar ve din, inanç, felsefi, ruhsal ve manevi konular, yurtdışı bağlantılı eğitim, seyahat ve ticari faaliyetleri içeren konularda hizmet edebilir, ya da fedakarlıklarda bulunabilirsiniz. Ortak değerler, kredi ve borçlar, okült bilgiler, cinsellik ve maddi manevi kriz yaratan durumlardan kaynaklana baskılardan kurtulmak ve özgürleşmek için, sosyal çevreniz, arkadaş ve dostlarınız, vakıf ya da dernek gibi kuruluşlarda gerçekleştirmek istediğiniz hayaller için mücadele ederken Plüton’un 7.evden vermiş olduğu destekle, eş, ortak, ortaklı işler yaptığınız kişilerle hayallerinizi gerçekleştirme eğiliminde olabilirsiniz.


Yükselen Aslan ve Aslan Burçları
14-20 Mart Haftası

18 Mart Cuma günü Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, haritanızın 2.evinizde gerçekleşerek maddi kaynaklarınız, yetenekleriniz ve bedeniniz, öz değer duygunuz, başkalarının kaynakları, okült bilgiler, kredi ve borçlar alanlarında başkalarına hizmet edebilir, ve ya fedakarlıkta bulunabilirsiniz. Eş, ortak ya da ikili ilişkilerden almış olduğunuz baskıdan kurtulmak ve özgürleşmek için iş, kariyer ve meslek edinme mücadelesi verirken, Plüton’un 6. Evden vermiş olduğu destekle günlük hayatınıza, çalışma koşullarınıza, evcil hayvanlarınızla ilgili konulardaki hayallerinizi gerçekleştirme eğiliminde olabilirsiniz.


Yükselen Başak ve Başak Burçları
14-20 Mart Haftası

18 Mart Cuma günü Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, haritanızın 1.evinizde gerçekleşerek kişiliğiniz, karakteriniz, ve kendinizi ortaya koyma şekliniz, etrafınızda bulunan insanlar, eş, ortak, ortaklı yapılan işler, her türlü ikili ilişkilere hizmet edebilir, ve ya fedakarlıkta bulunabilirsiniz. Günlük rutin hayatınız, evcil hayvanlar, çalışma koşullarınız, ya da birlikte çalıştığınız kişilerden almış olduğunuz baskıdan kurtulmak ve özgürleşmek için uzak yerlere yerleşmek, yurtdışı eğitim, ticaret ya da seyahat için yurtdışına gitme mücadelesi verirken, Plüton’un 5. Evden vermiş olduğu destekle aşk, çocuklar, yaratıcılık, yatırımlar ile ilgili konulardaki hayallerinizi gerçekleştirme eğiliminde olabilirsiniz.


Yükselen Terazi ve Terazi Burçları
14-20 Mart Haftası

18 Mart Cuma günü Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, haritanızın 12.evinizde gerçekleşerek hastane ve hapishane gibi kapalı alanlar, ruhsal ve manevi, mistik ve psişik konular, günlük hayatınız, çalışma koşullarınız, evcil hayvanlarınızla ilgili alanlarda hizmet edebilir, ya da fedakarlıkta bulunabilirsiniz. Aşk hayatınız, çocuk konuları ve çocuk sahibi olmak, yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak konularında hissetmiş olduğunuz baskıdan kurtulmak ve özgürleşmek için kredi ya da borç almak, başkalarının kaynaklarını kullanmak, destek almak mücadelesi verirken, Plüton’un 4. Evden vermiş olduğu destekle aile, yuva, vatan, yaşadığınız yer, arsa, arazi gibi konulardaki hayallerinizi gerçekleştirme eğiliminde olabilirsiniz.


Yükselen Akrep ve Akrep Burçları
14-20 Mart Haftası

18 Mart Cuma günü Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, haritanızın 11.evinizde gerçekleşerek sosyal çevreniz, arkadaş ve dostlarınız, vakıf ya da derneklerde, aşk, çocuklar, yaratıcılık, yatırımlar ile ilgili alanlarda hizmet edebilir, ya da fedakarlıklarda bulunabilirsiniz. Aile üyeleri, kökleriniz, vatan, ev hayatınızda hissetmiş olduğunuz baskıdan kurtulmak ve özgürleşmek için eş, ortak, ortaklı yapılan işler, her türlü ikili ilişkilerinizde mücadele verirken, Plüton’un 3. Evden vermiş olduğu destekle eğitim öğrenim, ticari faaliyetler, kendinizi ifade ettiğiniz yazılı yada sözlü alanlar, yakın çevre ilişkilerinizle olan hayallerinizi gerçekleştirme eğiliminde olabilirsiniz.

Yükselen Yay ve Yay Burçları
14-20 Mart Haftası

18 Mart Cuma günü Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, haritanızın 10.evinizde gerçekleşerek iş, kariyer, meslek hayatınız, ailenize, yuvanıza, köklerinize ya da vatanınıza hizmet edebilir, ya da onlar için fedakarlıklarda bulunabilirsiniz. Eğitim öğrenim, ticari faaliyetler, kendinizi ifade ettiğiniz yazılı ya da sözlü alanlar, yakın çevre ilişkilerinizle olan iletişim ve haberleşmelerden kaynaklanan baskıdan kurtulmak ve özgürleşmek için rutin düzeninde giden günlük hayatınızla, çalışma ortamı ve arkadaşlarınızla, fizik beden sağlığınızla mücadele verirken, Plüton’un 2. Evden vermiş olduğu destekle maddi kaynaklarınız, yetenekleriniz ve bedeniniz, öz değer duygunuzla ilgili olan hayallerinizi gerçekleştirme eğiliminde olabilirsiniz.


Yükselen Oğlak ve Oğlak Burçları
14-20 Mart Haftası

18 Mart Cuma günü Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, haritanızın 9.evinizde gerçekleşerek din, inanç, felsefi, ruhsal ve manevi konular, yurtdışı bağlantılı eğitim, seyahat ve ticari faaliyetleri içeren konularda, eğitim öğrenim, yakın çevre ilişkileriniz, kendinizi ifade ettiğiniz yazılı ya da sözlü alanlarda hizmet edebilir, ya da fedakarlıklarda bulunabilirsiniz. Maddi kaynaklarınız, yetenekleriniz ve bedeniniz, öz değer duygunuza yönelik baskılardan kurtulmak ve özgürleşmek için aşk, çocuklar, yaratıcılığınızı ortaya koymak ve yatırım yapmak istediğiniz alanlarda mücadele verirken, Plüton’un 1. Evden vermiş olduğu destekle kendi gücünüzle kişiliğinizi ve karakterinizi ortaya koymak için ya da etrafınızdaki insanlarla olan hayallerinizi gerçekleştirme eğiliminde olabilirsiniz.


Yükselen Kova ve Kova Burçları
14-20 Mart Haftası

18 Mart Cuma günü Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, haritanızın 8.evinizde gerçekleşerek başkalarının kaynakları, okült bilgiler, kredi ve borçlar alanlarında, maddi kaynaklarınız, yetenekleriniz ve bedeniniz, öz değer duygunuza yönelik alanlarda hizmet edebilir, ve ya fedakarlıkta bulunabilirsiniz. Kişiliğinize ve karakterinize yönelik hissettiğiniz baskılardan kurtulmak ve özgürleşmek için aile, yuva, kökler, vatan, ev hayatınızda, yaşadığınız yerde güç mücadelesi verirken, Plüton’un 12. Evden vermiş olduğu destek bilinçaltınıza ve psikolojinize güç ve kuvvet katacağından ruhsal gücünüzle içsel motivasyon enerjinizi güçlendirecek şekilde hayallerinizi gerçekleştirme eğiliminde olabilirsiniz.

Yükselen Balık ve Balık Burçları
14-20 Mart Haftası

18 Mart Cuma günü Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, haritanızın 7.evinizde gerçekleşerek eş, ortak, ortaklı yapılan işler, her türlü ikili ilişkiler, kişiliğiniz, karakteriniz, ve kendinizi ortaya koyma şekliniz, etrafınızda bulunan insanlara hizmet edebilir, ve ya fedakarlıkta bulunabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar, hastane, hapishane gibi kapalı yerler, bilinçaltı ve psikolojinize yönelik baskılardan kurtulmak ve özgürleşmek için eğitim öğrenim, ticari alanlar, kendinizi ifade ettiğiniz her yazılı ya da sözlü alanlar, yakın çevre ilişkilerinizle iletişimsel yönden mücadele verirken, Plüton’un 11. Evden vermiş olduğu destekle arkadaş ve dostlarınız, sosyal çevreniz, vakıf dernek gibi topluluklar içerisinde geleceğe yönelik hayallerinizi gerçekleştirme eğiliminde olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.