14 Ekim 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?

14 Ekim 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?
Yaşamınızın hangi yönde ne şekilde etkileneceğini öğrenmek ve buna göre yeni kararlar almak istiyorsanız 14 Ekim 2018 Pazar Burç Yorumları sizler için hazırlandı. Tüm burçlara dair gelişmeleri haberimizden okuyabilirsiniz. Bugün yükseleniniz ne söylüyor? İşte cevabı...

14 Ekim 2018 Pazar Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor. Siz değerli okuyucularımız için bir araya getirilen burç yorumları hakkında sizlerin de yorumlarını bekliyoruz.
 

Astroloji nedir?


Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji'ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi'mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay'ın, Güneş'in, Güneş Sistemi'mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.
 

14 Ekim 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları

14 Ekim 2018 Pazar KOÇ Burç Yorumu:
Bugün duygusal birliktelikler kurabileceğiniz ve sizi motive edecek arkadaşlarınızla birlikte olmayı yeğliyorsunuz. Değişim sürecinde olduğunuz bir gerçek. Merkür'ün bulunduğu konum, her şeyin detayını çok çabuk görmenize ve çabuk sıkılmanıza neden oluyor. Karşınıza çıkan fırsatlar konusunda temkinli olmanızda yarar var.

14 Ekim 2018 Pazar BOĞA Burç Yorumu:
Hedeflerinizi konusunda ısrarcı bir tutum içinde olmanız, size uzun vadede çok şey kazandırabilir. Mars burcunuzda geri hareketi yaptığı için, bilinçaltınızdaki duyguların sizi ısrarcı yapması size güzel bir performans kazandırabilir fakat hırslı yapınızı özgürce kullandığınız zaman başarınız daha belirgin oluyor.

14 Ekim 2018 Pazar İKİZLER Burç Yorumu:
Ay sizin gibi bir hava grubu olan Kova'da ilerlerken, ideallerinizden ödün vermeye hiç niyetiniz yok. Bugün yaşantınızdaki kadınlarla yapacağınız işbirlikleri önemli olacak. Öğrenme konusunda acele etmemelisiniz. Fırsatlardan faydalanma konusunda akıllıca bir tutum izliyor ve bunu politik bir şekilde yapıyorsunuz.

14 Ekim 2018 Pazar YENGEÇ Burç Yorumu:
Bugün sabit düşünceler içinde olmanıza rağmen, olayları kısa sürede toparlayabiliyor ve yaşama hızlı geçiriyorsunuz. Eski arkadaşlarınızla buluşmak için karşınıza çıkacak bahaneler karşısında bocalamanız mümkün. Eski olaylara tekrar dönmek istemiyorsunuz. Mantığınız sizi en iyi şekilde yönlendirecektir.

14 Ekim 2018 Pazar ASLAN Burç Yorumu:
Eski konuların tekrar karşınıza çıkması konusunda şaşırabilir, bugün geçmiş hesapları ile uğraşabilirsiniz. Mesleki konularda sistemli oluşunuzu anlamak istemeyebilirler. Birlikte iş yaptığınız kişilerin sezgisel yeteneklerine oldukça güveniyor ve size faydası olan kişilerle çalışmak istiyorsunuz. Yakın dostlarınızdan ilginç teklifler var.

14 Ekim 2018 Pazar BAŞAK Burç Yorumu:
Çevrenizde bazı kişilerin düşüncelerini değiştirmeniz mümkün değil. Gizlilikler konusun da oldukça hassas davranıyor, güven duymadığınız kişilerle iletişime geçmek istemiyorsunuz. Bugün her şeyin ince detayını incelemek için kendinize zaman ayırmalısınız. Baskıcı kişilerden nefret ediyor ve daha esnek olanlarla çalışmak istiyorsunuz.

14 Ekim 2018 Pazar TERAZİ Burç Yorumu:
Sosyal yaşamınızda oldukça renkli ve hoş bir gün içindesiniz. Farklı arkadaşlarınızla birlikte sıra dışı düşünceler paylaşacaksınız. Düşüncelerinizden taviz vermiyor fakat tarzınıza uygun kişilere de şans tanıyorsunuz. Entelektüel olmanızdan dolayı karşılaştığınız kişilere çok ilginç geliyorsunuz. Bugün duygularınızda uçukluk hakim olacak.

14 Ekim 2018 Pazar AKREP Burç Yorumu:
Mars karşıt evinizde geri giderken, işlerinizin durulduğunu zannedebilirsiniz. Fakat eski olayları toplamanın tam sırası. Unuttuğunuz ayrıntılar üzerinde tekrar yoğunlaşmalısınız. Özellikle yaptığınız iş kişilerin çalışmalarını denetlemek için elinize güzel bir süreç geçmiş durumda. Bu durumdan faydalanmaya bakın.

14 Ekim 2018 Pazar YAY Burç Yorumu:
Venüs burcunuzda ilerliyor. Duygusal yaşantınızla ilgili değişimler söz konusu olacak. Bulunduğunuz ortamlarda hoş ve anlamlı bir hava içindesiniz. Kişiliğiniz ve kendinizle ilgili yeniliklere açıksınız. Çevrenizdeki kişilerin daha renkli ve ilginç olmasına dikkat ediyor ve macera yaşama hissine kapılıyorsunuz.

14 Ekim 2018 Pazar OĞLAK Burç Yorumu:
İnsanları motive etme konusunda oldukça beceriklisiniz. Bugün yaratıcılığınızın sınırlarını geniş tutuyor ve yaşamınızı anlamlı kılacak işler yapmak istiyorsunuz. Geçmişte gözünüzden kaçan ve ayrıntı isteyen işleri yeniden ele alabilirsiniz. Fakat olaylara uzaktan bakarak, en doğruyu deneyerek bulmanızda yarar var.

14 Ekim 2018 Pazar KOVA Burç Yorumu:
Bugün gireceğiniz topluluklarda fazla ilgi göreceksiniz. Özellikle içinizde macera tutkusunu körükleyecek kişilerle tanışabilirsiniz. Ay burcunda ilerlerken, Venüs'ten de olumlu etkiler alıyorsunuz. Düşüncelerinizdeki hızı yakalamak mümkün değil. Arkadaş çevrenizde yaşayacağınız yoğunluğu biraz da siz istiyorsunuz.

14 Ekim 2018 Pazar BALIK Burç Yorumu:
Bugün sizi anlamak mümkün değil. Düşüncelerinizi gizlerken, farklı hesaplar yapıyorsunuz. Yakın dostlarınızla ortak çalışmalar içinde olsanız bile, son anda kendinize özgün davranmak istiyorsunuz. Mantıklı olmanızın yanı sıra sezgileriniz her konuda size yardımcı. Çevrenizi sınamak istemeniz en doğal hakkınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.