14 Ekim günlük burç yorumları 'Mücadele sonrası zafer'

14 Ekim günlük burç yorumları 'Mücadele sonrası zafer'
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları 14 Ekim Güneş tutulmasından nasıl etkilenecek?

Aydan Şirin PEKCAN - Güneş tutulması 14 Ekim 20.55'te Terazi burcunda gerçekleşecek. Tutulmanın gerçekleşeceği günün burcunuza etkileri neler olacak? Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyunuz.

Koç ve Yükselen Koç

Terazi burcundaki Güneş tutulması ikili ilişkilerinizde şifalanması gereken yaraları ortaya çıkarabilir. Partneriniz/eşiniz ile anlaşmazlık yaşayabilir ve bitişe gidebilirsiniz. İlişkilerinizde bireysel özgüvensizliklerinizi şifalandırarak yeni bir başlangıç yapacaksınız. İş ortağınız, sözleşmeleriniz veya iş projelerinizde yaşanabilecek bir aksaklık sonucu daha güçlü adımlar atmaya yönelebilirsiniz. Zaten iş ortamınızda emeklerinizin karşılığını göremediğinizi düşünebilir ve sorumluluk almaktan kaçınabilirsiniz. Kadın figürleri ile aranıza mesafe koyabilirsiniz. Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gereken bu tutulmada, sezgilerinize güvenin. Maddi dünyada güç kazanabileceğiniz destekler alacaksınız.

Boğa ve Yükselen Boğa

Terazi burcundaki Güneş tutulması iş hayatınızda gizli meseleleri ortaya çıkarıp sorun yaratabilir. İş ortamınızda huzursuzluk yaşayabileceğiniz bu tutulmada hakkınızı aramaktan çekinmeyin. Sizin de başkasına haksızlık yapmamaya özen göstermeniz gerekirken dengeleri sağlamakta zorlanabilirsiniz. Bel, omuz, sırt, böbrek, kadınsal rahatsızlıklara açık olacağınız bu iki hafta kontrollerinizi aksatmamalısınız. Evcil hayvanınızın da sağlığı önem kazanacak. Rutin işlerinizde yardım bulamayabilir ve tek başınıza üstesinden gelmek zorunda kalabilirsiniz. Bireysel yaşantınıza odaklanıp arkadaşlarınızdan uzaklaşabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde güç kazanacaksınız. İş hayatınızda yaşanabilecek olumsuzluklar sonrası yeni projelere imza atabilirsiniz. Hayaliniz olan bir organizasyonu gerçekleştirebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan maddi manevi destekler görebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler

Terazi burcundaki Güneş tutulması aşk hayatınızda geleceğe yönelik endişelerinizi ortaya çıkarabilir ama unutmayın ki bu yaralar şifalanmak ve güçlü bir başlangıç yapmak üzere ortaya çıkacak. Bekar Yükselen İkizler aşk hayatında yepyeni bir sayfa açabilir. Bireysel yaşantınızda denge ve huzuru yaratmalısınız, arkadaşlarınıza ihtiyaç duymadan da yapabileceğinize inanmalısınız. Çocuğunuz ile iletişiminizde çözülmesi gereken sorunlar ile ilgileneceksiniz. Sanat ile ilgilenen bir ikizler burcuysanız bireysel yeteneklerinize güvenmelisiniz. Spor kazalarına karşı temkinli olmalısınız. Bekar ikizler burçları artık gelecek endişelerinden sıyrılıp mutlu hissettiren bir kişi ile beraberliğe evet demeliler. Aileniz ile aranıza mesafe koyabilir, toplumdan da kendinizi biraz soyutlayabilirsiniz. Kariyeri hayalleriniz için sabırla çalışacak ve güçlü destekler alacaksınız. Fiziksel anlamda güçlü hissedeceksiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Terazi burcundaki Güneş tutulması aile hayatınızda anlaşmazlıkların su yüzüne çıkmasına sebep olabilir. Dış dünyadan bakıldığında göremediğiniz problemleri artık noktalamak ve huzurunuz için yeni bir başlangıç yapmak isteyeceksiniz. Aileniz kariyer hedeflerinize engel olmaya çalışabilir. Miras, gayrimenkul gibi meseleler gün yüzüne çıkacak. Ailesi ile yaşayan Yengeç burçları ayrılıp kendi alanlarını kurmayı isteyebilir. Evinizde dekorasyon amaçlı tadilat yaptırabilirsiniz. Kardeş ve kuzenlerinize olan sorumluluklarınızdan sıyrılmak isteyebilirsiniz. Tutulma aşk hayatınızda tutkularınızın peşinden gitmenizi sağlayacak. Bekarlar yabancı veya farklı kültürden birine çekim duyabilirsiniz. Hobilerinizi işe dökebilirsiniz. Çocuğunuzun eğitim hayatı ile güzel gelişmeler sizi sevindirecek.

Aslan ve Yükselen Aslan

Terazi burcundaki Güneş tutulması kardeş ve kuzenleriniz ile uyum sağlama çabanızı ortaya çıkaracak. Bazı iletişim sorunları yaşayabileceğiniz bu tutulmada yakın çevrenize karşı yumuşak bir dil kullanmaya özen göstermelisiniz. Seyahat planlarınızda aksaklık çıkabilir. Eğitim, ticaret, dijital projelerinizi tamamlayıp yeni fikirlere yer açmak isteyebilirsiniz. Taşınma gündeminiz olabilir. Zihinsel anlamda huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Finansal kısıtlılık yaşayabileceğiniz bu tutulmada ailenizden maddi destek görebilirsiniz. Miras veya başkalarının maddi kaynaklarından yana istediğinizi elde edeceksiniz. Mücadeleci ve araştırmacı tutumunuz ile olayların üstesinden geleceksiniz.

Başak ve Yükselen Başak

Terazi burcundaki Güneş tutulması finansal kaynaklarınızda dengesizlik yaratabilir. Maddi anlaşmalarınız bitebilir. Rahatınıza düşkün biri olarak konforsuz hissedeceksiniz. Ayrıca sorgulayıcı ve şüpheci tavırlarınız da sizi anın tadını çıkarmaktan alıkoyabilir. Psikolojik anlamda güçsüzlüklerinizi fark edip dengeli bir alan yaratmalısınız kendinize. Bireysel yaşantınıza odaklanıp partnerinizi ihmal edebilirsiniz. İlişkisi olmayanlar kendine odaklanıp geçmiş ilişkilerin bağlarından kurtulacaklar. Maddi anlamda yaşanabilecek sorunlar sonrası yaratıcı fikir, proje ve işbirliklerine açık olun çünkü sağlam ve kararlı adımlar atabilirsiniz. Ayrıca bir seyahate çıkabilir, kursa başlayabilirsiniz. Kardeş ve kuzenleriniz size güçlü tavsiyelerde bulunacaklar.

Terazi ve Yükselen Terazi

Terazi burcundaki Güneş tutulması sizin hayatınızda majör değişimlere sebep olacak. Uyumlu ve paylaşımcı biri olmanıza rağmen ikili ilişkilerinizde ego savaşları yaşayabilirsiniz. Sallantıda olan ilişki/evlilikler bitebilir, bitiş sonrası aldığınız tecrübeler ile güçleneceksiniz. Sorunlarını partneri ile çözebilen Terazi burçları ise daha da güçlenerek devam edebilir. Projeler, işbirlikleri, sözleşmelerinizde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Noktaladığınız ilişki/anlaşma sonrası daha da güçlü /bireysel adımlar atacaksınız. Kazançlarınız artacak. Ek kazançlar elinize geçebilir. Psikolojik ve bedensel sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bu tutulmada iş ortamında birtakım sınavlardan geçebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep

Terazi burcundaki Güneş tutulması psikolojik huzurunuzu etkileyebilir. Sağlığınız ile ilgili gündemlerin de öne çıkacağı bu tutulma sizi huzursuz eden geçmiş öğretilerinizi bırakmanızı sağlayacak. Geçmiş aşklarınız yeniden sizinle iletişim kurmaya çalışabilir veya siz geçmişi yad edebilirsiniz. Ama artık bu bağımlılığınızdan kurtulmalısınız. Manevi çalışmalar yapmak veya sanat ile ilgilenmek size iyi gelecek. Arkadaşlarınıza yardım edip kendi bireysel yaşantınızı unutabilirsiniz. Projelerinize odaklanmaya çalışırken çocuğunuzu ihmal edebilirsiniz. Bu tutulmada kendi kabuğunuza çekilerek güç toplayacaksınız. Sabırlı, mücadeleci ve tuttuğunu koparan tavrınız bekar akrepler için aşk hayatında da güçlü başlangıçlar yaptırabilir.

Yay ve Yükselen Yay

Terazi burcundaki Güneş tutulması ile bireysel yaşantınızdaki özgüvensizliği arkadaşlarınızdan destek alarak yenmek isteyeceksiniz ama anlaşamadığınız noktalar ortaya çıkabilir. Aşk hayatınızdaki yaraları sarıp geleceğe ve yeni sosyal çevrelere rahatlıkla adım atabileceksiniz. Kalabalık ortamlarda çıkabilecek huzursuzluklara karşı hazırlıklı olmalısınız ama bilin ki bu huzursuzluklar aslında sizin kalabalıklara değil ailenize ve kendinize ihtiyaç duyduğunuzu gösterecek. Kariyerinize odaklanıp ailenize vakit ayıramayabilir, eve uğramayabilirsiniz bile. Yine de ailenizden finansal destek görecek veya beklenmedik yerlerden kazanım sağlayacaksınız. Manevi çalışmalar yapabilir ve yaratıcı sanatsal çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Terazi burcundaki Güneş tutulması kariyer hayatınızda proje ve işbirlikleriniz ile ilgili anlaşmazlıkları ortaya çıkarabilir. Patronunuz veya iş ortağınız ile ortak noktada buluşmak için çabalayacaksınız. Sorunları görmezden gelmeyin ve çözmeye odaklanın. Evli olanlar kariyer nedeniyle ev ortamında anlaşmazlık yaşayabilir. Kendi içinizde bir özgüvensizlik ve öfke yaşayabilirsiniz. Alacağınız haberler ile mücadeleci ve sabırlı bir şekilde adım atmaya karar vereceksiniz. İstikrarınız sizi gelecek hayallerinize adım adım götürecek. Arkadaşlarınızdan ve yakın çevrenizden güçlü destekler alacaksınız. Eğitim, dijital, ticari faaliyetlerinizde güç kazanabilirsiniz. Seyahat planları yapabilirsiniz ama aksaklıklar da çıkabilir, önleminizi almalısınız.

Kova ve Yükselen Kova

Terazi burcundaki Güneş tutulması akademik, ticari, yurt dışı ve dijital projelerinizi gündeme getirecek. Projelerinizde çözümlenmesi gereken sorunlar ortaya çıksa bile fikirlerinize güvenin. İşbirliği ve ortaklık yapıyorsanız özgürleşip bireysel ilerlemek isteyebilir veya yeni daha uyumlu olacağınız bir ortakla devam edebilirsiniz. İnançlarınız ve umutlarınız kırılsa bile siz şansı yeniden yaratmayı bileceksiniz. Yurt dışı seyahati planlayabilirsiniz yine de aksaklıklara önleminizi alın. Hukuksal meseleler gündemde olacak. Finansal kısıtlılık yaşasanız bile kariyerinizde güçlü figürlerden destek görerek maddi dünyada mücadeleci olacaksınız.

Balık ve Yükselen Balık

Terazi burcundaki Güneş tutulması borç/kredi, nafaka, tazminat, eşinizin finansal kaynakları ve miras gibi başkalarından edindiğiniz finansal kaynaklardan yana paylaşım sorununu ortaya çıkarabilir. Maddi dengeyi sağlamakta zorlanabilirsiniz. Ayrıca sorgulayıcı ve şüpheci ruh haliniz huzursuz hissettirecektir. Önünüzü görmekte zorlanabileceğiniz bu tutulmada ikili ilişkilerinizdeki sorumluluklarınıza odaklanıp bireysel isteklerinizi ihmal edebilirsiniz. İşbirliği ve ortaklıklarda emek veren taraf siz olacaksınız ki güçlü projelere de adım atmanız an meselesi. Yurt dışından beklediğiniz haberler size ulaşacak. Akademik ve ticari faaliyetlerinizde destekleneceksiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.