14 Eylül 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları | İş, para, sağlık ve aşk falınız burada

14 Eylül 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları | İş, para, sağlık ve aşk falınız burada
Günlük burç yorumu oku şeklinde aratan internet kullanıcıları geleceklerine dair bilgi sahibi olmak ve hayatlarını bu yönde şekillendirmek istiyor. Her gün yayınladığımız burç yorumları bugün de sizlerle. Peki 14 Eylül 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları nasıl oluştu. İşte detaylar...

Her gün binlerce hatta milyonlarca insanın merak ettiği, sakız kağıtlarında dahi umut aradığı günlük burç ve fal yorumlarını sizler için derledik. Burcunuza göre olan yorumları usta astrologlardan derleyip sunma imkanı sunduğumuz haberimizde tüm bilgileri bulabilirsiniz. Peki Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu yorumları nasıl oluştu? İşte detaylar...

Twitter ve televizyon ekranlarında son dönemlerin moda mesleklerinden biri olan astrologlar artık büyük bir üne kavuştu. Özellikle kadınların yakından takip ettiği bu astrologların günlük burç yorumları hakkında neler söylediği ve yorumladığı da merak ediliyor. Nuray Sayarı, Dinçer Güner gibi önemli isimlerin de yer aldığı astrolog listesinde insanlar günlük burç yorumlarını okumak için sabahın erken saatlerinde bilgisayar başına geçip 14 Eylül 2018 Cuma günlük burç yorumları yazarak Google'da arama yapıyor. Peki 12 Eylül 2018 Çarşamba Günlük günlük burç yorumları nasıl? İşte tüm bilgiler ve astroloji dünyası...

14 Eylül 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları Günlük Burç Yorumları Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

burç yorumları oku
 

14 Eylül 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları

14 Eylül 2018 Cuma KOÇ Burç Yorumu:
Beklediğiniz performansı yakalamak istiyorsanız, işinizle ilgili gerekli donanıma sahip olsanız bile gerekli desteğe ihtiyacınız olduğunu bilmelisiniz. Bugün kafanızda birçok değişik fikirle yola çıkabilir ve daha sonra bir çoğundan vazgeçebilirsiniz. Her şeyi yeniden yapılandırma arzusu içinde olsanız bile bir takım gecikmelere karşı tedbirli olmalısınız.

14 Eylül 2018 Cuma BOĞA Burç Yorumu:
Bugün Ay tepe evinizde ilerlerken, toplumsal yaşantınızda güven duygusunun çok önemli olduğunu, çevrenize ispat etme çabası içinde olacaksınız. Hırslarınızı sabit bir şekilde yoğunlaştırmalısınız. Mantık ağırlıklı düşüncelerden yola çıkarak çözümleyici noktaları bulacaksınız. Sabırlı olmak zorundasınız.

14 Eylül 2018 Cuma İKİZLER Burç Yorumu:
Derin düşünceler içinde olduğunuz zaman duygusal olayların çözümünü hemen buluyorsunuz. İçsel huzurunuzu manevi bir şekilde hissetmek çevresel koşullarınızın olumlu olmasıyla paralel ilerliyor. Yaşamınızı renklendirmek adına göstereceğiniz çaba, bazı isteklerinizde de artış sağlarken kendinizi iyi hissetmenize neden olacak.

14 Eylül 2018 Cuma YENGEÇ Burç Yorumu:
Bugün sosyal ilişkilerinizde yaşadığınız olaylara farklı bir bakış açısı ile değerlendirebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere iyi niyetle yaklaşacak ve onların duygusal problemlerine çare bulmaya çalışıyorsunuz. Arkadaşlık konusunda fazla iyimser davranabilirsiniz. Canınızın sıkılmasına neden olacak olaylardan uzak kalmaya çalışın.

14 Eylül 2018 Cuma ASLAN Burç Yorumu:
Ailenizin sorunlarına isteseniz bile duyarsız kalamıyorsunuz. Sevdiklerinizin huzuru sizin için takıntı halini almış. Bugün geçmişten gelen olayların muhasebesini yapabilirsiniz. Çevrenizin adına verdiğiniz kararlar onlar tarafından yanlış anlaşılabilir. Sınırlarınızı belirlemek için kendinizi zorlamanız gereken bir gün.

14 Eylül 2018 Cuma BAŞAK Burç Yorumu:
Bugün Ay'ın bulunduğu konum yakın ilişkilerinize tepkisel davranmanıza neden olabilir. Karşılıklı yanlış anlaşılmalar ve siz olayları duygusal bir şekilde algılamanız yüzünden istediğiniz performansa geç ulaşacaksınız. Mantıklı davranışlardan uzaklaşmamayı yeğlemeli ve çevrenizi yargılamamaya çalışmalısınız.

14 Eylül 2018 Cuma TERAZİ Burç Yorumu:
Değişim içinde olduğunuz için bazı olaylara kendinizi kapatabilirsiniz. İçsel kuruntularınız oldukça yüksek. Yaşam kalitenizi arttırma çabalarınız her zaman istediğiniz gibi olmuyor. Bugün hayal dünyanızın geniş olması nedeniyle, kazançlarınız konusunda yanlışlıklar yapabilirsiniz. Mantığınızın sesini dinlemelisiniz.

14 Eylül 2018 Cuma AKREP Burç Yorumu:
Venüs burcunuzda ilerliyor ve olaylara daha estetik ve farklı bakmaya devam ediyorsunuz. Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi gösteremediğiniz zaman kendi içinize kapanıyorsunuz.Bugün, yakın dostlarınızdan yardım almalı ve olayların esnek yönünü düşünmelisiniz. Keskin ve sezgisel düşüncelerinizin sizi rahatsız etmesi sonucu, hareketli bir gün yaşıyorsunuz.

14 Eylül 2018 Cuma YAY Burç Yorumu:
İçsel çatışmalarınızın size zarar vermesini istemiyorsanız duygusallığınızı denetim altına almalısınız. Bugün gireceğiniz toplantılarda çevrenizi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz. Kendi gücünüzün farkında olacağınız bir gün. Çevrenizle ortak duygu paydası içinde buluşmayı denemelisiniz. Sabırlı yapınızı ortaya çıkarmaktan başka çareniz yok.

14 Eylül 2018 Cuma OĞLAK Burç Yorumu:
Sizin istediğiniz şartlar her zaman aynı olmayabilir. İsteklerinizde değişim yaşarken karşı tarafın duygularını da düşünmek zorundasınız. Bugün inatla kendi fikirleriniz savunmak isteyeceksiniz. Duygusal konularda bazı fanatik düşüncelerinizin esiri olabilir ve eskiye özlem duyabilirsiniz. Yaşamınızı kolaylaştırma pratikliği içinde davranmalısınız.

14 Eylül 2018 Cuma KOVA Burç Yorumu:
Duygularınızı saklama gereği duyacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Sizin farklı düşünceleriniz karşısında onların tepkili davranışları ile karşılaşmanız, cesaretinizi kaybettirmesin. Kalıplaşmış düşüncelerden, uzak kalmaya çalışıyorsunuz.

14 Eylül 2018 Cuma BALIK Burç Yorumu:
Duygusal derinliğiniz konusunda gizemli davranmayı yeğleyebilirsiniz. Arzularınız paralelinde düşüncelerinizi şekillendirerek baskın davranışlar içinde olacaksınız. Bugün her türlü aktiviteye açık ve ılımlı bir gününüzde olmanıza rağmen, işin içine duygular girdiği zaman, partnerinizin sizi anlamasına izin vermiyorsunuz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.