14 Mayıs 2019 Salı Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?

14 Mayıs 2019 Salı Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?
Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 14 Mayıs 2019 Salı Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri.

Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 14 Mayıs 2019 Salı Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri. Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor.

günlük burç yorumları oku


Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji'ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi'mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay'ın, Güneş'in, Güneş Sistemi'mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.

Her gün binlerce hatta milyonlarca insanın merak ettiği, sakız kağıtlarında dahi umut aradığı günlük burç ve fal yorumlarını sizler için derledik. Burcunuza göre olan yorumları usta astrologlardan derleyip sunma imkanı sunduğumuz haberimizde tüm bilgileri bulabilirsiniz. Peki Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu yorumları nasıl oluştu?

Google üzerinde en çok aranan terimlerden olan günlük burç yorumları artık Gazete Damga aracılığı ile önünüze geliyor. Usta isimlerin geleceğe yönelik yaptığı yorumların derlendiği haberimizde burcunuzla ilgili her şeyi öğrenebilir ve günlük burç yorumunuzu okuyabilirsiniz. Gündelik hayatınızdan iş ve aşk hayatınıza, ikili ilişkilerden ekonomik durumunuza kadar pek çok konuda yapılan internet yorumlarını sizler için bir araya getirdik. İşte 14 Mayıs 2019 Salı günlük burç yorumları nasıl oluştu? İşte detaylar...

14 Mayıs 2019 Salı Rezzan Kiraz ve Nuray Sayarı günlük burç yorumları herkes tarafından merak ediliyor. Sizler için hazırladığımız haberimizde burç yorumlarınızı okuyabilirsiniz. Burç yorumları hayatta alacağınız kararlara ve atacağınız adımlara ışık olabilir. Bazen aşk olarak size geri dönebilir bazen ise maddi olarak size geri dönüşü olacaktır.

Burç yorumları alacağınız kararlarda,gideceğiniz yerlerde ve daha bir çok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Burçlar size yol gösterici tavsiyelerde bulunabilir.14 Mayıs'ta dünyaya gelen insanlar hangi burç oluyor? 14 Mayıs 2019 Salı günlük burç yorumları... Kova burcuna mensup olan kişilerin ortak özellikleri neler? Kova burcunun uğurlu günü hangisi? Kova burcunun ortak özellikleri nelerdir? Kova burcundan olan ünlüler hangileri? Kova burcunun diğer burçlarla uyumu nasıldır? Kova burcu erkeğinin/kadının özellikleri neler? 14 Mayıs burç yorumları ve burçlara dair her şey haberimizde...

Günlük burç yorumunuz Gazete Damga'da! Burç yorumları sabah saatlerinde okunarak güne iyi başlamak amaçlanır. Bu doğrultuda hazırladığımız haberimizde burcunuza ait günlük tüm yorumları okuyabilirsiniz. İşte detaylar...

İnsanlar hayatlarındaki gelişmeleri öğrenebilmek, iş ve aşk maratonlarının nasıl bir seyre gittiğini ve bundan sonraki beklentilerinin ne yönde olacağını merak ediyor. Google ve diğer arama motorlarında en çok yapılan aramalardan biri olan Günlük Burç Yorumları Gazete Damgal'da da yer almaktadır. İşte 14 Mayıs 2019 Salı Günlük Burç yorumları...

14 Mayıs 2019 Salı Rezzan Kiraz ve Nuray Sayarı günlük burç yorumları herkes tarafından merak ediliyor. Sizler için hazırladığımız haberimizde burç yorumlarınızı okuyabilirsiniz. Burç yorumları hayatta alacağınız kararlara ve atacağınız adımlara ışık olabilir. Bazen aşk olarak size geri dönebilir bazen ise maddi olarak size geri dönüşü olacaktır...
 

KOÇ BURCU 14 MAYIS 2019 SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bir şeyler ters gidiyormuş gibi hissediyor musunuz? Hayatınızdaki bazı durumları yeniden gözden geçirmeniz gerekecek. Şu aralar sizin sosyalliğe, insanlarla bir arada olmaya ihtiyacınız var. Fazla duygusal davranarak sevdiğiniz insanı yoruyorsunuz. Onun daha pratik bir insan olduğunu, olaylara sizden farklı bir tutumla yaklaştığını anlamalısınız. Onunla ilişkinizde biraz daha esnek düşünmeye çalışın. Evliyseniz evlilik ve beraberliklerinizden şans ve fayda sağlayacaksınız. Yine eşinizin hayatında güzel gelişmeler ve şanslar oluşabilir. Bu da ilişkinize olumlu yansıyabilir. Önemli kontrat ve anlaşmalar gündeme gelebilir. Yer değiştirme ve taşınma işlerinizde şans sizden yana olacak.

BOĞA BURCU 14 MAYIS 2019 SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Hayatınızla ilgili önemli değişiklikler yapmanız gerektiğini hissediyor olabilirsiniz. Bu çok doğal. Özellikle maddi konular başta olmak üzere yakınlarınızla olan her türlü meselenin ev sınırlarınız için sorun yaratması, konuşulması mümkün. Ev değişikliği şehir değişikliği gibi radikal kararları alırken beklentileriniz doğrultusunda ve çevredeki insanların etkisiyle hareket etmelisiniz. Elinize miras geçebilir. Eşinizin veya partnerinizin kaynaklarından ve gelirlerinden olumlu bir şekilde yararlanabilirsiniz. Sigorta konularında ve vergi konularınızda şans sizden yana olacak. Her halükarda özel yaşantınız hayatınızın diğer alanlarından daha fazla ön planda olacak. Ortaklı bir işe girmek istiyorsanız veya böyle bir işiniz varsa daha önceden tanıdığınız insanlarla iş yapmaya çalışmalısınız. Danışmanlık, hayat koçluğu, ilişki danışmanlıkları yine bu süreç içerisinde başvuracağınız alanlar olabilir.

İKİZLER BURCU 14 MAYIS 2019 SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Umutsuzluğun ve çaresizliğin hakim olduğu bir duygu durumu içindesiniz. Bu süreçte çevrenizdeki insanlarla iletişim halinde olmanız güzel olsa da sürekli akıl danışma mahiyetinde yaklaşımlar içine girmeyin ki işin içinden çıkılmaz durumlar ortaya çıkmasın. Sezgilerinize güvenin ve iç dünyanızın zenginliğini ortaya çıkartın. Yalnız kalma isteğinizi de görmezden gelmemelisiniz. Sevdiğiniz insanın maddi durumuyla ilgili kararlar ve adımlar gündeme gelebilir. Ya da ortağınız varsa bu dönem para ile ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Bu kararların yeni kararlar olmasından ziyade var olan ilişkilerinize dayalı kararlar olmasına çalışmalısınız. Vergi, kredi, faiz, sigorta, prim, nafaka gibi konular ön plana çıkabilir. Hayatınızda ve kendi üzerinizde dönüştürücü ve değiştirici bir dönem içinde olduğunuzu bilin.

YENGEÇ BURCU 14 MAYIS 2019 SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Daha rasyonel davranmaya başladığınız bir dönemin içindesiniz. Duygusal çıkarımlar yapmaktan vazgeçiyorsunuz ve beyniniz daha verimli görünüyor. İşinizdeki yetkinliğiniz ve sabırlı davranışlarınız engellerinizi ortadan kaldırıyor. Yakında, geliştirmeyi düşüneceğiniz ilişkiler içine girebilirsiniz. Sosyal çevre açısından daha istekli oluşunuz bazı yeni ortamları ortaya çıkartacak. Maddi olarak da dikkat ederseniz her şey olumluya gidebilir. İş ortamlarınızda parmakla gösterileceksiniz. Arkadaşlarınızın sorunları sizi gün içinde oyalayabilir. Sanatsal işlerinizde güzel başarılar elde edebilirsiniz. Yine bu tarihte bazı görüşmelerinizde aldatıcı etkilere karşı hazırlıklı olun. Gerçekçilikten uzaklaşmayın.

ASLAN BURCU 14 MAYIS 2019 SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 216 Ağustos)

Herkes size karşı geliyormuş gibi hissediyor ve başkalarının ne düşündüğünü önemsemiyor olabilirsiniz ancak duygusal açıdan son zamanlarda yaşadığınız sorunları başka bir açıdan değerlendirmeye ihtiyacınız var. Olan sorunlarınızda öncelikle kendinize bakmanız objektif davranmanız için olumlu bir bakış olacaktır. Kendi yanlışlarınızı görüp düzeltmeye çalışmanız ilişkinizin gerginliklerden de arınmasına yardımcı olabilir. Yeni gireceğiniz çevrelerde, yeni tanışacağınız insanlar size yeni ve beklenmedik fırsatlar sunabilir. Bir yandan da sosyal ortamlarda kolay aldanmalara açık olabilirsiniz. Bu yüzden önemli görüşmelerde hemen karar vermeyin ve koşulların üzerinden birkaç sefer geçmeye çalışın.

BAŞAK BURCU 14 MAYIS 2019 SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Sadece duygularınızla hareket etmek sizi yormuyor mu? Mantığınız duygularınızın üzerinde etkili olmaya çalıştıkça alacağınız kararlardaki çelişki giderek artıyor. Bu süreçten kurtulmak için artık süreç konusunda kendinizi zorlamayın. Kariyer hayatı ile ilgili uzun zamandır var olan değişim fikri ile ilgili olarak bugünlerde neden bu değişimi gerçekleştiremediğinizin hesabını yapacak ve bazı olguları fark edeceksiniz. Eski bir ilişkinizle sosyal ortamlarda karşılaşabilirsiniz. Aile hayatınızda kafanız net ve keskin çalışabilir. Bu da sorunların üstesinden rahat kalkacağınızı anlatıyor. Kendinizi, ruhunuzu keşfetmek, yardımlaşmayı ön plana çıkarmak ve daha ruhani şeylerin peşinde koşmak isteyeceksiniz.

TERAZİ BURCU 14 MAYIS 2019 SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Eylül - 23 Ekim)

Partnerinizle aranız çok iyi ama sizi engelleyen bir şey var gibi. Kalıcı olmayacağına çok inandığınız bir ilişkiyi sınırlı tutmaya çalışıyorsunuz. Karşı tarafın azmi sizi baştan çıkartabilir. Bazı diyaloglarla, ne kadar yersiz kuruntular içinde olduğunuzu anlamak sizi mutlu edecek. Aşk yaşamınıza hak ettiği kadar sıcak ve saygın bakmanız gerekiyor. Parneri olmayan terazilerin de yeni başlangıçlar için açık olması gereken bir dönem. Ortaklaşa parasal işlerinizde de güzel gelişmeler altında olabilirsiniz. Özellikle devlet kurumlarında ve özel sektörde çalışıyorsanız keyifli enerjiler altındasınız. Bir yandan da özel hayatınızda bazı konuşmalar üzerinizde hayal kırıklıklarına sebep olabilir. Ortaklaşa atacağınız adımlarda dikkatle ve özenle ilerleyin ve gerçekçilikten uzaklaşmayın. Önemli bir işinizde partneriniz sizi yanlış yönlendirebilir.

AKREP BURCU 14 MAYIS 2019 SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Yeni bir oluşumda fikirleriniz ve emeğinizle ön plana çıkabilir ve çevrenizdeki insanların desteğini de alarak problemlerin çözümünde lider özelliğiniz ön plana çıkabilir. Özel hayatınızda bir kaç gündür gelişen olguların etkisiyle umutlanmış görünüyorsunuz. Bu konuda daha net ve olumlu gelişmelerin gelişmesi söz konusu. Parasal anlamda güzel şanslara sahip olacaksınız. Ayrıca sahip olduğunuz her şey size daha güzel ve cazip görünebilir. Girişimleriniz adına şanslar ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kişiliğinizin başarıya odaklı yönlerini ortaya çıkarmalı, rekabet etmekten korkmamalısınız.

YAY BURCU 14 MAYIS 2019 SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugün kendinizi mutsuz, gergin ve yorgun hissediyor olabilirsiniz. Bu ruh haliniz ilişkinizde de kendini gösterecektir. Aşk yaşamınızda küçük sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda küçük gerginlikler oluşabilir. Duygularınızı anlatmakta zorlanacaksınız ve anlaşılamamaktan yakınabilirsiniz. İş hayatında ise yeteri kadar gayret sarf etmediğiniz için istediğiniz başarıya ulaşamadınız ancak yine de bu azimsizliğinize göre iyi bir durumdasınız. Yeni başlangıçlar yerine, var olan parasal bağlantılar üzerinden gidebilirsiniz. Bir de elbette ki harcamalarınızda aşırıya kaçmamalı, geleceğinizi düşünmelisiniz. Akraba, kardeşleriniz, kuzen veya yakın dostlarınızla bağlantılarınızı kuvvetlendireceksiniz. Onlarla bir arada olmak size mutluluk verecek, birbirinize faydanız artacak. Onların hayatındaki güzel ve zengin gelişmeler sizin hayatınızı da olumlu yönde etkileyebilir.

OĞLAK BURCU 14 MAYIS 2019 SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Nihayet iş temponuz biraz yavaşlıyor. Dinlenmeyi hak ettiniz. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Duygusal hayatta ise ilişkinizi etkileyen başka bir kişi iletişimde anlaşmazlıklara neden oluyor olabilir. İlişkinizdeki problemleri baş başa çok daha iyi çözeceğiniz karşınızdaki insana anlatmalısınız. Bir organizasyon sizi çok mutlu edebilir. Kısa vadeli gelecek planları için harekete geçebilirsiniz. Bir yandan da iş koşullarınız veya aile büyüklerinizden bir tanesi, ailevi meselelerde sizi yanlış yönlendirebilir. Karşınıza gelen bir iş varsa iki kere düşünmeli ve gerçekçi adımlar atmalısınız.

KOVA BURCU 14 MAYIS 2019 SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Mart)

İşlerin biraz çığrından çıkmaya başladığı bir dönemden geçiyorsunuz. Hayata genel anlamda dengeli ve mantıklı bakan kovalar bu dönem kendilerini kaybedebilirler ve geçmiş düşüncelerinin aksine farklı davranışlar sergileyebilirler. Bu durum çevrenizdeki insanların size olan güvenini sorgulamalarına neden olabilir. Önemli olan diğer bir konu ise paranızı harcarken çok hesaplı olmanız gereken bir dönemdesiniz. Özellikle eviniz için yapacağınız bazı harcamaları düşünerek kenara para ayırmalısınız. Esnekliğiniz ve hayata geniş açıdan bakma arzunuzla keyfiniz yüksek olacak yalnız aşk hayatınızda veya çocuk iletişiminizde kafanız biraz karışık olabilir. Sosyal çevreniz tarafından kolay yönlendirilebilir ve aldanmalara açık olabilirsiniz.

BALIK BURCU 14 MAYIS 2019 SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Sizin için yoğun ve yorucu günler hem iş hayatınızda hem sosyal çevrenizde başlıyor. Kimlerle işbirliği yapılması gerekiyorsa, çok akıllıca düşünmeli ve iyice odaklanmalısınız. En başından her şeyin konuşulmasında yarar var. Özel hayatınızla ilgili beklediğiniz bir haberi gelmemesi sizi strese sokabilir ama biraz daha sabırlı olmalısınız. Bir yandan da iş hayatınızda yanılgılara ve karmaşık düşüncelere açık olacaksınız. Bu yüzden önemli görüşmelerden kaçının. Eski ilişkiler veya tanıdığınız bir insan size daha yakın gelebilir. İlişkilerinizdeki sorunları gidermek ve anlayışlı olmak için de uygun bir gün.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.