15 Ekim günlük burç yorumları 'Enerjinizi olumlu yönde kullanın'

15 Ekim günlük burç yorumları 'Enerjinizi olumlu yönde kullanın'
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar...

Aydan Şirin PEKCAN - 15 Ekim Pazar günü burcunuzu neler bekliyor? Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyunuz...

Koç ve Yükselen Koç

Bugün Ay Terazi burcundayken güne başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde patronunuzla restleşebilirsiniz. Öğle saatlerinden itibaren borçlarınız gündem olacak. Finansal sorumluluklarınız artabilir. Araştırmacı ve sorgulayıcı tavrınızla öne çıkacaksınız.

Boğa ve Yükselen Boğa

Bugün Ay Terazi burcundayken güne başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde iş sorumluluklarınız üzerinizde baskı yaratabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Öğle saatlerinden itibaren arkadaşlarınızla bağlarınız kuvvetlenebilir. Eşinizle geleceğe yönelik bir projeye adım atabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bugün Ay Terazi burcundayken güne başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde keyifsiz hissedebilirsiniz. Partneriniz üzerinde baskı kurabilirsiniz. Öğleden sonra iş hayatınızda güçlü bir projenin sorumluluğunu üstlenebilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bugün Ay Terazi burcundayken güne başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde ruhsal bir baskı hissedebilirsiniz. Aile içindeki meseleler yorabilir. Öğleden sonra aşk hayatınızda isteyerek inisiyatif alacaksınız.

Aslan ve Yükselen Aslan

Bugün Ay Terazi burcundayken güne başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde yakın çevrenize sert sözler söyleyebilirsiniz. Eğitim hayatınızda başarı kazanmak için çok çalışmalısınız. Öğleden sonra aile üyelerinizin sağlığıyla ilgileneceksiniz.

Başak ve Yükselen Başak

Bugün Ay Terazi burcundayken güne başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde bütçenizi dengelemekte zorlanacaksınız. Öğleden sonra yakın çevrenizden güzel haberler alabilirsiniz. Kardeşinizin eğitim hayatıyla ilgilenebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi

Bugün Ay Terazi burcundayken güne başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde huzursuz hissedebilirsiniz. Aile içindeki sorunlar keyfinizi kaçırabilir. Öğleden sonra kazançlarınız artabilir. Maddi hayatta cesur bir adım atabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep

Bugün Ay Terazi burcundayken güne başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde yakın çevreniz geçmiş sorunları yeniden gündeme getirebilir. Ticari faaliyetlerinizde beklenmedik sorunlar ortaya çıkabilir. Öğleden sonra mücadeleci ruhunuzla plan ve projelerinizde başarı kazanacaksınız.

Yay ve Yükselen Yay

Bugün Ay Terazi burcundayken güne başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde arkadaşlarınızla borç alıp vermeyin. Öğleden sonra kendi kabuğunuza çekilip maneviyatınıza yöneleceksiniz. Duygusal ve gizemli algılanacaksınız.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bugün Ay Terazi burcundayken güne başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde kariyerinizdeki hedeflerinize ulaşmak için hırs yapabilirsiniz. Öğle saatlerinden itibaren yakın bir arkadaşınıza yardımınız dokunabilir.

Kova ve Yükselen Kova

Bugün Ay Terazi burcundayken güne başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde akademik ve ticari çalışmalarınızda beklenmedik sorunlar oluşabilir. Öğleden sonra kariyerinizde sorumluluklarınız artacak. Yeni bir iş teklifi alabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık

Bugün Ay Terazi burcundayken güne başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde kaygılarınızı arkadaşlarınıza yansıtabilirsiniz. Finansal meselelerle ilgileneceksiniz. Öğleden sonra yurt dışı projelerinizde güç kazanacaksınız.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.