15 Eylül 2022 Perşembe Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları

15 Eylül 2022 Perşembe Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları
Astroloji dünyasında günlük burç yorumları en fazla ilgi gören konu ve okuyucular hayatlarına dair yaşanacakları okumak amacında. Bu sebeple de sorgulamalarda bulunuyor. 15 Eylül 2022 Perşembe Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları haberimizde yer alıyor.

Her gün binlerce belki de milyonlarca insanın ilgi alanı olduğu astroloji ve günlük burç yorumları takip edilerek okunmak isteniyor. Hem Türkiye'de hem de dünyada neler yaşanacağına, bu yaşananların ise iş, para ve aşk alanlarında nasıl bir etki göstereceği merak edilerek araştırılıyor. Özellikle kadınların alaka gösterdiği günlük burç yorumları ile karşınıza çıktığımız haberimizde tüm detayları öğrenebilirsiniz. Ancak unutmayın ki haberimizde yer alan burç yorumları farklı internet sitelerinden derlemelerdir. Okuyucularımıza iyi günler dileriz. İnternet üzerindeki yorumlar üzerinden derlenen burçlarla ilgili olarak düşüncelerinizi yazabilirsiniz. 15 Eylül 2022 Perşembe Burç Yorumları bu sayfada yer almaktadır. Hayatınızda sizce nasıl değişiklikler yaşanacak? İyi günler dileriz.

günlük burç yorumları oku


Gün boyunca oldukça hassas olabiliriz, özellikle sabah saatlerinde nostaljik hissedebilir, eski dostlarımızı görmek isteyebiliriz. Gün içinde hassasiyetimizin giderek artabilir, sevdiklerimiz için fedakarlıklar yapabiliriz. Sezgilerimizin gayet güçlü olduğu bugün ruhsal iniş çıkışlar yaşamaya açığız. Yardımlaşmak, meditasyon yapmak ve dua etmek için uygun bir gün. Gece yarısına doğru bu naif tavrımızdan eser kalmayabilir, hayatın gerçekleri ile yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Günün enerjileri seni nasıl etkiliyor?

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
15 Eylül – 215 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
215 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar


15 Eylül 2022 Perşembe Günlük Burç Yorumları

15 Eylül 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç; eve, aileye olan sorumluluklarını arttıran durumlar kaygılarını arttırabileceği gibi beklentilerini de yüksek tutmana neden olabilir. İlişki ve iş birliklerinde yakaladığın fırsatları eğer programlı bir şekilde yürütebilirsen koşulları doğru yönlendirme şansını yakalayabilirsin.


15 Eylül 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa; duygularını mantığınla harmanlayacak olman adım attığın işlerde seni daha başarılı kılabilir. İlişkilerinde mesafeyi koruyarak, parasal işlerinde ise planlı davranarak yaşamını doğru yönlendirebilirsin. Ancak iş yoğunluğu zaman zaman yorucu olabilir. Akşam saatlerinde karşılaşma ihtimalinin olduğu beklenmedik durumlara dikkat etmende yarar var.


15 Eylül 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler; beklentilerini yüksek tutsan da hedeflerine ulaşmaya ve başarılar elde etmeye çok yakınsın. Geçtiğimiz günlerde başlattığın girişimlerden artık kazanç sağlayabilir, yeteneklerini istediğin gibi ortaya çıkarabilirsin. İş birlikçi olma yönünde tutum sergiler, uyum ve dengeleri gözetebilirsen ilişkilerden yana güzel fırsatlar yakalayabilirsin.


15 Eylül 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç; sevdiklerine duygularını abartılı gösterebilir, onlardan da aynı ölçüde geri dönüş bekleyebilirsin. Geçtiğimiz haftalarda üzerinde yoğun çalıştığın iş, eğitim veya yolculukla alakalı bir konuda istediğini elde edebilirsin. Ancak günün geç saatlerinde tepkisel davranmana neden olacak gelişmeler ortaya çıkabilir.


15 Eylül 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan; son günlerde gelir ve giderlerini dengeleme gayreti içindesin. Yaptığın düzenlemelerin artık sonucunu alabilirsin. Ancak kontrolün dışında ortaya çıkabilecek birkaç beklenmedik durum gün içinde seni biraz zorlayabilir. Aniden aklına gelen fikirler veya gelişmeler ise bakış açını değiştirebilir.


15 Eylül 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak; planlı ve programlı ilerlediğin işlerde olumlu sonuçlar alman mümkün. Ancak grup faaliyetleri ve ekip çalışmalarında bel bağladığın kişilerin tutumları beklentilerinin altında kalabilir. Akşam saatlerinde ise parasal işlerde veya duygusal paylaşımlarda tepki göstermene neden olan durumlar ortaya çıkabilir.


15 Eylül 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi; bugün arka planda zihnini kurcalayan konularla veya henüz ortaya çıkarmayı erken bulduğun işlerin hazırlıklarıyla ilgilenebilirsin. Şansına güvenerek riskli işlere girebilir, ilişki ve iş birliklerinde yerine getirebileceğinden fazlasını vaat edebilirsin. Bu yüzden daha temkinli davranıp karşındakilerin davranışlarını öngörmeye çalışmalısın.


15 Eylül 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep; birlikte hareket ettiğin gruba önderlik edebilir, fikirlerinle onları yönlendirebilirsin. Geçtiğimiz günlerde başlattığın çalışmaları da artık başarılı bir şekilde tamamlama şansını yakalayabilirsin. Duygu ve düşüncelerini belli bir uyum içinde harmanlayabilir, gelecekte sana yararlı olacak şekilde hareket etmeyi başarabilirsin.


15 Eylül 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay; koşulların seni kaygı ve endişeye düşürüyor dahi olsa akılcı ve mantıklı yaklaşımlarınla kontrolü ele alabilirsin. Ortaklı işlerde, parasal kazançlarda elde edeceğin gelirleri başarılı bir manevra ile lehine çevirebilirsin. Ancak akşam saatlerinde ilişkilerinde aniden ortaya çıkan durumlar tepkilerinde kontrolü kaybetmene neden olabilir.


15 Eylül 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak; bugün de koşulları kendin yönlendiremeyebilir, başkalarının şartlarına bağlı olarak hareket etmek durumunda kalabilirsin. Yine de sağduyudan ayrılmayarak karşılıklı faydaya yönelik davranmayı başarabilirsin. Karşına çıkan iş fırsatlarında veya duygusal ilişlerde her zamankinden fazla beklentiye girmen mümkün.


15 Eylül 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova; seni endişeye düşüren iş ve ilişkiler adına olumlu gelişmelere açıksın. Yine de beklentilerini yüksek tutmamalı, duygularının seni ele geçirmesine izin vermemelisin. Yurt dışı, hukuk ve akademik çalışmalarda başlamış olan işlerini destekçilerin sayesinde belli bir noktaya taşıyabilirsin.


15 Eylül 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık; bugün gerek duygusal gerek iş birliklerin adına olumlu enerjiler altındasın. Seni tatmin edecek gelişmelerin varlığı ruhsal olarak iyi hissetmene imkân sağlayabilir. Ancak parasal alanda yüksek beklentiler içine girebilir, kontrolsüz harcamalar yapabilirsin. Akşam saatlerinde tüm kapıların sürprizlere açık.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.