15 Kasım 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?

15 Kasım 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?
Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 15 Kasım 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri.

Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 15 Kasım 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri. Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 15 Kasım 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri. Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor.

günlük burç yorumları oku


Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji'ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi'mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay'ın, Güneş'in, Güneş Sistemi'mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.
 

15 Kasım 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları

15 Kasım 2018 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:
Duygusal yönlerinizi ortaya koyan çalışmalar içinde olmanıza rağmen siz gizli bir güç arayışı içindesiniz. İsteklerinizin sınırı olmamasına rağmen kendinizi dizginlemesini iyi biliyorsunuz. Para evinizde ilerleyen ay sizi yeni hırslara yönlenmenize neden oluyor. Yaptığınız işlerin alt yapısına çok önem veriyorsunuz.

15 Kasım 2018 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:
Bugün enerjinizi yükselten ve yaratıcılığınızı olumlu kullanabileceğiniz yeni bir başlangıç yapacağınız bir gündesiniz Ay burcunuzda ilerliyor. Mantık ve duygu karmaşası yaşayabilirsiniz, fakat bu durumun altından kolayca kalkacak ve kendinize yeni bir disiplin getirmeyi bileceksiniz. Çevrenizle kaynaşacağınız bir gün.

15 Kasım 2018 Perşembe İKİZLER: Burç Yorumu:
Yönetici gezgeni Merkür karşı evinizde geri giderken, ortak birlikteliklerinizdeki hareket hızını kaybedebilirsiniz. Karşılıklı yanlış anlaşılmalarla sürecek bazı durumlara tek çare işlerinizi yavaşlatarak bireyselliğe yönelmenizdir. Partnerin size çıkaracağı sorunlara karşı hazırlı olun. Düşünce farklılığı yaşayacaksınız.

15 Kasım 2018 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:
Merkür bilinçaltınızı etkilemeye devam ederken, arkadaşlık ilişkilerinizi etkileyen Ay'dan duygusal tepkiler alıyorsunuz. Bu gün eski dostlarınızla geçmişe yönelik konuşmalar yapabilirsiniz. Sizin duyarsız davrandığınız konular yüzünden, eski arkadaşlarınızı kırdığınızı unutmayın. Telafi etmenin zamanı geldi.

15 Kasım 2018 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:
Planlarınızı gözden geçirmek için uygun bir gün. Organizasyon çalışmaları gerektiren durumlar söz konusu olacak. Güven duygusuna dayalı konular gündeme gelecek. Akşam saatlerine doğru kendinizi mutlu hissettirecek olaylarla karşılaşmanız mümkün. Yolda yürürken çok dikkatli olmalısınız. Kazalara müsaitsiniz.

15 Kasım 2018 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:
Ay kombinasyon burcunuz Boğa'da ilerliyor ve duygusal konularda daha sabırlı olmanızı sağlıyor. Güçlü enerjinizi kullanacağınız gerekli potansiyele sahip olmanız karşın karşı tarafın sürekli sizi denetlemesi sonucunda bazı kısıtlamalar yaşamanız mümkün. Bugün ölçülü davranma gereğini duyacaksınız.

15 Kasım 2018 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:
Seyahat planları yapmanız gerekirken siz işleri yavaş almayı tercih ediyorsunuz. Bugün beklentilerinizin sizi oyalamasına izin vermemeli ve yeni yapılanmalar için uygun zemini oluşturmalısınız. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanları seçerek, motivasyon gücünüzü arttırmalısınız. Bilinçaltı rüyalarınız yoğunlaşabilir.

15 Kasım 2018 Perşembe AKREP Burç Yorumu:
Partnerinizle karşılıklı duygularınız eş değerde ilerlemesine rağmen onun duygusal takıntıları yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. O, sizin gibi mantıklı davranmak istemeyebilir. Çünkü yaşama bakış tavrınızda farklı bir sistem var. Onun bunu anlayabilmesi çok zor. Aile içi sorunlar gündem kazanacak.

15 Kasım 2018 Perşembe YAY Burç Yorumu:
Birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal ve mantıksal birleşime çok önem veriyorsunuz. Bugün, rutin işlerinize hız kazandırmak için, daha fazla çalışmanız gerekebilir. Çevresel sorunlar yüzünden, asıl yapmak istediğiniz işlerden uzaklaşıyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından hoşlanıyorsunuz.

15 Kasım 2018 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:
Ay'ın konumu sizi olumlu etkiliyor ve duygusal ilişkilerinizde daha romantik olmanıza neden oluyor. Bugün her türlü olanaklarınızı partneriniz için kullanacaksınız. Birlikte bir çok organizasyon işler yapabilirsiniz. Duygusal bağlarınızı güçlendirme adına, başarılı çalışmalar yapacaksınız. Fakat her şeyi irdelemekten vazgeçmelisiniz.

15 Kasım 2018 Perşembe KOVA Burç Yorumu:
Katılacağınız toplantılarda eski dostlukların konuşulduğu ortamlarda nostaljik duygular yaşayabilirsiniz. Bugün bazı konularda partnerinizin de, fikirleri söz konusu olacaktır. Karşılıklı çatışma içine girmeden sonuca gitmeyi denemelisiniz. Çevresel desteğin üzerinde hissedeceğiniz bir gün yaşayacaksınız.

15 Kasım 2018 Perşembe BALIK Burç Yorumu:
Bugün ilişkilerinizde oldukça karamsarsınız. Sizi tetikleyen ve duygusal anlamda heyecanlandıran olayları sevdiğiniz için sürekli olayları üzerinize çekiyorsunuz. Ailenizin sorunlarının gündeme gelmesi söz konusu. Diğer konuları arkaya atarak odaklaşmanız gereken konuları iyi belirlemelisiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.