15 Mart 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları Oku! İş, Aşk, Sağlık Falı Bu Sayfada

15 Mart 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları Oku! İş, Aşk, Sağlık Falı Bu Sayfada
Hayata dair planlarınızı daha heyecanlı hale getirmek, umutlarınızı yeşertmek ve gelecek hakkındaki detayları öğrenmek istiyorsanız 15 Mart 2018 Günlük Burç Yorumları Oku sayfası tam size göre. İnternet üzerindeki yorumlardan hazırladığımız haberimizde iş, aşk, para ve sağlık falınızı okuyabilir, bu yönde kararlar alabilirsiniz. Bugün burcunuz sizin için ne söylyüor? İşte cevabı.

Astroloji ile ilgili en çok merak edilen konuların başında burç yorumları geliyor. Özellikle kadınlar yükseleninden tutun da en uyumlu olduğu burca kadar pek çok detayı araştırıyor. Hem de her gün. Siz değerli okuyucularımız için her gün yayınladığımız burç haberi bugün de yayında. Yeni bir umut sahibi olmak, hayata tutunmak veya bu yönde kararlar vermek istiyorsanız 15 Mart 2018 Perşembe Burç Yorumları Oku sayfası sizlerle...

günlük burç yorumları oku

15 Mart 2018 Perşembe Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

15 Mart 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları

15 Mart 2018 Perşembe KOÇ: Burç Yorumu:

Bugün dengeli davranmaya yönelmeli ve kazançlarınızı arttırma konusunda istediğiniz başarıyı kendi kendinize ispat etmelisiniz. Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Sistemli düşünerek, kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz. Elinizdeki olanakları arttırma yolunda göstereceğiniz çaba, takdir görecek. Gerekli kişilere ulaşmayı denemelisiniz.

15 Mart 2018 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:

Bugün duygusal kırıklıklara açık bir gününüzdesiniz. Olayları abartmadan önce, içsel sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltılabileceğinizi düşünerek, her zamanki temkinli ve sistemli yapınızı bozmamalısınız. Partnerinizle birlikte seyahate çıkma planları içinde olacaksınız. Ortaklıklar konusunda dikkatli olun.

15 Mart 2018 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:

Bugün deneyimlerinizi arttırma yoluna giderken, eski olayların üzerinizdeki etkisini de unutmamalısınız. Duygusal davrandığınız zaman çok kolay kırılabiliyorsunuz. Toplumun değer yargılarının önemli olduğu bugünde, bazı gerçeklerden yola çıkarak, kendinizi aşma konusunda önemli değişimler sizi bekliyor. Diş problemlerinize dikkat etmelisiniz.

15 Mart 2018 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:

Bugün Ay'ın verdiği etkilerle, kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bu günde, akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olmak, size oldukça iyi gelecektir. Paylaşım duygunuzun önemli olduğu bir gün.

15 Mart 2018 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:

Bugün Ay tepe evinizde ilerlerken, üstünlük duyguları içinde olabilirsiniz. Toplumsal konulara eğilim gösterme ihtiyacı içindesiniz. Ailenizin sorunları önem kazanıyor. Özellikle annenizle ilgili bir takım olaylar yaşayabilirsiniz. İşinizle ve ailenizin problemleri arasında kalmak istemiyorsanız, bugün zamanınızı dengeli bir şekilde kullanmalısınız.

15 Mart 2018 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:

Bugün içsel değer yargılarınız ön planda olacak. Alışkanlıklarınızın sizi yönetmesine izin vermemelisiniz. Eskimiş duygularınızın size faydadan çok zarar verebileceğiniz unutmamalı ve yaşamınızdaki olaylara hakim olmasını bilmelisiniz. İnatçı tavırlarınızı biraz esnetmeniz gereken bir gün içindesiniz.Güven duygunuzun güçlenmesine ihtiyacınız var.

15 Mart 2018 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:

Bugün geçmişinizle iç içe yaşam isteyebilir, eski özlemleriniz değer kazanabilir. Güzel ve olumlu duyguların kişisi olduğunuz için, kaybettiğiniz fırsatları bir kez daha düşünebilirsiniz. Ayrıca, partnerinizin kazançları konusunda belirleyici tavırlarınızın yanlış anlaşılmasını istemiyor, düşüncelerinizi kendinize saklıyorsunuz.

15 Mart 2018 Perşembe AKREP Burç Yorumu:

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken duygusal ilişkilerinizde, partnerinize haksızlık yapmama eğilimdesiniz. Onun davranışlarından kolay etkilendiğiniz için, dikkatli olmanız gereken bir gün. Olayları abartmadan dinlemeli ve geçmişi artık irdelememelisiniz. Ortaklıklar konusunda, deneyimlerin önemli olduğunu unutmayın.

15 Mart 2018 Perşembe YAY Burç Yorumu:

Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Etrafınızdan çabuk etkileniyor ve problemlerinizi yaptığınız işe yansıtabiliyorsunuz. Çevrenizde sizi seven arkadaşlarının olumlu destekleri sayesinde, bugün bir çok problemlerinizin üstesinden kolay bir şekilde gelebileceksiniz. Sosyal aktivitenizde canlanma söz konusu.

15 Mart 2018 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:

Ay kombinasyon burcunuz Oğlak'ta ilerlerken, aşk yaşantınızda gelişen olaylara daha ciddi bir şekilde bakıyorsunuz. Partnerinizden kolay bir şekilde etkileneceğiniz bir gün. Onun düşüncelerinden yola çıkarak, bazı problemlerinizin üstesinden gelebileceksiniz. Sistemli davranışlarınız bazılarına soğuk gelebilir. Aldırmamayı başaracaksınız.

15 Mart 2018 Perşembe KOVA Burç Yorumu:

Bugün, ailevi konular üzerinde odaklaşabilirsiniz. Onların duygusal problemleri sizi rahatsız edebilir. Özellikle bazı olaylardan çok fazla etkileniyorsunuz. Özgürlükçü yapınız engellere takıldığı zaman huzursuz olabiliyor ve sevdiklerinizin desteği, motivasyon kaynağı haline gelebiliyor. İçsel karmaşa yaşayacağınız bir gün.

15 Mart 2018 Perşembe BALIK Burç Yorumu:

Düşüncelerinizi çevrenizle paylaşırken geleneksel yapınızı ortaya koyacağınız bir gün. Duygularınız karışık olduğu için, hata yapmaktan korkuyor, olayları içinizden tekrar tekrar analiz etmek istiyorsunuz Gün içinde, kısa bir yalnızlığa ihtiyaç duyabilirsiniz. İçsel sesiniz size doğruyu söyleyeceğinden emin olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.