15 Mart Salı (bugün) Trabzon, Ordu ve Rize'de Yemeksepeti çalışıyor mu?

15 Mart Salı (bugün) Trabzon, Ordu ve Rize'de Yemeksepeti çalışıyor mu?
Türkiye'de hayatı olumsuz etkileyen kar etkinliğini Doğu Karadeniz'de sürdürüyor. Bu nedenle Trabzon, Rize ve Ordu'da okullar bir günlüğüne tatil edilip engelli ve hamile kamu çalışanları da idari izinli sayıldı. Gözler bu gelişmelerin akabinde farklı alanlara çevrildi. Bunların başında da Yemeksepeti geliyor. Her gün binlerce kişiye hizmet veren şirketin karlı günlerde çalışıp çalışmadığı merak konusu. Peki, 15 Mart Salı Trabzon, Ordu ve Rize'de Yemeksepeti çalışıyor mu? Detaylar haberimizde.

Türkiye'de hayatı olumsuz etkileyen kar etkinliğini Doğu Karadeniz'de sürdürüyor. Bu nedenle Trabzon, Rize ve Ordu'da okullar bir günlüğüne tatil edilip engelli ve hamile kamu çalışanları da idari izinli sayıldı. Gözler bu gelişmelerin akabinde farklı alanlara çevrildi. Bunların başında da Yemeksepeti geliyor. Her gün binlerce kişiye hizmet veren şirketin karlı günlerde çalışıp çalışmadığı merak konusu. Peki, 15 Mart Salı (bugün) Trabzon, Ordu ve Rize'de Yemeksepeti çalışıyor mu? Detaylar haberimizde.


 

15 Mart Salı Trabzon'da Yemeksepeti çalışıyor mu?

Şehrin birçok ilçesinde yağan kar nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşıyor. Bu nedenle Trabzon Valiliği yaptığı açıklamada Arsin, Çarşıbaşı ve Yomra'daki okullarda bir gün sadece taşımalı eğitime ara verildiğini duyurdu. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı; "İlimiz Akçaabat, Araklı, Çaykara, Dernekpazarı, Düzköy, Hayrat, Köprübaşı, Maçka, Of, Ortahisar, Sürmene Şalpazarı ve Tonya ilçelerimizdeki resmi ve özel tüm okullarda (ilk, orta ve lise), halk eğitim merkezleri, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları, resmi ve özel okulların destekleme, yetiştirme ve takviye kursları ile motorlu taşıt kurslarında eğitim-öğretime bir (1) gün süreyle ara verilmesine; engelli ve hamile olan kamu görevlililerinin idari izinli sayulmasına; Arsin, Çarşıbaşı ve Yorma ilçelerimizde ise 15 Mart 2022 Salı günü sadece taşımalı eğitime ara verilmesine karar verilmiştir

Ancak şu ana kadar motokuryelerle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Yemeksepeti Trabzon'da bugün çalışıyor.


 

15 Mart Salı Rize'de Yemeksepeti çalışıyor mu?

Doğu Karadeniz'in önemli şehirlerinden Rize'de okullar il genelinde bir günlüğüne tatil edildi. Rize Valiliği yaptığı açıklamada "Meteorolojik tahminler doğrultusunda ilimizde devam eden olumsuz hava şartları nedeniyle şehir genelindeki resmi ve özel tüm okullarda (ilk, orta ve lise), halk eğitim merkezleri, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları, resmi ve özel okulların destekleme, yetiştirme ve takviye kursları ile motorlu taşıt kurslarında 15 Mart 2022 Salı günü eğitim ve öğretime bir (1) gün süreyle ara verilmesine, engelli ve hamile olan kamu görevlililerinin idari izinli sayılmasına karar verilmiştir" ifadelerini kullandı.

Trabzon'da olduğu gibi Rize'de de Yemeksepeti bugün çalışıyor.


 

15 Mart Salı Ordu'da Yemeksepeti çalışıyor mu?

Ordu da Trabzon ve Rize gibi kardan etkilenen iller arasında yerini aldı. Şehirde birkaç ilçedeki okulların bir günlüğüne tatil edildiği duyuruldu. Açıklamada "İlimizde devam eden kar yağışı ve buzlanma nedeniyle; Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz, Kabataş, Korgan, Kumru, Mesudiye, Ulubey ilçelerimizdeki okulların tamamında, Perşembe ilçemizde; taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için, Altınordu, Fatsa, Ünye ilçemizde; Kırsal Mahallelerdeki okullar ile İlçe genelinde taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için, 15 Mart 2022 Salı günü 1 (bir) gün süreyle eğitime ara verilmiştir.  Tamamen ve kısmen eğitime ara verilen ilçelerimizde; engeli olan ve hamile kamu görevlilerimiz de aynı gün idari izinli sayılacaktır." denildi.

Motokuryelerle ilgili bir açıklama yapılmayan Ordu'da Yemeksepeti bugün çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.