15 Ocak 2019 Salı Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?

15 Ocak 2019 Salı Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?
Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 15 Ocak 2019 Salı Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri.

Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 15 Ocak 2019 Salı Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri. Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor.

günlük burç yorumları oku


Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji'ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi'mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay'ın, Güneş'in, Güneş Sistemi'mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.

15 Ocak 2019 Salı Koç Burcu Yorumları
Koç Burçları’nın düşüncelerini kariyerleri ve çalışma hayatları üzerinde yoğunlaştırdıkları bir gün olacak. Bugün bu konular üzerinde uzun düşünebilir ve şu anda içinde bulunduğunuz durumda neler yapmanız gerektiğine dair kararlar alabilirsiniz. Eğer şu anda çalıştığınız işinizden memnunsanız bu düşünceleriniz çalışmakta olduğunuz işle ilgili olarak atacağınız olumlu adımlara işaret ediyor olabilir. Ancak eğer şu anda çalışmakta olduğunuz işinizden memnun değilseniz, bu düşünceleriniz sizi yeni bir iş aramaya götürebilir sevgili okuyucularımız. Ancak her durumda içiniz rahat olabilir; çünkü bugün ne yönde bir girişimde bulunursanız bulunun, girişimleriniz sizi olumlu sonuçlara götürecektir. Bugünlerde kendisiyle ortak çalışmalar yaptığınız kişiler birtakım davranışlarıyla sizin sinirlerinizi bozabilirler. Bu anlaşmazlıkların ve sorunların bir kısmını tüm çalışmalarınızı belgeleyerek önleyebilirsiniz.

15 Ocak 2019 Salı Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burçları’nın gündemini eğitim hayatları ile ilgili meseleler meşgul edecektir. Bugün, özellikle yüksek eğitiminize dair konularda önemli gelişmeler yaşanabilir veya bu tarz gelişmelere dair olumlu haberler alabilirsiniz. Zaten siz sebat edip çalıştığınızda başarılı olabilen bir insansınız. Ancak şu an içinde bulunduğunuz durumda yapmanız gereken şey, bundan sonraki hayatınız için en doğru kararı vermektir sevgili okuyucularımız. Bu nedenle bugün gelecekteki hayatınıza dair kararlarınızı gözden geçirmelisiniz. Bugün diğer bir taraftan da şu anki gelir kaynaklarınız dışında başka gelir kaynakları bulmaya da odaklanabilirsiniz. Bu arayış, yeni iş olanakları aramak şeklinde kendini gösterebilir. Ancak bu konuda da dikkat etmeniz gereken en önemli husus, kendinize uygun bir işte çalışmanız olmalıdır. Bugün yurtdışına gitmeye yönelik olarak birtakım araştırmalarda bulunabilirsiniz.

15 Ocak 2019 Salı İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burçları’nın ailelerini ve kendilerini aynı anda ilgilendiren miras, maaş, sigorta ve benzer konularda oldukça akıllıca ve ciddi etkilere sahip adımlar atacakları bir gün olacaktır. Bugün bu adımları atarken bulunacağınız girişimlerde öncelikle kendi maddi gücünüze odaklanmanız ve vereceğiniz kararlardan önce yapmanız gereken hesapları buna göre yapmanız gerekmektedir. Bugün maddi sorumluluklarınız ve zorunluluklarınız dâhil olmak üzere geleceğe yönelik tüm gerekliliklere aynı derecede önem vermelisiniz sevgili okuyucularımız. Bunu yaparken gerçekçi düşünmeyi de elden bırakmamalısınız. Atacağınız her adımın her zaman belli bir düzeye kadar risk içerebileceğini düşünmelisiniz. Örneğin bugünlerde gereğinden yüklü borçların altına girmemelisiniz. Kendisiyle bir sözleşmede veya ortaklıkta bulunduğunuz kişilere ilk etapta hemen güvenmemeli, kendinizi korumak için önlemlerinizi almalısınız.

15 Ocak 2019 Salı Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burçları’nın gündemini meşgul eden en önemli meseleler romantik ilişkileri ve partnerleri ile aralarında gerçekleşmekte olan paylaşımlar olacaktır. Bugün ilişkinizde iletişimin oynadığı büyük rolü fark edeceksiniz. Bugüne kadar sevdiğiniz kişi ile aranızda iyi bir iletişim geliştirebilmiş olmanızı, sevdiğiniz kişi ile hayat farklı açılardan bakıyor olmanıza rağmen aranızdaki kişisel farklılıklara saygı duymuş olmanıza borçlusunuz sevgili okuyucularımız. Bugünlerde romantik ilişkiniz konusunda oldukça ciddi kararlar vermeniz gerekebilir. Vereceğiniz kararların sizi ve sevdiğiniz kişiyi olumlu sonuçlara götürebilmesi için bugün sevdiğiniz kişi ile kuracağınız iletişimde ilişkinize dair büyük kaygılarınızı, korkularınızı ve saplantılarınızı bir kenara bırakmanız hem sizin açınızdan hem de sevdiğiniz kişinin açısından en doğrusu olacaktır. Yapacağınız seçimlerin isabetli olması öncelikle kendinizi tanımanıza bağlıdır.

15 Ocak 2019 Salı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burçları’nın zihnini meşgul eden başlıca mesele çalışma hayatları ve çalışma ortamlarında birlikte çalıştıkları insanlarla olan ilişkileri olacaktır. Çok büyük bir ihtimalle yarın sabah işe gidecek ve bu insanlarla beraber çalışmaya devam edecek olduğunuz için bugün kendinizi bu konuları düşünmekten alıkoyamıyorsunuz sevgili okuyucularımız. Bugüne kadar işyerinizde canınızı sıkan ve sizin önünüze birtakım engeller koymaya çalışan bazı kişiler olmuş olabilir. Bugün zihniniz özellikle bu insanlarla ilgili meselelerle dolu. Siz bir girişimde bulunmadığınız sürece bu insanların kötü niyetli davranışlarına aynen devam edeceklerini düşünüyorsunuz. Dolayısıyla bugün önümüzdeki günlerde bu insanlara karşı nasıl bir tavır takınacağınızı düşünebilirsiniz. Ancak tüm bu stresli durumların sağlığınızı kötü yönde etkilemesine izin vermemeli, gerekli doktor kontrollerinizi aksatmamalısınız.

15 Ocak 2019 Salı Başak Burcu Yorumları
Başak Burçları’nın romantik ilişkilerine dair konularda oldukça olumlu yönde değişikliklerin ve gelişmelerin yaşanabileceği bir gün olacak. Bu sayede bugün hem yaratıcılığınızı bu gelişmelerin daha da iyi yönlere doğru ilerlemesi için kullanabilir hem de bu gelişmelerin önünüze sunduğu faydalı seçenekleri akıllıca değerlendirebilirsiniz. Bugün bu gelişmelerin zihninizde yaratacağı rahatlama ve aydınlanma hissiyle ilişkinizle ilgili konularda neyin ne kadar doğru neyin ne kadar yanlış olduğunu da kolaylıkla idrak edebilirsiniz sevgili okuyucularımız. Bugün özellikle romantik ilişkiniz başta olmak üzere hayatınıza dair her konuda etkisi uzun vadede sürecek kararları vermeye ve adımları atmaya yöneleceksiniz. Çünkü bugün romantik ilişkinizdeki olgunlaşma, sizin de olgun bir şekilde düşünebilmenizi sağlayacak ve artık kısa vadeli durumları eskisi gibi fazla önemsemediğinizi fark edeceksiniz.

15 Ocak 2019 Salı Terazi Burcu Yorumları
Terazi Burçları’nın kafalarını meşgul eden ana gündem maddeleri aile içi yaşantıları, ev içerisindeki hayatları ve genel anlamda güven duygusu olacaktır. Bugün bu konularda atmak istediğiniz adımları atarken planlamanızı çok iyi bir şekilde yapmalı ve stratejinizi çok iyi bir şekilde belirlemelisiniz. Bu konularda ileride hem kendiniz bir sorun yaşamak istemiyorsanız hem de ailenizin bir sorun yaşamasını istemiyorsanız vereceğiniz kararlara ve yapacağınız seçimlere çok dikkat etmelisiniz sevgili okuyucularımız. Bugün kendisiyle aynı evi paylaştığınız kişiler veya aile bireylerinizle aranızda meydana gelebilecek ufak tefek problemleri iyimserlikle ve el birliğiyle barışçıl çözümlere ulaştırmalısınız. Diğer bir taraftan bugün yine ailenizle ilgili bir mülk alım-satım meselesi olabilir ve eğer evliyseniz eşiniz başta olmak üzere diğer aile bireylerinizle oturup bu konuyla oldukça ciddi bir biçimde ilgilenmeniz gerekebilir.

15 Ocak 2019 Salı Akrep Burcu Yorumları
Akrep Burçları’nın zihinlerini oldukça verimli bir biçimde kullanmaları gereken bir gün olacaktır. Özellikle eğitim hayatları devam etmekte olan Akrep Burçları için bu durum hazırlanmaları gereken önemli bir sınav için var güçleriyle çalışmakta oldukları anlamına gelebilir. Diğer bir taraftan eğer şu anda iş hayatındaysanız bugüne kadar başardığınız işleri gözden geçiriyor olabilirsiniz veya bundan sonra gerçekleştirmeyi düşündüğünüz projeler için kollarınızı sıvamış, olanca gücünüzle hazırlık yapıyor olabilirsiniz sevgili okuyucularımız. Bu tarz davranışlarda bulunmak için oldukça verimli bir zaman dilimi içerisindesiniz; çünkü özellikle bugünlerde hem geriye dönük gözden geçirmeleriniz, hem de ileriye dönük hazırlık çalışmalarınız açısından şansınızın oldukça açık, enerjinizin oldukça yüksek olduğu bir dönemdesiniz. Eğer bugünlerde mantıklı düşüncelerle yola çıkarsanız, başarılı olmanız an meselesidir.

15 Ocak 2019 Salı Yay Burcu Yorumları
Yay Burçları için parasal konularda oldukça hareketli geçen bir gün olacak. Bugün kendisiyle birlikte ortak çalışmalar yaptığınız ve benzer amaçlarınız olan kişilerle veya kağıt üzerinde birtakım işler veya mülkler üzerinde ortaklığınız olan insanlarla parasal konularda oldukça ciddi ve önemli görüşmelerde bulunabilirsiniz. Yapacağınız bu görüşmelerin sonunda alınacak kararların ve atılacak adımların sizin gelecekteki maddi güvenceniz üzerinde oldukça büyük etkileri olacağı için, bugün bu tarz görüşmelerde alacağınız tavrın oldukça ciddi ve tutarlı olması sizin açınızdan oldukça iyi olacaktır sevgili okuyucularımız. Bu ciddi ve tutarlı tavrınızın yanı sıra, bugüne kadar bu ortaklık için yaptıklarınızı da karşınızdaki kişilere belirtmeniz ve bu katkılarınızın karşılığını beklediğinizi ifade etmeniz, çıkarlarınızı korumanız ve bugüne kadar sarf ettiğiniz emeklerinizin gerçek karşılığını almanız için sizin yararınıza olacaktır. 

15 Ocak 2019 Salı Oğlak Burcu Yorumları
Oğlak Burçları’nın gündemini meşgul eden en temel mesele çalışma hayatları olacaktır. Çalışma hayatınızda bugüne kadar yapmış olduğunuz şeyler ve elde etmiş olduğunuz başarıların, toplum içerisindeki konumunuzu ve hayata bakış açınızı çalışma hayatına ilk girdiğiniz günden bugüne oldukça değiştirmiş olduğunu düşünüyorsunuz. Aslında siz en başından beri şu anda hayatta durduğunuz yerde durmayı hak ediyorsunuz ve hayata bakış açınız da aslında yaptığınız işlerden ziyade bugüne kadar hayatın size kattığı tecrübelerden dolayı bugünkü halini almış durumda. Ancak toplumun sizden bekledikleri ve size verdiği tepkiler, size tüm bunların çalışma hayatınızla bir şekilde ilintili olması gerektiğini söylüyor sevgili okuyucularımız. Elbette çalışma hayatı sizi eskisinden daha olgun bir kişi haline getirmiş olabilir; ancak eğer içinizde size ait bir cevher olmasaydı, bugün sahip olduğunuz kişiliğinize sahip olamayacaktınız. 

15 Ocak 2019 Salı Kova Burcu Yorumları
Kova Burçları’nın aile hayatları ve romantik ilişkileri başta olmak üzere bugüne kadar kendileri için önemli olan insanlarla aralarında gerçekleşen maddi ve manevi paylaşımları yeniden gözden geçirdikleri bir gün olacaktır. Bugün hayatın bu alanlarında bu paylaşım konularında yaşamış olduğunuz her türlü olayın en derinlerine inerek geniş kapsamlı bir analiz yapabilirsiniz. Aslında yapacağınız bu analiz sizin için oldukça faydalı olacaktır sevgili okuyucularımız. Çünkü yapacağınız bu analiz sonucunda önümüzdeki uzun yıllar boyunca neler yapmanız gerektiğini eski tecrübelerinizden yola çıkarak oldukça iyi ve mantıklı bir şekilde belirleyebileceksiniz. Ancak bunu yaparken bugüne kadarki hayatınızda yaşamış olduğunuz, üzücü ve sizde kalıcı izler bırakan tecrübelerinizin yarattığı olumsuz psikolojik etkilere kendinizi fazla kaptırmamaya çalışmanızda fayda var. Bugünden itibaren bu olayları birer hatıradan ziyade birer kılavuz gibi görmeye çalışmalısınız. 

15 Ocak 2019 Salı Balık Burcu Yorumları
Balık Burçları’nın bilginin, çevrelerindeki insanlarla iletişimlerinin ve genel anlamda sözcüklerin önemini anladıkları bir gün olacaktır. Bugün insanlarla kuracağınız güçlü iletişim, bugüne kadar edinmiş olduğunuz bilgi birikimi ve çevrenizdeki insanlarla konuşurken her cümlelerinizin içinde kullanmak üzere özenle seçtiğiniz kelimelerinizin hayatta size açtığı kapılar sizi hayrete düşürecek sevgili okuyucularımız. Bugün bu konulara yönelik olarak açık olan şansınızı, hayat mücadelesinin en azından bugün sizin için biraz daha kolay olmasını sağlamak yönünde kullanabilir, bugün bu şansınızın size yarattığı fırsattan yararlanarak herkesten farklı yönlerinizi ortaya koyabilir, bu sayede hayatta ulaşmak istediğiniz hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Hayatta arayıp bulmak istediğiniz şey her ne olursa olsun, önemli olan biraz da aradığınız şeye giderken izlediğiniz yolun ta kendisidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.