15 Şubat 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları Oku - Burcunuzun analizi bu sayfada

15 Şubat 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları Oku - Burcunuzun analizi bu sayfada
15 Şubat Perşembe burç yorumları siz değerli okuyucularımız için derlendi. İnternet üzerindeki astroloji yorumları ele alınarak hazırlanan haberimizde iş, aşk, para, sağlık ve seks analizinizi okuyabilir ve geleceğinize dair ipuçları yakalayabilirsiniz. Her gün yayınladığımız burç yorumları ile binlerce okuyucuya ulaştığımız haberimizde siz değerli okuyucularımızın yorumlarını görmek bizleri mutlu edecektir. İşte 15 Şubat 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları Oku sayfası

Her sabah işe giderken, öğle tatillerinde ve yatmadan önce günlük burç yorumları büyük bir ilgi ile okunuyor. Okuyucular doğum tarihine göre hangi burç olduğunu biliyor ve bu doğrultuda hayatları hakkında bilgi alışverişi yapmak istiyor. 14 Şubat sonrasında sevgilisi olanlar ve olmayanlar nasıl bir gelişme içerisinde kendini bulacak sorusunun cevabı çok merak ediliyor. İş, aşk, sağlık, para ve seks hayatınıza dair önemli bilgilerin de yer aldığı haberimizde tüm değerlendirmeleri okuyabilirsiniz.

Hayatın stresinden uzaklaşmak, geleceğiniz hakkındaki değerlendirmeleri okumak ve bu yönde kararlar almak niyetindeyseniz doğru yerdesiniz. Siz değerli okuyucularımızın her gün büyük rağbet gösterdiği günlük burç yorumları yayında. Büyük bir titizlikle internet yorumları üzerinden derlenen haberlerimiz yaşamınıza ışık tutacak nitelikte. 13 burcun ele alındığı haberimizde sizlerin de alt kısımdan yorumlarını beklemekteyiz. İşte 15 Şubat 2018 Perşembe Günlük Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık yorumları...

günlük burç yorumları oku

15 Şubat 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları

15 Şubat 2018 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:

Çalışma yaşantınıza belli bir disiplin getirmek isteyebilir ve bu konuda çalışmalarınızı sürdürebilirsiniz. Başarının önemini kavradığınız için, yaşam tarzınıza aksiyon kazandırma çabası içindesiniz. Maddesel kapasitenizin önemli olduğunu karşı tarafın anlaması için, gerekli donanıma sahipsiniz ve ifade özgürlüğünüzü kullanmalısınız.

15 Şubat 2018 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:

Maddi konularda temkinli hareket etmekten yanasınız. Düzeninizin bozulması ve yaşam kalitenizde eksiklikler, sizi bunaltabilir. Bugün, aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Uzun süredir yapmayı planladığınız değişimlere hazırsınız. Mars'ın olumlu etkisini hissedecek ve çalışmalarınıza yeni bir hız vereceksiniz.

15 Şubat 2018 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:

Enerjik yapınızın belli bir düzene ihtiyacı var. Bugün Ay'ın konumu size istediğiniz disiplini sağlayacak. İç dünyanızı yeniden tanzim etmek zorunda kalacaksınız. Sorunlarınızla baş başa kalmaktan korkmamalı ve çıkış yolları bulacağınızdan emin olmalısınız. İşlek zekanızı sabit düşünmeye zorlamalısınız. Sınırlarınızı daha çok esnetmelisiniz.

15 Şubat 2018 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:

Arkadaş çevrenizde size destek verecek özel dostlarınızla bir arada olacaksınız. Yaşam kalitenizde, belli bir ortalamanın altına düşmek istemediğiniz için, dostlarınızı da bu yönde seçmek istiyorsunuz. İletişim içinde olacağınız arkadaşlarınızla bugün, ortak çalışma içinde olacağınız önemli konular gündeme gelecek.

15 Şubat 2018 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:

Gücünüzün farkında olmanıza rağmen, hırslı yapınızı daha da körükleyecek sorumluluklar peşindesiniz. Toplumsal olaylarda zincirleme konular, birbirini bağlayan çalışmalarla başarılı bir grafik çiziyor. Mantıklı davranışlarınızın size kazandıracağı statü sayesinde istediğiniz platformu yakalayabileceksiniz.

15 Şubat 2018 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:

Kişisel enerjinizi sosyal ilişkilerinizle çok güzel kanalize edebiliyor ve istediğiniz başarıya kolay bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Bugün, Ay kombinasyon burcunuz Boğa'da ilerlerken, güven duygunuzun gelişimine olumlu katkıları oluyor. Başlatacağınız işlerin size sağlayacağı avantajları çok iyi özümlemelisiniz.

15 Şubat 2018 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:

Yönetici gezegeniniz Venüs, kombinasyon burcunuz Kova'da ilerliyor ve sosyal çalışmalarınıza aktivite yoğunluğu kazandırırken, aşk yaşantınız hareketlilik kazanıyor. Eğlence yaşantınız canlanıyor. Birçok davet alacak ve değişik eğlence ortamlarında bulunacaksınız. Geceleri uykusuz kalmamaya çalışmalısınız.

15 Şubat 2018 Perşembe AKREP Burç Yorumu:

Enerjinizi yakın dostlarınızla birleştirebilir ve kardeşler arası bağınızı güçlendirecek çalışmalara yönelebilirsiniz. Evinizle ilgili değişim yaşamak istiyor ve bazı çalışmaları başlatmak için, uygun bir zaman arıyorsunuz. Duygusal ilişkileriniz yeni bir boyut kazanırken, partnerinizi sorgulama ihtiyacı içinde olacaksınız.

15 Şubat 2018 Perşembe YAY Burç Yorumu:

Çalışma alanınızda belli bir konumu korumak istiyorsunuz. Özgürlüğünüzü savunmanıza rağmen, çalışmalarınızda güçlü bir disiplin var. İstediğiniz koşulların her zaman sağlanamayacağını bilmek, sizi sinirli ve huzursuz yapıyor. Yaşamınızı kontrollü yaşamaktan yanasınız. Bugün enerjinizi dengelemelisiniz.

15 Şubat 2018 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:

Duygusal ilişkilerinizde belli bir disiplin istemeniz son derece yapınıza uygun bir durum. Fakat karşı tarafın, sizin istekleriniz karşısında bocalama yaşaması muhtemel. Mantık dışında farklı şeylerin olabileceğini anlamanız mümkün değil. Bırakın her şey yaşam sınırları içinde kendi doğallığı içinde gelişsin. Bugün çevrenizi denetlemekten vazgeçmelisiniz.

15 Şubat 2018 Perşembe KOVA Burç Yorumu:

Ailenizin istekleri konusunda sezgileriniz mükemmel gelişiyor ve olayların üstesinden kolay bir şekilde geleceğinize inanıyorsunuz. Bugün mekanınızla ilgili değişime ihtiyacınız var fakat, zevklerinizin mükemmel oluşu nedeniyle bütçenizi zorlamadan bu değişiklikleri yapmaya çalışmalısınız. Her şeyinizin farklı olmasını istiyorsunuz.

15 Şubat 2018 Perşembe BALIK Burç Yorumu:

Kardeşler ve komşularınızla ortak çalışmalar sergileyeceğiniz bir gün. Onların duygusal desteğine ihtiyacınız var. Kişisel motivasyonunuzun olumlu gelişmesini arzuluyorsunuz. Çevrenizde daima size inanan dostlarınız olsun istiyorsunuz. Bugün, iyi niyetli yaklaşımlarınız yanıtsız kalmayacağından emin olmak isteyeceksiniz.

burç yorumları oku

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.