15 Eylül 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | İş, para, sağlık ve aşk falınız burada

15 Eylül 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | İş, para, sağlık ve aşk falınız burada
Günlük burç yorumu oku şeklinde aratan internet kullanıcıları geleceklerine dair bilgi sahibi olmak ve hayatlarını bu yönde şekillendirmek istiyor. Her gün yayınladığımız burç yorumları bugün de sizlerle. Peki 15 Eylül 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları nasıl oluştu. İşte detaylar...

Her gün binlerce hatta milyonlarca insanın merak ettiği, sakız kağıtlarında dahi umut aradığı günlük burç ve fal yorumlarını sizler için derledik. Burcunuza göre olan yorumları usta astrologlardan derleyip sunma imkanı sunduğumuz haberimizde tüm bilgileri bulabilirsiniz. Peki Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu yorumları nasıl oluştu? İşte detaylar...

günlük burç yorumları oku

Twitter ve televizyon ekranlarında son dönemlerin moda mesleklerinden biri olan astrologlar artık büyük bir üne kavuştu. Özellikle kadınların yakından takip ettiği bu astrologların günlük burç yorumları hakkında neler söylediği ve yorumladığı da merak ediliyor. Nuray Sayarı, Dinçer Güner gibi önemli isimlerin de yer aldığı astrolog listesinde insanlar günlük burç yorumlarını okumak için sabahın erken saatlerinde bilgisayar başına geçip 15 Eylül 2018 Cumartesi günlük burç yorumları yazarak Google'da arama yapıyor. Peki 15 Eylül 2018 Cumartesi Günlük günlük burç yorumları nasıl? İşte tüm bilgiler ve astroloji dünyası...

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

burç yorumları oku

15 Eylül 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

15 Eylül 2018 Cumartesi KOÇ Burç Yorumu:
Ay ve Venüs'ün konumu size gerginlik verebilir. Kazançlarınız konusunda yaşadığınız sorunlarınızın gündem kazanması sizi uğraşlarınızın dışına taşıyacaktır. Artık ufkunuzu genişletmelisiniz. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal yaklaşımlarına ihtiyaç duyacaksınız. Aşırı çalışmanız gereken bir gün. Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız.

15 Eylül 2018 Cumartesi BOĞA Burç Yorumu:
Burcunuza geçen Venüs ve karşıt burcunuzda ilerleyen Mars'tan güçlü etkiler alıyorsunuz. Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün. Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Bugün arkadaşlarınızla sağlam ilişkileriniz içinde olacaksınız. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni fikirlere açıksınız ve size gelecek olan tekliflere faklı yorum getireceksiniz.

15 Eylül 2018 Cumartesi İKİZLER Burç Yorumu:
Oldukça aktif bir gün geçireceksiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız. Bugün her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili ruhsal problemler yaşamak istemiyorsanız, olayları gereğinden fazla irdelememelisiniz.

15 Eylül 2018 Cumartesi YENGEÇ Burç Yorumu:
Gizli yolculuk hazırlığı içinde olacaksınız. Düşüncelerinizi saklama gereği duyacağınız bir gün. Finans konularıyla ilgili yeni, bir motivasyon kaynağı arıyorsunuz. Yaşamla ilgili ilginç fikirleriniz var ve olayları kendi çabanızla yönlendirmek istiyor, idealleriniz doğrultusunda karar vermek istiyorsunuz. Partnerinizin desteğine ihtiyaç duyacaksınız.

15 Eylül 2018 Cumartesi ASLAN Burç Yorumu:
Ay Kova burcunda ilerliyor. Duygusal yaşamınıza derin bir anlam katmak isteyebilirsiniz. Bugün hisleriniz çok güçlü. Özgürce hareket edecek, ani tepkileriniz yüzünden yorgun düşeceksiniz. Yapacağınız yolculukların size kazandıracağı aktivite ve enerjiyle, birçok kombinasyon çalışma içinde olacaksınız.

15 Eylül 2018 Cumartesi BAŞAK Burç Yorumu:
Bugün çevrenize karşı temkinli ve duyarlı davranıyorsunuz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için çaba göstermemenize karşın onların size olan ilgileri oldukça yüksek. Birlikte çalıştığınız kişilerin düşüncelerini kolayca algılıyor ve önleminizi alabiliyorsunuz. Güven duygunuzun gelişmesini sağlamalısınız.

15 Eylül 2018 Cumartesi TERAZİ Burç Yorumu:
Ay, aşk evinizi duygusal boyutlarda etkiliyor. Ani değişim yaşayacağınız bir gün içinde olmanıza rağmen alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı yaklaşımlarınız olacak. Düşüncelerinizi gerçekleştirmek için, pratik çözümler arayışı içindesiniz. Başkaları için zor bir kişilik sergiliyor olsanız bile seçeceğiniz yolda ilerlemelisiniz.

15 Eylül 2018 Cumartesi AKREP Burç Yorumu:
Venüs'ün burcunuza geçmesiyle kendinizi daha cazip ve ilgi çekici bir kişi olarak göreceksiniz. Bugün Ay'ın konumu yüzünden, duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz. Hissettiğiniz gibi yaşamak istemeniz en doğal hakkınız ve bu konuda kendinize baskı yapmamalısınız.

15 Eylül 2018 Cumartesi YAY Burç Yorumu:
Bugün arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Çevrenizdeki kişilerin marjinal yapıları sizi cezb edecektir. Farklı konuşmaların gündem kazanacağı bir gün içindesiniz. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Olayların tarzı sizin için önemli.

15 Eylül 2018 Cumartesi OĞLAK Burç Yorumu:
İdealleriniz doğrultusunda karar vermek istiyorsunuz. Bugün Ay'ın konumu, özgürce düşünceler içinde olacağınızı gösteriyor. Yapacağınız yolculukların size kazandıracağı aktivite ve enerjiyle bir çok kombinasyon çalışma içinde olacak, arkadaş çevrenizde size hayranlık duyacakları bir gün yaşayacaksınız. Ayak bileklerinizi zorlamamalısınız.

15 Eylül 2018 Cumartesi KOVA Burç Yorumu:
Ay burcunuzda ilerlerken duygusal yaşamınızda karışıklığa neden oluyor. Mesleki anlamda düşüncelerinizin yoğunluk kazanmasıyla farklı işlerle ilgilenmek istiyorsunuz. İçsel duygularınızı kişisel yeteneklerinizle birleştirmeyi amaçlıyorsunuz. İşinizle ilgili dengelerinizi korumak istiyorsanız, kuralları siz koymalısınız.

15 Eylül 2018 Cumartesi BALIK Burç Yorumu:
Gelecekle ilgili güçlü hayalleriniz var. Onları bir an önce yaşama geçirmek için çaba göstermelisiniz. Venüs kombinasyon burcunuz Akrep'e geçerek yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Aşkta çılgınlıklar söz konusu. Sağlık konusunda akşam yemeklerini erken saatlerde yemeyi denemelisiniz. Sindirim sorunlarınız sizi rahatsız edebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.