16 – 22 Ekim Haftası gökyüzü etkileri ‘Dilekleriniz kabul olacak’

16 – 22 Ekim Haftası gökyüzü etkileri ‘Dilekleriniz kabul olacak’
Merkür Akrep burcuna geçecek. Merkür ve Güneş arasında çok özel bir etkileşim oluşacak haftanın etkileri...

Aydan Şirin PEKCAN - 16 Ekim haftasında Merkür Akrep burcuna geçecek. Merkür Güneşin kalbinde olacak.

Pazartesi günü Ay Akrep burcunda güne başlıyoruz. Şüpheci ve sorgulayıcı olacağız. Güven duygusu önem taşıyacak. Sezgileriniz artacak. Finansal konularla ilgileneceksiniz. Psikolojik anlamda derinleşeceğiniz bugünün öğle saatlerinde aşırı beklentilerle hareket etmemelisiniz. Finansal açıdan yanlış yönlendirilmeye açık olabilirsiniz, risk almayın.

Salı günü Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam ediyor. Sabah saatlerinde Ay ve Uranüs karşıtlığıyla uyanacağız. Ani gelişmeler yaşanabilir, huzursuz hissedebilirsiniz. Ani maddi kayıplar olabilir. Sağlığınıza da ekstra özen göstermelisiniz. Öğle saatleri Ay ve Neptün arasındaki etkileşim akışta kalmanızı sağlayacak. Romantik ve duygusal hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda tutku artabilir. Akşama doğru duygularınızı ifade etme isteği duyacaksınız. 22.37 sonrası Ay Yay burcuna geçecek. Yay burcuna girdiği gibi Satürn’le zorlayıcı bir etkileşim kuracak. İletişim trafiğiniz hızlanacak ama bir çevrenizdekilerle aranıza mesafe koyabilirsiniz.

Çarşamba günü Ay Yay burcunda yola devam edecek. Akademik, ticari, hukuk ve yurt dışı projeleriniz ön planda olacak. Öğlene doğru anlam veremediğiniz bir keyifsizlik hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızdaki sorumluluklar ağır gelebilir.

Perşembe günü Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay ve Chiron üçgeniyle uyanacağız. Enerjik ve pozitif düşüncelerle güne başlayacağız. Akşam saatleri yakın çevrenizle iletişiminiz artacak. Fazla samimiyet hayal kırıklığı getirebilir. Projelerinizi organize edeceksiniz. Unutkanlık yaşayabilirsiniz.

Cuma günü Ay Oğlak burcunda güne başlayacağız. Mesafeli ve ketum olacağız. Kariyer, patronlarınız, yöneticiler, imajınız öne çıkacak. Çalışkan ve disiplinli olacaksınız. Ayrıca sabah saatlerinde Merkür Güneşin kalbinde dediğimiz özel bir görünüm olacak. Dua ve dilek zamanıdır. Terazi burcunda olacak bu etkileşim aşk, ilişki ve iş ortaklıkları için destekleyici olacak. Öğle saatlerinde duygusal anlamda sakin ve sağlam adımlar atacaksınız. Cesaretiniz yükselecek. Motivasyonunuz artacak. Finansal ve kariyer hayatınızda gücünüz artacak. Geceye doğru güven ve sorumluluk duygusuyla hareket edeceksiniz. Ayrıca Merkür ve Pluton karesi; düşüncelerimizde diretmemize neden olacak. Baskı kurabilir veya siz başkası tarafından baskı yaşayabilirsiniz. Güneş Pluton zorlayıcı bağlantısı da akşam saatlerinden sonra kıskançlık duygunuzu artırabilir.

Cumartesi günü Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam ediyor. İş güç, para ve zaman değerli olacak. Partneriniz ve yöneticinizden baskı görebilirsiniz. Öğlene doğru baş ağrısı yaşayabilirsiniz. Duygusal anlamda yaralarınız ortaya çıkabilir. Akşama doğru Uranüs etkisiyle gündeminiz hızlanacak. Alacağınız ani haberlerle yeni bir tempoya girebilirsiniz. Maddiyatınız ani döngülerle değişebilir. Geceye doğru Merkür Terazi burcunda son dereceye geçecek. İletişim sorunları, internet problemleri yaşayabilirsiniz.

Pazar günü Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam ederken sabah keyifsiz uyanabilirsiniz. 09.06’dan sonra Ay Kova burcuna geçecek. Özgür ve yenilikçi olacaksınız. Arkadaşlarınızla organizasyon planlayabilir veya kalabalık ortamlara katılabilirsiniz. İletişim trafiğiniz hız kazanacak. 09.49’da Merkür Akrep burcuna geçecek. Düşüncelerimizi kendimize saklayacağız. Dilimiz keskinleşebilir. Mantıklı ve sağduyulu hareket edeceğiz. Düşündüklerimizi gerçeğe dökebileceğiz. Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu açı gün boyu aşkta mutluluk ve maddi bereket verecek. Akşama doğru Ay ve Mars arasında gerginlik duygusal bir huzursuzluk hissettirebilir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.