16 Ekim 2018 Salı Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?

16 Ekim 2018 Salı Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?
Yaşamınızın hangi yönde ne şekilde etkileneceğini öğrenmek ve buna göre yeni kararlar almak istiyorsanız 16 Ekim 2018 Salı Burç Yorumları sizler için hazırlandı. Tüm burçlara dair gelişmeleri haberimizden okuyabilirsiniz. Bugün yükseleniniz ne söylüyor? İşte cevabı...

16 Ekim 2018 Salı Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor. Siz değerli okuyucularımız için bir araya getirilen burç yorumları hakkında sizlerin de yorumlarını bekliyoruz.

günlük burç yorumları oku

Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji'ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi'mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay'ın, Güneş'in, Güneş Sistemi'mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.

16 Ekim 2018 Salı Günlük Burç Yorumları

16 Ekim 2018 Salı KOÇ Burç Yorumu:
Ay burcunuzda ilerliyor ve karşı cinsle aranızda önlemeyen bir yakınlık söz konusu. Özgürlük duygularınızı kimseye teslim etmeden aşk yaşamanın zor olduğunu bildiğiniz için bugün karışık düşünceler içinde olacaksınız. Değişimler içinde olmanıza rağmen, enerjinizin gücünü duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz.

16 Ekim 2018 Salı BOĞA Burç Yorumu:
Yaşamınızın değişen değerlerinden rahatsız olmadan, çevrenizi sorgulamayı seviyorsunuz. Bugün güvensizlik duygusu içinde olabilirsiniz. Durum değerlendirmesi yaparken kendi mantığınızı savunan ve olaylara farklı bir felsefeyle yaklaşan bir yapınız var. Bugün mesleki anlamda başarı istemeniz doğal ve olayların üstesinden geleceksiniz.

16 Ekim 2018 Salı İKİZLER Burç Yorumu:
Ay'ın bulunduğu konum sizi aşan sıra dışı konular üzerinde çalışmanızı gerektirebilir. Siz güçten yanasınız fakat bu özelliğinizi sergilerken, çevrenize yardım etmeyi de seviyorsunuz. Karşıt burcunuzda yol alan Venüs'ten aldığınız çekicilik sanatını istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir gün ve keyfini çıkarmalısınız.

16 Ekim 2018 Salı YENGEÇ Burç Yorumu:
Toplumsal işlerde başarı kazanmak, sizin için kolay bir şekilde gelişecek. Yapmak istediklerinizle ilgili yeni projelerin gündeme gelmesiyle birlikte, yeni bir motivasyon kazanacaksınız. İşbirliği içinde olacağınız kişilerle, duygusal bağlarınızın güçlü olduğu bir gün içindesiniz.Ay tepe evinizde ilerlerken, mesleki anlamda başarınızı destekliyor.

16 Ekim 2018 Salı ASLAN Burç Yorumu:
Bugün içsel savaşlarınızdan galip çıkabilirsiniz. Venüs yakın ilişkilerinizde istediğiniz desteği sağlarken, dostlarınız tarafından çok seviliyorsunuz. İletişim konularında istediğiniz performansı yakalayacak, ulaşmak istediğiniz kişiler konusunda zorluk çekmeyeceksiniz.
Bazı konularda daha da güçlenmek zorundasınız.

16 Ekim 2018 Salı BAŞAK Burç Yorumu:
Maddi konularla ilgili bazı gizlilik söz konusu olabilir. Bugün Ay'dan aldığınız etki sizi bağımlı olduğunuz konularda daha yaratıcı yapıyor. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. Yeni oluşumlar için her şey mükemmel gelişiyor. İstediğiniz başarıya çeyrek kaldı.

16 Ekim 2018 Salı TERAZİ Burç Yorumu:
Ay, karşıt burcunuz Koç'ta ilerlerken aşk yaşantınıza romantizm getiriyor. Karşılıklı ilişki içinde olduğunuz kişilerin olumlu etkilerini üzerinizde hissedeceksiniz. Partnerinize isteklerinizi yaptırma konusunda başarılı olacaksınız. Bugün sezgilerinizin yoğunluğu, partnerinizin dikkatini çekebilir.

16 Ekim 2018 Salı AKREP Burç Yorumu:
Bugün birlikte çalıştığınız kişilerin üzerinde ilginç fikirleriniz herkesin dikkatini çekecektir. Uzun süredir merak ettiğiniz konularla ilgili farklı ip uçları bulacak çok eğleneceksiniz. Hayallerinizin sınırı yok ve sizin için imkansızlık saçma bir şey. Olumsuzlukların sizi etkilemesine izin vermediğiniz müddetçe olayların üstesinden gelebileceksiniz.

16 Ekim 2018 Salı YAY Burç Yorumu:
Venüs burcunuzda ilerlerken kombinasyon burcunuz Koç'ta bulunan Ay'dan olumlu etkiler alıyorsunuz. Her anlamda güçlü ve güzel bir gün. İletişim konularında, isteklerinizi karşı tarafa kabul ettirebileceğiniz için, planlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. Kişisel tavırlarınızla çevrenizde imaj yaratıyorsunuz.

16 Ekim 2018 Salı OĞLAK Burç Yorumu:
Evinizle ilgili yapacağınız değişimleri ortaya çıkarmadan önce başkalarının da fikirlerini alma ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Bugün çevrenize şüpheli bir şekilde yaklaşmanız mümkün. Size anlatılan her şeyin arkasında farklı şeylerin olabileceğini düşünüyorsunuz. Aile içinde oluşan durumlara karşı yeni bir yapılanma içinde olabilirsiniz.

16 Ekim 2018 Salı KOVA Burç Yorumu:
Başarınızı biraz da iletişim içinde olduğunuz kişilerin mantığına hitap ettiğiniz zaman yakalıyorsunuz. Bugün ele aldığınız konular üzerinde titiz çalışmalar yapacak, bazı önemli tespitler üzerinde duracaksınız. Koç'ta ilerleyen Ay, çevre ilişkilerinizin anlam kazanmasına neden olurken, güçlü dostluklarınız daha da pekişebilir.

16 Ekim 2018 Salı BALIK Burç Yorumu:
Bugün kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve özel zevkleriniz için para harcamak zorunda kalacaksınız. Şansınızı istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir gün. Bazı ödemeleriniz için geç kalmak istemiyorsanız, fatura takiplerinizi sıkı yapmalısınız. Çalışma ve eğlence temponuzun yoğun oluşu yüzünden dinlenmeye çok az vakit ayırıyorsunuz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.