16 Eylül Günlük Burç Yorumları

16 Eylül Günlük Burç Yorumları
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar...

Koç ve Yükselen Koç

Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. Evliliğinizde uyum ve denge sağlamaya çalışacaksınız. Anlaşma ve projelerinize odaklanacaksınız. İşbirliklerine açık olabilirsiniz ama unutmayın ki Merkür durağan pozisyonda. Akşam saatlerine doğru projelerinizle ilgili yoğunluk sizi yorabilir. Yakın arkadaşınızla tartışmalara açık bir süreç. Eşinizle aranızdaki çekim ve tutkuyu daha çok hissedebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa

Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. İş ortamında uyum ve huzur ortamı sağlayacaksınız. Patronunuz ve çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz artacak. Market alışverişi gibi sorumluluklarınızla meşgul olacaksınız. Sağlığınız veya ailenizin sağlığıyla ilgili gelişmeler gündeminizde olabilir. Akşam saatlerinde sorumluluklarınız artmasıyla huzursuzlanabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. Kendinizi güzel ve çekici hissedeceksiniz. Aşk hayatınızda uyum ve huzur olacak. Sanatsal çalışmalar yapmanız için ideal bir gün. Çocuğunuzla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Akşam saatleri enerjinizi sevdiklerinizle eğlenceli bir ortama katılarak atmalısınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. Evde yalnız başına keyif alacağınız şeylerle uğraşabilirsiniz. Odanızı veya evinizi dekore edebilirsiniz. Görsel değişiklikler sizi mutlu hissettirecek. Ailenizle vakit geçirmek iyi gelecek. Akşam saatlerinde kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan

Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. Yakın çevrenizle keyifli sohbetler edebilirsiniz. Eğitim, dijital, ticari, satış pazarlama projelerinize odaklanabilirsiniz. Kısa seyahatler yapabileceğiniz ideal bir gün. Zihniniz sakin ve dingin olacak. Yaratıcı fikirler aklınıza gelebilir, projeler hazırlayabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak

Bugün Ay Terazi burcunda ilerleyecek. Kazançlarınız ana gündem maddeniz. Konfor odaklı olacağınız bugün sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek isteyeceksiniz. Akşam saatlerinde partnerinizle aranızdaki çekim duygusunu daha yoğun hissedeceksiniz. Harcamalarınız artabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi

Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. Enerjinizi dengeli kullanabileceksiniz. Uyumlu ve sevgi dolu enerjinizle çevrenize iyi geleceksiniz. Bakım yapabilir veya giyim kuşamanıza daha çok önem gösterebilirsiniz. Akşam saatlerinde yükselen enerjinizle gerginlik hissedebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep

Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. Kendi içinizdeki huzuru yakalayacaksınız. İzole olmak ve sadece partnerinizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Manevi veya sanatsal çalışmalar yapacağınız ideal bir gün olacak. Akşam saatlerinde takıntılarınız artabilir.

Yay ve Yükselen Yay

Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. Arkadaşlarınızla keyifli bir organizasyon ayarlayabilirsiniz. Ekip ve grup çalışmalarında dengeli tavırlarınızla dikkat çekeceksiniz. Düğün veya davetlerde güzelliğinizle parlayabilirsiniz. Projeleriniz ve planlarınız gündemde olacak. Akşam saatlerinde kalabalık ortamlarda daha enerjik olabilirsiniz ama bu tavrınızın gerginlik olarak anlaşılmasına izin vermeyin.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. Kariyerinizde dengeli ve uyumlu tavırlarınızla dikkat çekeceksiniz. Çekiciliğinizle göz dolduracaksınız. İltifatları toplayabilirsiniz. Otorite figürleriyle iletişiminiz dengeye gelecek. Akşam saatlerinde kariyer planlarınızı yaparken huzursuzluk hissedebilirsiniz. Evliliğinizde birlik yakalamanız gerekli.

Kova ve Yükselen Kova

Bugün Ay Terazi burcunda seyahat etmeye devam etmekte… Yurt dışı, akademik, ticari projelerinize odaklanacaksınız. Projelerinizi hazırlarken yardım alabilirsiniz. Seyahat planları yapabilirsiniz. Akşam saatleri ideallerinizin peşinden hırsla koşacaksınız.

Balık ve Yükselen Balık

Bugün Ay Terazi burcunda seyrediyor… Borçlarınızı dengeye getirmeye çalışacaksınız. Nafaka, tazminat, ikramiye gibi başkalarından aldığınız finansal kaynaklar elinize geçebilir. Psikolojik olarak güçlü olacaksınız. Akşam saatlerinde harcamalarınız artabilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.