16 Şubat 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları Oku - İş, Aşk ve Para durumunuz

16 Şubat 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları Oku - İş, Aşk ve Para durumunuz
Her gün binlerce internet kullanıcısı astroloji ile ilgili konulara arasında araştırmalar yapıp aşk falı, iş falı ve para falı üzerinde değerlendirmelere göz atıyor. Hayatın her alanında getirebileceği durumları öğrenmek ve buna göre kararlar almak amacında olan okuyucularımız için 16 Şubat 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları haberimizde yer alıyor. Siz değerli ziyaretçilerimizin yorumlarını da alt kısımdan yazmasını bekliyoruz. İşte burcunuzun bugün size söyledikleri...

Hayata dair yeni umutlar arayan, var olan konumunu devam ettirme amacında olan veya maddi anlamda zenginleşmek isteyen birçok kişi özellikle sabah saatleri ve gün sonuna doğru burç yorumlarını okumayı ihmal etmiyor. Siz değerli okuycuularımızın her gün haberlerimize gösterdiği ilgi de bunu kanıtlıyor. Geleceğe dair yeni kararlar vermek istiyorsanız bugünkü yorumlarımız tam size göre. İnternet üzerinde hazırlanan burç yorumlarını derlediğimiz haberimizde bir kez daha önemli bilgilere ulaşabileceksiniz. İşte 16 Şubat 2018 cuma Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burç yorumları...

günlük burç yorumları oku

İnsanoğlu Adem ile Havva'dan bu yana geleceğine dair fikirler edinmeyi sevimiştir. Hazzını yaşamak istemiştir. Hayatını dahi buna göre şekillendirme çabası her yüzyılda görülmüştür. Burçlar insanları hayata bağlayan en önemli kavramlardan biridir. Gazete Damga ekibi olarak internet dünyasında derlenen yorumları sizler için bir araya getirdik ve yayınlıyoruz. Peki doğum tarihinize göre hangi burçsunuz? Cevvabı aşağıda...

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

burç yorumları oku

16 Şubat 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları

16 Şubat 2018 Cuma KOÇ Burç Yorumu:

Maddi konularda meraklı yapınızı ortaya çıkaran araştırmalar peşindesiniz. İsteklerinizdeki artışların sizi yönlendirmesine izin verecek ve bir çok olayı zincirleme bir şekilde halledeceksiniz.Güven duygunuzun gelişmiş olduğunu görmek yakın dostlarınızın da olumlu etkilenmesine neden olacaktır. Bugün oldukça iddialı davranmalısınız.

16 Şubat 2018 Cuma BOĞA Burç Yorumu:

Sabah saatlerinde başlattığınız bir işinizin, akşama doğru hız kazandığını görmek sizi oldukça mutlu edecek. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda, kendinize özgün hareket etmekle birçok kişinin sempatisini kazanabilirsiniz.Hareketli yapınızı ortaya çıkarmaktan korkmadan olaylara çözüm getirmek, sizi olumlu bir potaya getiriyor.

16 Şubat 2018 Cuma İKİZLER Burç Yorumu:

Düşüncelerinizde cesur yönlerinizle dikkat çekiyor ve fikirlerinizi çevrenize kabul ettirmesini biliyorsunuz. Bugün, dostlarınızla birlikte karşılıklı görüşmeleriniz olacak. Ailenizin de görüşlerinden yola çıkarak, uzun süredir gerçekleştirmek istediğiniz projelere sıcak bakabilirsiniz.Gizliliğin çekici geleceği bir gün.

16 Şubat 2018 Cuma YENGEÇ Burç Yorumu:

Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün. Ani fikirlerin size kazandıracağı prestiji iyi düşünmeli ve hızlı kararlar almalısınız.Bugün, düşündüğünüz her konuda gerekli atılımları yapabilirsiniz. Geleneksel yapınızın sizi zorlaması halinde, yakın dostlarınızdan duygusal destekler alabilirsiniz.

16 Şubat 2018 Cuma ASLAN Burç Yorumu:

Kendinizi aşma konusunda uyguladığınız katı kurallarınız var. Hiç kimseye taviz vermek istemiyor olmanız, içsel olarak yalnızlık duygusuna kapılmanıza neden oluyor. Partnerinizin sizi desteklemesi konusunda, çekimser beklentiler içindesiniz. Mesleki konularda beklediğiniz kriterleri, karşı taraf sağlayacaktır.

16 Şubat 2018 Cuma BAŞAK Burç Yorumu:

Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerinden etkileniyorsunuz ve onlarla işbirliği içinde olmak hoşunuza gidiyor. Bugün, özgün bir davranış biçimini benimseyerek, farklı bir konu üzerinde çalışmak isteyeceksiniz. Yaptığınız çalışmaların ses getirmesini istiyorsanız, pazarlama konularında daha cesur davranmalısınız.

16 Şubat 2018 Cuma TERAZİ Burç Yorumu:

Aşk konusunda eğlenceli duygular sizi bekliyor. Partnerinizle çok iyi vakit geçirebilirsiniz. Bugün, sosyal aktiviteleri ön plana çıkaracak ortamları tercih edeceksiniz.Çevrenizin farklı fikirlerine saygılı davranmak siz de alışkanlık haline gelmiş bulunuyor.

16 Şubat 2018 Cuma AKREP Burç Yorumu:

Partnerinizin duygularına karşı, kendinizi savunmak yerine paylaşımı denemelisiniz. Sizdeki derin duygular, onda yetersiz olabilir fakat onun daha sabit düşünmesi, ilişkinizi sürekli kılacaktır. Kıskançlık duygularınızın sizi rahatsız etmesine izin verdiğiniz müddetçe, aranızdaki sorunlar hiç bitmez. Bugün fazla yorulmamalısınız.

16 Şubat 2018 Cuma YAY Burç Yorumu:

Kısıtlı iş çevreleri size göre değil. Bugün Ay'ın konumu, sizi daha kuralcı yapıyor ve kendinizi ispat etme çabası içinde olacağınızı gösteriyor. Bulunduğunuz ortamlarda canınız sıkılabilir fakat inatla bulunduğunuz şartlarla savaşacak ve yeni durumunuzu istediğiniz tarzda oluşturacaksınız. Boğaz enfeksiyonlarına dikkat etmelisiniz.

16 Şubat 2018 Cuma OĞLAK Burç Yorumu:

Aşkta güven duygusunun önemli olduğunu biliyor ve sabit ilişkilerden hoşlanıyorsunuz.Bugün, partnerinizle duygusal çekişmelere neden olabilecek olaylar yaşamak istemiyorsanız, sözlerinizde net bir yelpaze geliştirerek, ifade tarzınızı olumlu sunmalısınız. Yanlış anlaşılmaktan korkuyor olmanız sizi olumsuz etkiliyor.

16 Şubat 2018 Cuma KOVA Burç Yorumu:

Bildiğiniz konularda sınanmaktan korkmuyor ve inatçı tavırlarınızın altında başarı hırsı ve aynı zamanda kişilere yardımcı olmak duygusu yattığını biliyorsunuz. Sizi farklı zaman dilimlerinde gören kişiler yanılabiliyor. Muzip tavırlarınıza alışanlar, iş çevresinde gördükleri zaman şaşkınlık geçiriyorlar. Bugün, olumlu bir gününüzdesiniz.

16 Şubat 2018 Cuma BALIK Burç Yorumu:

İç güdülerinizin size sağlayacağı avantajlar sayesinde, bir başarıyı kısa sürede tadarak, önemli yollar kat edeceksiniz. Bugün, Ay'ın bulunduğu konum, duygusallıktan çok maddesel olayların gündem kazanacağını gösteriyor. Yaptığınız anlaşmaları tekrar gözden geçirmenizde fayda var. Küçük detayların canınızı sıkmasına izin vermemelisiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.